🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
هاعی بر همگی :>
خوبین خوشین سلامتین؟ ☕
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم برای روتین های روزمره زندگیمون.
روتین های ریز و درشت، اما ضروریمون که شاید برای انجامشون به یکم انگیزه نیاز داریم تا تنبلی نکنیم.
فرقی هم نداره درسی باشه یا غیر درسی؛
یا اینکه دانش آموز و کنکوری باشی یا فارغ التحصیل؛
فقط کافیه "آدم روتین مندی" باشی! 😂
روتین های درسی مثل: مسائل یا حفظیات شیمی، فرمول های ریاضی و فیزیک و شیمی، شکل های زیست، درسای حفظی مثل زمین و تاریخ و هویت و سلامت، دروس عمومی و ...
غیر درسی ها هم مثل: روتین پوست یا مو، پیاده روی، جمع کردن لحاف و پتو بعد بیدار شدن، مرتب کردن اتاق، آب دادن به گل و گیاه ها، ورزش و ...
اینجا، یجورایی مثل چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝 هست، با این تفاوت که فقط مخصوص گزارش روتینه.
میتونین اول یه لیست از روتین هایی که در روز دارین بنویسین، بعدش که انجامش دادین تیک بزنین. درست مثل بچه های خفن و پر تلاش تاپیک to do list :> 🔥🔥🔥
هیچی دیگه... خلاصه که اینجا منتظرتیم رفیق :> 🕶
Screenshot_20241001-133629_Pinterest.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@انسانیا
@ریاضیا
@تجربیا
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام سلام
یه چالش جذاب داریم😍
قراره به مدت ۲۱ روز هر کاری که داریم رو شب قبل از اینکه بخوابیم لیست کنیم😁
چرا؟! چون:
۱. به کارامون نظم بهتری بدیم
۲. به همه کارامون برسیم
۳. با هدف از خواب بیدار بشیم
۴. با قدم های کوچیک به هدف های بلند مدتمون برسیم
۵. آخر شب با آسودگی بخوابیم
۶. و غیره...
هرشب قبل از اینکه بخوابید اینجا دوتا لیست میفرستید📝:
۱. لیست کارهای روز بعدتون که قراره انجام بدید
۲. لیست کارهای همون روز که انجام دادید
تو لیستتون همه کارهای ریز و درشتتون رو بنویسید که به همه کارهاتون برسید
مثلا این یه لیست از کارهای یک روز منه:
Screenshot_20211223-184808_Samsung Notes.jpg
تاریخ اون روز رو هم حتما ذکر کنید🗓
چالشمون از امشب شروع میشه
پس لیست کارهای فرداتون رو بنویسید
دوستاتون رو منشن کنید که بیاااان✌😄
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
خیلی خوشحالم که به اهدافتون رسیدین و کنکور رو پشت سر گذاشتین
دیدم تو تاپیک های مختلف دارین در مورد ثبت نام تو دانشگاهمون و پیش نیاز ها و ملزوماتش صحبت می کنید
این تاپیک رو زدم تا سوال ها و پیام هاتون رو یه جا بپرسین و دسترسی بهشون راحت تر باشه
پس با خیال راحت اینجا در مورد مراحل مختلفی که باید جلو برین صحبت کنید
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه بچه های کنکوری 1403
امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیرید.
راستش خیلی وقت بود تو فکر این تاپیک بودم و میخواستم یه لیست از اشتباهاتی که تو دوسال کنکورم انجام دادم براتون بگم تا همونجوری که از اسم تاپیک پیداست کنکوری های 1404 درس بگیرن و سمت این اشتباهات نرن.
.
1_سال کنکور تو هیبیییییچچچچچ نوع رابطهی عاطفی وارد نشید یا اگه از قبل درگیرش هستید بذارید کنار تا بعد کنکور
اولش اینجوریه که میگی زیاد وقتمو نمیگیره ولی اون ضربه ای که به درس و کنکور میزنه رو نمیبینی
تازه اگه خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد که رو تمرکز هم تاثیر میذاره
.
2_شمای کنکوری با پا گذاشتن تو این مسیر قبول کردی که تا آخرشو با مقدار زیادی مسئولیت پذیری پیش ببری پس از زیر مسئولیت در نرو
اینجوری فقط خودتو گول میزنی
الکی پشت میز نشین
اگه قراره مشاور بگیری گزارشکار فیک نفرست
.
3_اگه قبول کردی که کنکوری هستی و قراره این مسئولیت رو تا تهش ببری حالا میری سراغ مرحلهی بعد و اونم اینه که تلاش کنی با روشی که مناسب خودت هست درس ها رو یاد بگیری و تست بزنی و آزمون بدی
مراحل درست درس خوندن به همدیگه وابستهن وهیچکدوم از مراحل مستقل از اون یکی نیست پس با جون و دل بخون
.
