+از جلو نظام
-قدیم یا جدید؟
-
سلام سلام من اومدم لطفاااا نرید و اگه زحمت نیس کامل بخونید ممنونم از تو دوست عزیزم
اقا یه سوال خواهر من کلاس دهم تجریه میخواد فیلم ها رو دان کنه ...حالا نظام جدی یا قدیمای عزیزم نظرتون در مورد فیلم ها چیه ؟؟ از کدوم استاد گل راضی هستید؟؟ بشینه فیلم های کلاس دهمو ببینه یا نه فیلم های صفر تا صدو ببینه ؟؟ دبیر واسه دروس اختصاصی زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی کدومو بیشتر دوست داشتید و تدریش واستون فوق العاده بود ؟؟ اقای اقاجانی شیمی نظام جدیدو تدریس نمی کنن؟؟
خب خب سوال چی دیگه... اها بازم تایید میکنم بشینه فیلم های کنکوری دان کنه یا صفر تا صدو یا فیلم کلاس دهمی ها رو و بازم تایید لطفان دبیرو معرفی کنیدباسپاس فروان از طرف مدادرنگی و خواهرش
رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار همیار ناظم خیرین-کوچک-دریا-دل ادمین دانش-آموزان-آلاء دانش آموز کنکوری
-
والا تدریس آقای موقاری دبیر زیست حرف نداره.دهم یازدهم دوازدهم مجزاست.واسه هر کدوم هم از پایه ها کلاس تست طراحی کرده که بیشتر تو تابستون به درد می خوره.ریاضی بنظرم همین آقای امینی راد خوب باشه(یه بار فیلمشو نگاه کردم بیشتر تستی کار میکنه).فیزیک آقای کازرانیان عالیه(صفر تا صد). واسه شیمی هم آقای حامد پویان نظر خوبه(ایشون طراح شیمی سوالای قلم چیه). راستی به خواهرتون اینو هزار بار تکرار کنین: این سه سال به سرعت برق و باد میاد و میره و هر پایه رو تو سال خودش محکم ببنده شاید که به مشکل من دچار نشه
-
@Saahaar میشه ادرسشو پیوی بفرستی واسم ...ممنون میشم
-
والا تدریس آقای موقاری دبیر زیست حرف نداره.دهم یازدهم دوازدهم مجزاست.واسه هر کدوم هم از پایه ها کلاس تست طراحی کرده که بیشتر تو تابستون به درد می خوره.ریاضی بنظرم همین آقای امینی راد خوب باشه(یه بار فیلمشو نگاه کردم بیشتر تستی کار میکنه).فیزیک آقای کازرانیان عالیه(صفر تا صد). واسه شیمی هم آقای حامد پویان نظر خوبه(ایشون طراح شیمی سوالای قلم چیه). راستی به خواهرتون اینو هزار بار تکرار کنین: این سه سال به سرعت برق و باد میاد و میره و هر پایه رو تو سال خودش محکم ببنده شاید که به مشکل من دچار نشه
@Ata-1381 ممنوننممممم ازتتتت
-
@Saahaar نگوووووو .... صب کن باز کنم ... مال خودتم اینجوریه