ادبیات نیاز به کمک
-
سلام کسی میتونه ممیز رو تو دستور زبان فارسی برای من توضیح بده چیه و چطر استفاده میشه کجا و...
@تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا -
خانومِ_دوست_داشتنی
ممیز به طور کلی همون شاخص ها هستن . صفت های مثل " آقا، سرهنگ، تخته ، نفر .و ... " که در ابتدای یک اسم میاد و واحد اون رو مشخص میکنه بهش ممیز یا شاخص میگن ... این کوتاه ترین توضیحیه که میشه براش داد@Sh-E
مرسی عزیزم ممنون
شاخص رو بلدم نمیدونستم اسم دیگش ممیز هستش...مرسی جونم -
@Sh-E
مرسی عزیزم ممنون
شاخص رو بلدم نمیدونستم اسم دیگش ممیز هستش...مرسی جونم -
خانومِ_دوست_داشتنی همونه . موقع مشخص کردن وابسته ی وابسته بهش میگن ممیز
@Sh-E مرسی
-
@Sh-E مرسی
-
خانومِ_دوست_داشتنی ولی خدایی تاپیک قدیمی ای رو برای این سوال انتخاب کردی ... خخخخخخخخخخخخخخخ
@Sh-E
والا تاپیکا خودم خار داره کسی نمیاد -
خانومِ_دوست_داشتنی
ممیز به طور کلی همون شاخص ها هستن . صفت های مثل " آقا، سرهنگ، تخته ، نفر .و ... " که در ابتدای یک اسم میاد و واحد اون رو مشخص میکنه بهش ممیز یا شاخص میگن ... این کوتاه ترین توضیحیه که میشه براش داد@Sh-E در ادبیات نیاز به کمک گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی
ممیز به طور کلی همون شاخص ها هستن . صفت های مثل " آقا، سرهنگ، تخته ، نفر .و ... " که در ابتدای یک اسم میاد و واحد اون رو مشخص میکنه بهش ممیز یا شاخص میگن ... این کوتاه ترین توضیحیه که میشه براش دادممیز واحد شمارش کمیته نه شاخص
-
@Sh-E
والا تاپیکا خودم خار داره کسی نمیادخانومِ_دوست_داشتنی ممیز واحد شمارش برای کمیت هاس و عموما وابسته وابسته میشه.
مثلا یه تخته فرش.
تخته لقب نیست که بخوایم شاخص بگیریم.
تخته واحد شمارش فرشه که فلشش بر میگرده به یک -
خانومِ_دوست_داشتنی ممیز واحد شمارش برای کمیت هاس و عموما وابسته وابسته میشه.
مثلا یه تخته فرش.
تخته لقب نیست که بخوایم شاخص بگیریم.
تخته واحد شمارش فرشه که فلشش بر میگرده به یکبه سان خورشید بله الان دقیقا چی شد اخه یه مثال هم دیدم گفته بود هزاران گونه سخن که هزاران میشد ممیز...!
یعنی بعنوان واحد شمارشی صفت پیشین هست؟ -
@Sh-E در ادبیات نیاز به کمک گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی
ممیز به طور کلی همون شاخص ها هستن . صفت های مثل " آقا، سرهنگ، تخته ، نفر .و ... " که در ابتدای یک اسم میاد و واحد اون رو مشخص میکنه بهش ممیز یا شاخص میگن ... این کوتاه ترین توضیحیه که میشه براش دادممیز واحد شمارش کمیته نه شاخص
-
به سان خورشید آره آره ... ممیز جزو شاخصه ...
@Sh-E
چیشد الان
-
@Sh-E
چیشد الان