۴_از هیچ درسی در نرو
اگه با یه درس حال نمیکنی سعی نکن که بذاریش کنار و نادیدهش بگیری چون با کناره گرفتن از اون درس ضربه ی بیشتری میخوری
.
5_ از تست زدن نترس
اگه حس میکنی تست که میزنی هیچی نمیفهمی ازشون حق داری چون شاید هنوز فرایند آموزش و تثبیت اون موضوع کامل نشده و اشتباه زدن یا نزدن تست های آموزشی یا در آزمون ها شمارو نترسونه
به جای ترسیدن باید سعی کنید اشکال کار رو بفهمید
.
6_خودتونو باور داشته باشید
قرار نیست همیشه کسی شمارو تایید کنه
باید قبول کنی که تو مسیر زندگیت تنهایی
حتی اونایی هم که باهات خیلی رفیقن هم فقط میتونن در حد دلگرمی باشن برات، نه بیشتر
پس توقعتو از بقیه بیار پایین که آدم هر ضربه ای تو زندگیش میخوره از همین توقع داشتن هست
.
7_ حسرت فرصت های از دست رفته رو نخورید
قطعا هر کدوممون با اشتباهاتی وقتمونو تلف کردیم و موقعی که وقتی نبوده برا جبران عذاب وجدان و حسرت هجوم آورده بهمون
در این مورد باید بگم که هیچوقت گذشته، حال و آینده رو با هم قاطی نکنید
اگه یسری اشتباهات تو گذشته انجام دادی و الان بشینی براشون حسرت بخوری، وقتتو از دست میدی، وقت هم که از دست رفت آیندهی خوبی هم در انتظارت نیست و این موضوع ته تهش دوباره و دوباره باعث حسرت میشه
.
۸_قرار نیست هر کسی نجاتتون میده از یه چاله و نمیذاره تو چاه بیفتید رو بپرستید
.
۹_درگیر حاشیه نشو چون فقط کافیه یه کوچولو درگیر حاشیه بشی دیگه اونوقت هر چقدر هم سعی کنی خودتو نجات بدی نمیتونی یعنی حاشیه دیگه تو رو ول نمیکنه
.
۱۰_جاهایی که بهت استرس میدن نرو
چه مجازی چه در واقعیت
حتی اگه بودن اینجا هم بهت استرس میده نیا
.
۱۱_کاراتو پشت گوشت ننداز
همه مون با کمالگرایی آشنایی داریم و میدونیم که میتونه چه فاجعه هوایی به بار بیاد
پس کمالگرایی رو بذار کنار یا کنترلش کن
.
۱۲_تفریح و بیرون رفتن از خونه رو از خودتون دریغ نکنید چون همش تو خونه موندن باعث میشه زودتر خسته بشید
.
13_ با وجود تمام اینا تا آخر آخرش دووم بیارید و جا نزنید
.
امیدوارم که درس بگیرید
و سعی کنید اشتباهاتی که من مرتکب شدم رو انجام ندین
امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
شما هم از تجربیاتتون بگید
بخاطر اینکه هنوز گروهی برای بچه های 1404 تشکیل نشده من همون گروه تجربی و ریاضی و دوازدهم رو تگ میکنم
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
سلام
وسایل مورد نیاز برای زندگی در خوابگاه :
Screenshot_20220918-102120_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102138_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102158_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102215_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102233_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102248_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102302_Instagram.jpg
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام....
هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم...
تاحالا نمیدونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمیدونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،میخوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[یازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر یازدهمی نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص کنکوری ها
@یازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و نتیجه زحماتی که برای کنکورتون کشیدین رو دیده باشین
بچه ها کنکور هم یه مرحله ای از زندگی هست
از حالا به بعد مهم اینه چه تصمیمی بگیرید و چطور ادامه بدین فارغ از هر نتیجه ای که کسب کردین
خوشحال میشیم اگه دوست داشتین نتیجه کنکورتون رو اینجا بنویسید 🙂
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
IMG_20220810_230352_364.jpg
داشگاه صنعتی شریف
دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاهی دولتی در تهران و رتبه اول در بین دانشگاههای صنعتی کشور و همچنین بر اساس آخرین رتبهبندی تایمز در سال ۱۳۹۹، رتبه مابین ۲۰۰ الی ۲۵۰ جهانی را داراست.
رتبه قبولی در این دانشگاه تا ۲۰۰۰ کشوری در رشته ریاضی است.
