سلام وقت بخیر
ممنون میشم اینو چک کنید
نورون ها در تشکیل پوشش غشایی اطراف رشته های عصبی فاقد نقش هستند.
خب این گزاره درست گرفته شده!
حالا سوالم اینه که
از یاخته ی پشتیبان برای اون پوشش غشایی دور رشته صحبت کرده!
خب برای من کلمه ی پوشش غشایی سوال هست(مگه سلول پشتیبان دور رشته ها نمیپیچه؟ پس در هر حال نمیتونیم بگیم فقط سلوله و پوشش غشایی نیست؟)
@یازدهم
@دوازدهم
@Dopamine
درود دوستان ، اولش یه تاپیک زدیم که بچه های آلاخونه بیان و نکاتی که نوشتن رو بگن بعدش تصمیم گرفتیم که اینو توی قالب پی دی اف درستش کنیم که راحت تر باشه ! و اینجوری شد که
"گروه نویسندگان زیست شناسی انجمن دانش آموزی آلا" پدید اومد 😅 📚 📖 ✏ 📝
-اعضای این گروه کیا هستن ؟ 🤔 🚹 🚺
هرکی که توی تاپیک هایی که میزنیم شرکت کنه ، یه عضو از ماست !
-تویه این جُزوه ها چی داره ؟ 📑 ⁉
دانش آموزای توی آلاخونه همشون درجـــه 1 و بیستن ! حالا این دانش آموزا از چه تـــله هایی که طراح براشون گذاشته دَرس عبرت گرفتن !
و چه نکاتی که به نظرشون جالب میومده !
این تله ها و این نکته ها همه شو میتونید تویه یک پی دی اف داشته باشید.
تنها با ارسال عدد 3 به شماره ... 😂 😂 میتونید این محصول را سفارش دهید.
فعلا داریم روی یه پروژه خفن کار میکنیم به نام پیکـــسولوژی !
Pics ! یعنی عکس یعنی عکس ها ! 🖼
Biology ! یعنی زیست شناسی ☘ 🐝 🦎 🌍
حالا ترکیبشون کردیم و شد Picsology 📔
توی این پروژه میخوایم شِکلای درس زیست رو جــراحی 😷 💉 🔪 کنیم !
به صورت موضوعی کار میکنیم .
تاپیک قـلــب :
https://forum.alaatv.com/post/3055681
تاپیک دستگاه تنفس :
https://forum.alaatv.com/post/3058805
سایر تاپیک ها توی همین تاپیک قرار خواهد گرفت 🔖
اسپم هم نکنید لطفا 😄
@تجربیا
درود دوستان عزیز 🌹 ، نمیدونم میدونید یا نه ولی چند وقت پیش دوست خوبم رضا جان یه تاپیک زده بودش برای شکل قلب فصل 4 دهم ♥ ، که همه ی آلایی ها بیان و نکاتی که از این شکل مهم نوشتن رو اینجا به اشتراک بزارن 📑 📲 . و در آخر هم من نکات رو جمع و جور کردم و یه فایل پی دی اف 📁 درستش کردم و جزوه خوبی شد ! 📒
تویه آلاخونه که اینقدر دانش آموز درجه 1 داره به قول استاد موقاری ، حالا فکر کنید این دوستان درجه 1 که شامل خانم یا اقا دکتر های آینده میشن چه نکاتی رو نوشتن ! چه نکاتی براشون مُهم تر بوده که یه جایی یادداشتش کردن ... 😄
خوب میشه دم کنکوری یه نگاهی بهشون بندازیم !
این تاپیک اون شکل قلبه :
https://forum.alaatv.com/topic/59782/قلب/4
خب دیگه سرتون رو درد نیارم بزرگواران...
حالا نوبت رسیده به فصل 3 دهم !
این تاپیک مربوط به شِکلای فصل 3 هستش . فقط چند تا چیز رو بگم و دست به کار شیم 🙂
1.سعی کنید غلط تایپی نداشته باشین
2.لطفا فقط نکات مهم رو بُلـــد کنید نه اینکه مثلا کل جمله رو بُلد کنید .
یه جورایی فکر کنید که دارید به یکی توضیح میدید ، فکر کنید کتاب یا جزوه خودتونه ! 😎
برای سپاس و قدردانی از وقتتون ، آیدی تون (یا اسمتون اگر دوست داشتید) رو توی جزوه مینویسم .
Good Luck ... 😃 🖐
@تجربیا
جزوه حشرات خودم
-
-
سلام رفیق جان
با این خلاصه هات منو بردی به دو سال پیشم...
یادمه کنکور اولم ، سالی که مدرسه می رفتم ، یه روز سه تا کتاب زیستمو گذاشتم جلوم و همه ی نکات مربوط به جانورانو یادداشت کردم ، حدود یه هفته طول کشید که یه جزوه کامل از همه ی نکات اون مبحث درست به سبکی که تو نوشتی (البته یه کوچولو متفاوت) واسه خودم تالیف کنم...
