کارگاه تست دوازدهم اقای موقاری
-
سلام و عرض خسته نباشید نسبت اقای موقاری عزیز .. با توجه به فشردگی برنامه های مدارس و طولانی بودن صفر تا صد لطفا ساخت سری کارگاه تست دوازدهم دراولویت قرار بدید و حتی اگر امکان داره حین اتمام هرگفتار این کارگاه گزاشته بشه که مطمعنا با تست هایی انتخابی از طرف شما و برسی و تجزیه و تحلیل ان اثر بهتر و مثبت تری نسبت تدریس های صفرتا صد خواهد داشت...... همچنین نیز باید فیلم هایی صفر تا صد دهم و یازدهم هم ببینیم که 100% تایم برای تست کم خواهیم داشت...
دوستان تجربی و همچنین همکاران الایی عزیز لطفا این پیام به گوش اقای موقاری برسانید
با لایک هاتون حمایت کنید ممنون از همگی
که وقت با ارزش خودتونو برای خوندن این متن گزاشتید
یاعلی -
-
سلام اقای موقاری ببخشید شما گفتید که ریبوزوم چون غشا ندارعه اندامک نیست اما خیلی از سایت ها میگن اندامک هستش میشه بیشتر توضیح بدید
az123 موقاری نیستم ولی موقاری را دوست دارم
دوست عزیز ببین به ساختاری میگن اندامک، که دارای غشا باشه. ریبوزوم فاقد غشا است و از rna و پروتئین ساخته شده. پس نمیتونیم بهش اندامک بگیم -
az123 موقاری نیستم ولی موقاری را دوست دارم
دوست عزیز ببین به ساختاری میگن اندامک، که دارای غشا باشه. ریبوزوم فاقد غشا است و از rna و پروتئین ساخته شده. پس نمیتونیم بهش اندامک بگیمreza_12tajrobi دستتون دردنکنه ام سایت کانون اینو گذاشته واسه این گفتم(ريبوزوم:اندامکي بدون غشاء که در پروتئين سازي نقش دارد) .
-
reza_12tajrobi دستتون دردنکنه ام سایت کانون اینو گذاشته واسه این گفتم(ريبوزوم:اندامکي بدون غشاء که در پروتئين سازي نقش دارد) .
az123 در کارگاه تست دوازدهم اقای موقاری گفته است:
reza_12tajrobi دستتون دردنکنه ام سایت کانون اینو گذاشته واسه این گفتم(ريبوزوم:اندامکي بدون غشاء که در پروتئين سازي نقش دارد) .
اشتباه گفته
-
اشتباه گفته
-
@ماه پس اگر سوال بشه تمام اجزای یک یاخته ی جانوری اندامک است می گیم غلطه؟؟؟؟؟؟؟
بله قطعا غلطه
مثلا توی سلول جانوری سیتوپلاسم داریم ، سانتریول داریم ، حتی خود غشا کلسترول دار ب تنهایی میتونه ی بخش از سلول جانوری باشه ک هیچ کدومش اندامک نیس !!
اگر شما صحبت من رو در مورد سیتوپلاسم و غشا قبول ندارید باز هم سانتریول مثال نقض خوب و کاملا درستی برا جمله ایی ک گفتین هست ... -
@ماه پس اگر سوال بشه تمام اجزای یک یاخته ی جانوری اندامک است می گیم غلطه؟؟؟؟؟؟؟
بله قطعا غلطه
مثلا توی سلول جانوری سیتوپلاسم داریم ، سانتریول داریم ، حتی خود غشا کلسترول دار ب تنهایی میتونه ی بخش از سلول جانوری باشه ک هیچ کدومش اندامک نیس !!
اگر شما صحبت من رو در مورد سیتوپلاسم و غشا قبول ندارید باز هم سانتریول مثال نقض خوب و کاملا درستی برا جمله ایی ک گفتین هست ...