دانشآموختگان دانشگاه شریف همواره در ردیف قویترین مهندسین و بالاترین مدیریتهای علمی، فنی و اجرایی کشور بوده و از نظر میانگین نمرات و درصد قبولی از کارشناسی به کارشناسیارشد در اکثر رشتههای فنی، مهندسی بالاترین مقام را در بین دانشگاههای کشور داشتهاند.
دکتر پرویز دوامی، دکتر سعید سهراب پور، دکتر سیاوش شهشهانی، دکتر مهدی گلشنی و دکتر علیمحمد رنجبر از اساتید این دانشگاه هستند که در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان و چهرههای ماندگار کشوری معرفی شدند.
از مزایا این دانشگاه میتوان به سطح بالای علمی فارغالتحصیلان و از معایب آن به سختگیری برخی از اساتید اشاره کرد.
IMG_20220810_230355_009.jpg
دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاهی دولتی و چهارمین دانشگاه کشور از نظر رتبهیندی us news است.
این دانشگاه هماکنون در ۱۴ دانشکده مهندسی و علوم پایه در مقاطع کارشناسی تا دکتری با ۱۰هزار دانشجو فعال است، همچنین در ۱۹۴ رشته از تمامی مقاطع دانشجو جذب میکند.
حدود رتبه قبولی رشته ریاضی در این دانشگاه ۹۰۰ تا ۲۲۰۰۰ کشوری است.
از اساتید برتر این دانشگاه میتوان به دکتر کیخسرو کریمی از دانشکده مهندسی شیمی، دکتر حسین فرزانه فرد از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و دکتر رضا مدرس از دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان، که در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا هستند، اشاره کرد.
از معایب این دانشگاه میتوان به کمبود ظرفیت خوابگاه دانشجویان اشاره کرد. بنابراین، دانشجویان در صورتی که قصد تحصیل و استفاده از امکانات این دانشگاه را دارند می توانند با پرداخت هزینه خوابگاه دانشجویی، از خوابگاه های بیرون از دانشگاه استفاده نمایند.
همچنین برخی از اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان ممکن است در زمان انجام پروژه درسی و نمره دهی به دانشجویان سخت گیری بیشتری نسبت به دانشجویان داشته باشند.
IMG_20220810_230408_385.jpg
دانشگاه خوارزمی
این دانشگاه در زمره برجستهترین دانشگاههای ایران بوده و جزء دانشگاههای گروه «الف» وزارت علوم محسوب میگردد.
این دانشگاه، تنها دانشگاه در کشور است که در رشتهی ریاضیات در مقطع دکترای پیوسته دانشجو میپذیرد.
همچنین دارای دو شعبه متفاوت در تهران و کرج است.
یکی از معایب بزرگ این دانشگاه داشتن دو شعبه در تهران و کرج است. دانشجویان مجبورند برای برخی از دروس خود به شعبهی دیگر آن مراجعه کنند و این امر با توجه به ترافیک تهران و کرج کار دشواری است.
رتبه قبولی در این دانشگاه در رشته ریاضی بین ۱۰۰۰ تا ۷۰۰۰ و در رشته انسانی ۵۰۰ تا ۱۰۰۰کشوریست.
شهید محمدعلی رجایی، دکتر غلامحسین مصاحب و جلال آل احمد از چهرههای ماندگار این دانشگاه هستند.
IMG_20220810_230403_185.jpg
دانشگاه شیراز
دانشگاه شیراز یک دانشگاه جامع و دولتی در شیراز است که در سال ۱۳۲۵ تاسیس گردید.
در جدیدترین رتبهبندی دانشگاههای ایران بر اساس بازده علمی، دانشگاه شیراز جزء سه دانشگاه برتر پژوهشمحور کشور است و یکی از ۵ دانشگاه مادر در رشتههای مهندسی بهشمار میآید.
در اولین گزارش رتبهبندی دانشگاههای دولتی، دانشگاه شیراز به عنوان سطح یک رتبهبندی شدهاست.
دانشگاه شیراز در زمینه ایجاد برنامههای دکترا در ایران پیشگام بودهاست. اکنون این دانشگاه دارای بیش از ۲۰۰۰۰ دانشجو، با ۲۰۰ دوره کارشناسی، ۳۰۰ دوره کارشناسی ارشد، یک دوره دکترای حرفهای (دکتر دامپزشکی یا DVM)، و ۱۵۰ دوره دکتری میباشد.
از اساتید برجسته این دانشگاه به دکتر مصطفی معین، عباس میلانی و ایرج بشیری اشاره کرد.
IMG_20220810_230418_881.jpg
دانشگاه تبریز
دانشگاه تبریز دومین دانشگاه بزرگ ایران و یکی از قدیمیترین دانشگاههای ایران محسوب میشود.