توی دو سالی که کنکور شرکت کردم ، تستای مباحث جانوریرو با اینکه به نظر بقیه خیلی سخت بودن ، خیلی راحت پاسخ دادم
خواستم بگم این روش خیییلی خوبه ولی مواظب باش وقتت خیلی از دست نره
در ضمن خیییلی درس بخون ، به خودت سخت بگیر و همون سال اول تمومش کن (اینو یه چند سال پشت کنکوری بهت میگه...)
موفق باشی -
17FATEMEH
بیبن اینجا که اسپم میشه ولی چون شما فرمودید در این باب صحبت می کنم...
دوست دارم یکی از نوشته های آخر شب روزای قبل از کنکورمو باهاتون به اشتراک بزارم...
می تونم اینجوری بگم اگه الان درس نخونید بعد عید حالتون شکل نوشته های منه
چهاردهمین روز دومین ماه1398
این روز ها بیشتر از گذشته احساس می کنم چه زندگی گس و بی افقی داشته و دارم...
احساس می کنم ، اگر قرار باشد خدا یک موجود عبث روی زمین معرفی کند ، آن من هستم...
حال خوشی ندارم ، نمی دانم قرار است این آزمون لعنتی چه به روز آینده ام بیاورد !
قرار است چه عذابی در چه سیچویشنی بر من تحمیل کند !...
باز قرار است اواسط مرداد روز گریه های من باشد؟!
باز استرس اعلام رتبه به خانواده...
مقابل سوالات آنها که "چه شد که اینگونه شد؟!" چه پاسخی می توانم بدهم؟!
با خودم فکر می کنم چون هدفی دارم ، می توانم در زمانی نا محدود برای رسیدن به آن تلاش کنم !! می توانم هر چند سال که دلم می خواهد عمرم را به پای آن بسوزانم و پس از پایان راه و شکستی دیگر ، دوباره احمقانه بیندیشم " که من نباید رویامو رها کنم" و در مقابل این جمله ی دیگران که " دیگه بسه ، اگه قرار بود چیزی بشی ،همین امسال می شدی" بادی احمقانه در گلو بیندازم و بگویم من تا رسیدم به هدفم کوتاه نمی آیم !! به راستی تا به کی ؟!
تا به کی می خواهم برای خودم زمان بخرم و باز همان آدم سابق باشم؟!
و چه خوش می شناخت خدا ما آدمی زاد ها را که "و انسان را موجودی فراموش کار آفریدیم..."از امروز دقیقا 60 روز دیگه به کنکور مونده و من در آغاز راه (مهر ماه) هرگز تصور نمی کردم در این موعد سال ، یک چنین حال و روزی داشته باشم!! فکر می کردم در تایم زمانی کنونی ، تعداد قابل توجهی تست جامع حل کرده ام و سوالات کنکور را هم که حفظم ! ولی در حال حاضر هنوز بعضی از درس ها را شروع هم نکرده ام !!!
تا چند شب پیش ، هنوز هم رویای پزشکی در سر داشتم و هر نیم ساعت ، موبایل به دست به سمت وای فای می رفتم "که می شود در دو ماه پزشکی قبول شد؟!" و تا رسیدن به این نتیجه که " اری ، حتما می شود" ول کن نبودم !
ولی یکی دو شب پیش ، وقتی به زمان کم باقیمانده ، حجم زیاد درس های نخوانده و توان اندک خودم واقع بینانه نگاهی انداختم ، دیدم باید "دندان" دندان پزشکی و پزشکی را از ریشه بکنم ! البته رو به رو شدن با این واقعیت چندان هم ساده نبود و به قیمت یک ساعت نفیر و اشک خونین برایم تمام شد !
این جمله را برای دومین بار با تک تک سلول های بدنم حس کردم که " اشکی که امروز از چشمانت میاد ، عرقیست که دیروز باید حین کار می ریختی ولی نریختی !"
چراغ آینده ام را با دستان خودم خاموش کرده ام و دارم در فضایی تاریک ، سرد و بی روح قدم بر می دارم که هر چه زود تر عنصر زمان کار خودش را بکند و ببینم "چه می شود..."
زندگی ام این روز ها مصداق کامل "مرگ تدریجی یک رویاست..."
همین...پ ن : هر موقع درس نخوندی ، بیا این نوشته رو بخون و حال نویسندشو تصور کن...
این حال نتیجه درس نخوندنه!! -
به نظرم همه چیز به یک مشاور خوب بستگی داره منم کل دهمو گشتم و خوردم و...اما از آخر یازدهم که با مشاورم آشنا شدم کلا عوض شدم تونستم تو سه ماه تابستون کل دهمو و یازدهمو جمع کنم کاملا به شیمی و زیست دهم مسلط نیستم اما حد اقل خیالم راحته یک دور تموم کتابو خوندم واشکالاتمو میدونم الانم دارم دهم و دوازدهم آزمون میدم