دانشگاه تبریز از ۲۱ دانشکده و دو پردیس با نامهای پردیس بینالمللی ارس و پردیس خودگردان تبریز تشکیل شده است.
رتبه قبولی در این دانشگاه بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ کشوری در رشته ریاضی و ۲۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ کشوری در رشته تجربی است.
براساس رتبهبندی در نیویورک تایمز در سال ۲۰۲۲ دانشگاه تبریز در جایگاه ۶۰۰ تا ۸۰۰ جهانی قرار گرفته است.
از دانشگاه تبریز دکتر محمد حسین پورنقی آذر، دکتر علی رستمی، دکتر سید حسین حسینی و دکتر مهران صباحی در جمع دانشمندان دو درصد برتر جهان براساس دادههای پایگاه اسکوپوس در سال ۲۰۲۰ (single year impact) قرار گرفتند.
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه
و فارغ از هر گونه ناراحتی و دلسردی باشید
دیروز بعد چند وقت رفتم ی سری توی شاد بزنم دیدم ی سری مطلب در مورد رشته ها گذاشتن دیدم که دسته بندی مطالب خوبه
گفتم برای شما هم بفرستم
امیدوارم که به دردتون بخوره
علوم تجربی
⏪پزشکی
(3)پزشکی.pdf
⏪ دندانپزشکی
(12)دندانپزشکی.pdf
⏪ داروسازی
(5)داروسازی.pdf
⏪مامایی
(9)مامایی.pdf
⏪ دام پزشکی
(13)دامپزشکی.pdf
علوم ریاضی
⏪ مهندسی برق
(1)مهندسی برق.pdf
⏪ مهندسی کامپیوتر
(2)مهندسی کامپیوتر.pdf
⏪ مهندسی مکانیک
(3)مهندسی مکانیک.pdf
⏪ مهندسی عمران
(4)مهندسی عمران.pdf
⏪ مهندسی پزشکی
(13)مهندسی پزشکی.pdf
رتبه برترای کنکور99
-
اولش که ممنونم از آقای سلطانی ، که اجازه دادن اینجا چیزی بنویسم.
بعدش...
از 100% حرفام ، قطع به یقیین 99% رو با خودمم .
خب شروع کنم؟
دقیقا از کجا شروع کنم؟
خوشحال بشم برای تعویق؟ یا ناراحت؟
نه....
حرفم اینه... جا نزن
خیلی اینو گفتما ولی الان جدی ترم...
نمیگم به یاد بیار حرف اطرافیانت رو ! نمیگم خنده ی فامیل رو ببین .نمیگم ندیدی نگاهای فامیلو؟
اینارو نمیگم
حرفم خودته.
خود خودت که ساعتی که کوک میکنی رو هی میزنی رو اسنوز برای پنج دقیقه بیشتر خوابیدن.
این همون هدفته که قد نفس کشیدن میخوایش؟
یک دقیقه به حرفم گوش میدی؟ جدی!
تو همونی که وقتی حرف از هدفت میشه ذوق میکنی؟فقط آرزو داری؟ تلاش چی؟
آرزوی بدونِ تلاش چیه؟
بامنی؟! یا در یمنی؟:)))
عالم بی عمل به چه ماند؟؟؟! به زنبور بی عسل؟! نه جانم:) اقلا زنبورایی که عسل نمیدن از کندو مراقبت میکنن یا ملکه میشن :|||
عالم بی عمل به هیچی نمی ماند:))
جا نزن رفیق
جا نزن
واسه چیزی که واقعا با تموم جونت میخوای جا نزن.
سه نوع دویدن داریم !
اولی عادیِ برا ورزش
دومی برا مسابقس تند تره .
سومی رو میدونم انقدر شنیدی الان خودت میتونی بگی :))
سومی حالتیِ که سگ دنبالت کرده ! نمیگم دزد و زورگیر ها!!! چون اونا نهایتا جیبتو میزنن با یه چاقو ://
ولی وقتی سگ هار دنبالت کنه ... نهااااااااااایت سرعتتو شاهدی ! برا نجات جونت .
میدونی میخوام چی بگم؟
میخوام بگم این سه ماه و چند روز رو جوری بدو سمت هدفت ، انگاری سگ هار دنبالت کرده.
نفر آخر مسابقات دو و میدانی رو اگه سگ دنبالش کنه ، مطمنم اول میشه:)))
این یعنی من و تو میتونیم خیلی از رقبامونو پشت سرمون ببینیم. اگه شروع کنیم به دویدن !
چقد مگه ارزش داره؟
که واسه کوتاهیِ خودمون ، خیلی چیزا رو از دست بدیم.
واسه کوتاهی خودمون ، واسه یرب بیشتر گشتن توی مجازی ، درگیر حاشیه شدن ، دنبال کردن سریالی که بعد کنکور میتونی دانلود کنی ببینیش، دوردورای الکی ، غر و گلایه ی الکی ، چیزی که واقعا دوسش داریم رو از دست بدیم.
من و تو خیلی مدیونیم به خانواده ، آلاء ، عزیزامون ، خودمون !!! آقا خودمون:))
جواب این دین رو میتونیم با موفقیتمون بدیم.
با لبخندِ حاوی مقدار زیادی اشک و بغض
حاصل از چی؟:)) از موفق شدنمون:)
خیلی پیش میاد که بگم ریاضی خیلی سخته ! فیزیک خیلی سخته ! درحالی که اگه یکی ازم بپرسه مهروماهو خوندی؟میگم نه
خیلی سبز؟ نه!
موج ازمون؟! نه!
لعنت بهت ! جزوه ی دبیر؟! نهه !
کتابِ درسیتُ چی؟ خوندی؟! نه!
میبینی؟:)
یعنی میخوام بگم که به چیزی بگو سخت که براش تلاش کرده باشی !عرق ریخته باشی! چک نویس پر کرده باشی و خودکار تموم کرده باشی !
متوجهی؟:)
بازم مینویسم.
حال خوبی به خودم دس میده تهش.
موفقیتمونو میخوام:)
بیاین نذاریم تلف بشیم
بیاین نذاریم بگن سربازی که نجنگید و شکست خورد .
-
درطی سالهایی که درس میخوندم وقتی یه کنکوری ازش حرف میزدباخودم میگفتم مگه کنکورچیه چه قدرسخته....
اماحالاخودم تجربش کردموشکست خوردم, بعدشکست مثل بقیه ازش بدمیگفتم وهمش ازسختیاشو خستگیاش یادمیکردم....
اماازوقتی که این جسارتوپیداکردم که مثل بقیه نباشم حالم خوبه اوضاعم خوبه
من ازکنکور اینوبرداشت کردم که بعد20سال مراقبت های پدرومادرونازونوازش هاشون دورازسختی ورنج وشکست حالاوقتشه خودتوبه چالش بکشی حالاوقتشه که خودتوبه خودت ثابت کنی حالاوقته اینه که متفاوت باشم ازبقیه وبگم من کسیم که میتووووونم به اون چیزی که یه عمربراش تلاش کردم برسم وهیچوقت کم نیارم....
سخته اماواسه الماس بودن باااایدتحت بیشترین فشارهاباشی.
به سلامتی تمام اونایی که کم نیاوردنو کم نمیارنوکم نخواهنداورد وخودت که قرارجزو این گروه باشی یه کف مرتب بزن این شب عید -
پایان revival
@ali_soltani tamom تلافی
شیمیدان، کاراگاه،فیلسوف،مغزمتفکر،ادم خوبِ بد،نابغه،خنگ ترین و در عین حال باهوش ترین پسر انجمن،مشوق ترینِ اینجا و خیلی چیزای دیگه
اره درسته بدی کردی قوانینو شکستی یا هرچیه دیگه
کاری ندارم من بهش
به عنوان یه ادمی که یه زمانی دوست معمولی بودیم در حدِ همین انجمن
به عنوان یه آدمی که همیشه ازت می خواستم انگیزه بدی به بچه ها
به عنوان یه آدمی که همیشه ازت سوال می پرسید و جواب می دادی
حتی به عنوان یکی که همیشه حرفاش و نصیحتاش رو مخت بود
بازم میخوام حرف بزنم!حتی بهم گفتن از کجا معلوم که کنکوریه
شاید با این پست نشه همه ی پستای انگیزشیتو جبران کرد ولی بازم می نویسم حتی اگه نبینیش!
نمی دونم چه مشکلی هست توو زندگیت ، نمی دونم چ اتفاقایی برات افتاده با چی شده ولی بازم ازت میخوام هر اتفاقی که افتاده کنارش این دو ماهو استفاده کنی هرجوری که شده هرطوری که هست توو هر وضعیتی که هستی!
می دونم شاید خیلی دردا باشه می دونم که خیلی وقتا بریدی می فهمم که پشت کنکور موندن چقد میتونه سخت باشه چقدر هر سال یه تیکه از وجودتو از دست دادی پشت کنکور! من می فهمم چون ما هم کنکوری داریم
من یادم نرفته هنوز که با هم آزمون حل می کردیم تاپیکای مختلف وقتی که من کنکوری بودم زیست تحلیل کردنات شیمی تحلیل کردنات اصلا وقتی میخوای یه چیزیو توضیح بدی با یه پست انگیزشی بذاری کلی با حوصله تایپ می کنی یا هرچی
اینا همش غبطه خوردن داشت این همه استعدادو بعد این همه سال دیدم که نمیخوام تلف شع
واقعا یادم نرفته چقد بهت غبطه میخورم وقتی شیمی حل می کردی یا زیست
اصلا من بودم که اومدم پیویت و از جمع بندی پرسیدم فقط واسه اینکه بچه ها استرس نگیرن توو جمع نپرسیدم
میخوام بگم سالای زیادی گذشت ولی بازم ازت میخوام یکبار برای همیشه دوباره وقتی اتفاقی افتاد شروع کنی هرچی که بود
وقتی ادم پشت کنکور میمونه اتفاقای زیادی میوفته اگه نباشه هم میوفته ولی تفاوتش همین استرس و فشار کنکوره که صبرتو می بُره
میخوام بگم منم که کنکوری بودم سال دومش ،منم مجبور بودم بیمارستان بالاسریه یکی از عزیزترینام باشم منم با خودم زیست برده بودم اونجا میخوندم توو اون شلوغی افتضاح ، اتفاقای بد واسه همه میوفته، سرنوشت سرش نمیشه تو کنکور داری!
میخوام این بار که شکستی گوشیتو نگیری دستت!هرچقد سخت بود هرچقد طاقت فرسا بود حستو دلیلشو بنویس توو دفتر!و بعد از چن روز بخونش!خودت می فهمی خیلی چیزا رو.
ازت نمیخوام جواب این پستو بدی یا چیزی بنویسی
فقط میخوام کنکورو برای همیشع تمومش کنی و خوبم تمومش کنی و برگردی موفقیتتو بگی
فقط خوب تمومش کن
من هیچ جای زندگیت نیستم تو هم همینطور ولی برات ارزوی موفقیت می کنم هرجایی که هستی به خاطر همه ی خوبی هایی که توو وجودتون هست و شاید خودتون فراموشش کردین
توصیه می کنم که گوشیتو خاموش کنی تا کنکور!خبری خواستی راهای بهتری هس! هروقت هم دنیا بهت تنگ اومد استغفار کنی و با خودش حرف بزنی
اگه هم به کسی احساس دِین می کنی به خود خدا قول بده بعد کنکور جبران کنی براشون
راستی متعادل بخون که بیمار نشی یا به خودت خیلیییی فشار روحی نیار:/
هیچوقت معلم خوبی نبودم خوشمم نمیاد واسه همه نطق کنم ولی توو حیطه کنکور وظیفمه ،می دونم همه اینا رو می دونستی ولی یاداوریش خالی از لطف نبود
تمااااام تلاشتو بزار تمام
برات ارزوی موفقیت و سلامتی و ارامش می کنم هرجایی که هستی
به عنوان یه آلایی -
یجایی باید تموم بشه!
ضعیف بودن،
بدقول بودن،
ترسو بودن..
عارِ بجنگ! جا نزن!
تا کنکورِ نود و نه، 103 روز و ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه مونده..
همین ارقامِ بالا زندگیتو میسازه( :
میتونی همش تو نت بچرخی و شب کنکورت حسرت بخوری!
یا از تک تک لحظاتت استفاده کنی و شب کنکورت خیالت راحت باشه!
حتی اگ کنکورت اون چیزی نشد که میخای
لااقل بتونی سر بلند کنی و بگی من تلاشم رو کردم
حسرتِ روزایی که گذشت که همونا جوهرِ زندگیت بودن
رو نخوری!
عارِ عزیز!
الان فرار میکنی و خودتو گول میزنی
ولی وقتی حتی بخاطر دویستا فاصله داشتن به رویات نرسی
تا عمر داری میشه ناکامیِ زندگیت..
وقتی که نگاه های پر از انتظار و امید اطرافیانت
رو با کلماتِ نشد اینبار ، نتونستم ،
شکست خوردم و.. پر از غصه شد اونموقع ست که
میفهمی پشیمونی یعنی چی!
میدونم من خیلی کوچیک تر و بی تجربه تر از این حرفام که بخام
نصیحت کنم!
ولی اینا رو میگم که بعد از 103 روز بتونی با خیالِ راحت
به زندگیت ادامه بدی!
میدونی اینجا همیشه هست..
دوستا همیشه هستن..
اینترنت همیشه هست..
ولی کنکور چی؟؟!
حالا که این فرصت رو خدا بهمون داده که بجنگیم
واسه اون رویای قشنگِ توی ذهنمون
چرا عقب بکشیم؟!( :
من همیشه به این جمله معتقدم که :
«اگه خدا آرزوی چیزی رو توی قلبت دمید،
اینو بدون که حتما لیاقتِ رسیدنِ بهش رو توی وجودت دیده»
اگه واقن آرزوی دکتر و مهندس شدن داری چرا نشستی؟
چرا اینجایی؟!
نتو خاموش کن، ذهنتو خالی کن و سمتِ هدفت حرکت کن!
هیچ چیزی توی دنیا ارزشش به اندازه ی آینده ی تو نیست( :
واسه ی شروع تو آینه به خودت خیره شو!
ببین چقدر قوی هستی!
ببین تو لیاقتِ بهترینارو داری!
به خودت ایمان داشته باش
و شروع کن..!
romisa مرسی از تموم حرفایی که زدی و راهنمایی هایی که کردی
خیلی برام باارزشن و همینطور مهم
با حرفات خیلی کمکم کردی سارا
امیدوارم بتونم به قولی که به خودم و خودت دادم عمل کنم
یه دنیا ممنون ازت
منم میرم تا بتونم به حرفایی که زدم عمل کنم( :
میخام با تمومِ وجودم بجنگم واسه رویایی که سالها
توی ذهنم زندگیش کردم
اونقدری به خودم ایمان دارم که میگم با خبرِ رسیدن بهش
برمیگردم(چنتا مناسبت اون وسطا هست یه سری میزنم)
خیلی دوستون دارم
تک تکِ لحظاتتون پر از حس و حالِ خوب
آرزو میکنم خدا به هممون قبل از هرچیزی اراده ی قوی
بده تا توی سخت ترین مشکلات بتونیم با تمامِ قدرت بجنگیم(؛
%(#ff0000)[چیزی که تو رو نکشه، حتما قوی ترت میکنه]
۱۳۹۹/۰۲/۱۹
۰۴:۵۷ -
میخوام بگم تو نمیدونی چی قراره بشه .
دیدی که ! چیزی که فکر میکردی نبود و شایدم اصلا نشه .
میخوام بگم که ما
موظف به انجام وظیفه ایم
نه مکلف به تعیین نتیجه
تو رتبه سه رقمی بیار ، ببینم کدوم دانشگاه اون چیزی که میخوای ، قبولت نمیکنه !
همون شهری که میخوای
همون دانشکده
راست میگفت اون مشاورِ...
یه سری چیزا دیگه به شانسِ
حالا نکه بگی یا بخت و یا اقبال و بعدشم دیگه هیچی نخونی .
منظورم از حرفی که زدم اینه که بخون مثل بمب . بعدش اگه با رتبه ی خفن اون چیزی که میخواستی نشد ، قرار میذاریم ، هرجای ایران که بودی ! من میام بزن توو دهنم .
یعنی میخوام بهت یادآوری کنم که هرکه بامش بیش ، برفش بیشتر فقط برای جدا کردنِ ادمای پولدار و فقیر به حساب نمیاد !
یه وقتی رابطه ی مستقیم با تلاشت داره .
خیلی دارم میبینم که بچه ها بگن : آره کرونا اومده و ما هم که اصلا حوصله ی درس خوندن نداریم و شما چیکار میکنین که درس بخونین و چجوری میخونین اصلا و اینا !
حرف من اینه که کسی که هدفش به خوندن باشه ، میخونه.
کسی که بخواد کاری رو انجام بده ، راهش رو پیدا میکنه .
کسی که نخواد چی؟ بهونش رو .
حرف من اینه که یطوری بخون که موقع اعلام نتایج ، کسی نتونه بهت بگه : نه .
اگه قبولی به شانسِ
با مدل خوندنت ، شانس خودتُ ببر بالا .
متوجهی؟
یه مورد دیگه رو هم بگم !
که خیلیییی خودم شنیدمش و طبعا بچه های کنکوری هم خیلی شنیدن ! اما میگمش
از مایکل شوماخر (راننده ی خفنیه) پرسیدن که چجوری شد که این همه خفن شدی؟
گفت هرجا بقیه ترمز کردن، من گاز دادم .
فکر نکن فقط خودت خسته ای .
اسم از کنکور میشه میزنی زیر گریه .
اونی میبره که از همین خستگیا استفاده کنه .
پاشو دست بجنبون .
بسه این همه ناکامی ...
فقط سه ماه مونده .فقط سه ماه .
اون وقت آخر مهر ، میایم همین جا خبر قبولیمون رو میگیم .هممون با هم .
همونی که میخواستیم .
همون دانشگاه .همون رشته.
خُب؟
همتت بلند رفیق -
نهم که بودم از طرف مدرسه رفتیم مسابقات فوتسال
یه هفته ، هرروز میرفتیم به یکی از شهرستانای استان و مدرسه نمیرفتیم
روزای اول خیلی خوشحال بودم
کم کم ک گذشت کمبود یچیزی رو توی زندگیم حس میکردم
انگار یچیزی کم بود!
از روز سوم چهارم به بعد ، هر روزی ک میرفتم
عذاب وجدان داشتم..
میباختیم ناراحت نمیشدم..
واسه بردمونم خنثی بودم..!
بر خلاف بقیه!
دلم تنگ شده بود واس کلاس ریاضی:)
عاشق ورزش بودم ولی حس کردم ک روحم با ورزش آروم نمیشه!
دلم میخاست یه عالمه مسئله ریاضی باشه تا حل کنم
ولی زودتر تموم بشه این یه هفته!
این اتفاق درسته تهش ضربه زد بهم ولی
راهمو عوض کرد:)
وقتی اومدم دهم از یجایی به بعد فقط حس میکردم
زندگیِ من کتابامن
غرقشون میشدم و با عشق و لذت! میخوندم:)
اون موقعا سردرگم بودم و نمیدونستم هدفم..رشته ای ک
قراره واسش بجنگم چیه؟!
یه شب فیزیک میخوندم رفتم فصل پنجم ترمو:)
بعد از اون گفتم فقط و فقط %(#ffff19)[مهندسی مکانیک]:)
اون موقعا حال و هوام فرق داشت
ولی الان چی؟!
این روزا خیلی به گذشته فکر میکنم
ک فلان کارم باعث شد این اتفاق بیفته و..
ولی تهش چی؟!
اون روزا برنمیگرده!!
فقط داری امروزتو میسوزونی!!
میدونید چیه؟!
ما هروقت شکست میخوریم
تهش دو تا بد و بیراه به خودمون و دنیا و شانس میگیم
و شروع میکنیم به آه و ناله!
اجازه نده حسرت واسهی روزی ک گذشت باعث بشه فردا هم
حسرتِ امروز رو بخوری!
مگ ما چند سال زنده ایم؟!
فوقش ۵۰!
الان ۱۸ سالته مگ چقد زمان مونده برات
ک داری بیشترشو تلف میکنی؟!
اصن باش جامعه فلانِ
تو ضعیفی
فلان امکانات رو نداری
فلانی نزاشت من درس بخونم
از ما گذشت و دیر شده
وقت نیست میمونم سال بعد
و..
اینا چیزاییِ ک من میشنوم از بچه های کنکوری مث خودم
تو درس نخون!
میخای چیکار کنی الان؟!
تو گروها و مجازی بچرخی؟!
تلویزیون ببینی؟!
با فلانی حرف بزنی؟!
بری بیرون؟!
آخرِ آخرِ آخرِ همه ی اینا هیچی نیست جز پشیمونی
یه روزی به خودت میای میبینی گیر کردی تو منجلاب
و کسی نمیتونه کمکت کنه!
نمیگم همش بشین پای کتابات مث مرده متحرک فقط درس بخون
بدون استراحت و تفریح!
میگم تا جایی ک میتونی
تا جایی ک تهِ این قصه لبخند بزنی و بگی من تلاشمُ کردم
کنکور یه قسمتی از زندگیته!
باید با موفقیت این مرحله رو بگذرونی
تا بتونی به بقیهی اهدافت برسی!
به کنکور مثِ یه دیوار بلند نگاه نکن
کنکور مثِ یه نردبونِ
ازش بالا بری و برسی به دانشگاهی ک دوست داری
به رشته ای ک دوست داری
به شغل موردنظرت
به زندگیِ ایدهآلی ک توی ذهنته:)
ببین بهش فکر میکنی چقد قشنگ و لذت بخشِ:)
منتظر نمون ک کسی تاییدت کنه!
تو بیشتر از هر کسی خودتو میشناسی!
با توجه ب هوشت ، به پتانسیل هایی ک داری
ببین میتونی تو مدت باقی مونده به هدفت برسی؟!
میتونی به %(#ffff19)[مکانیکِ شریف ]برسی؟!
+میتونم( :
پس یه بسم الله بگو و شروع کن
نترس!
فقط با آرامش راهتو برو!
خدا حواسش بهت هست؛)
- یه جورایی با خودم حرف میزنم :).
اینجا بهم آرامش میده
مدام میگم ینی من از الان شروع کنم
میتونم؟!
چرا نتونم!
ازین سخت تر هم بوده و من تونستم :).
سختیای قبل منو قوی تر کرده
پس میتونم تو کنکور مث قبل برنده باشم
یه روزی تو همین تاپیک خبر موفقیتمو میدم:)
اون روز خیلی نزدیکه
۱۳۹۹/۰۳/۱۲
۰۲:۳۲
%(#ffff19)[یه جنگجو باش] - یه جورایی با خودم حرف میزنم :).