" پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری "
-
سلام رفقا:)
اینجا تاپیک مکملِ تاپیک مشاورمون یعنی کنکاش کنکوری هستش:)
اینجا نظرات و سوالاتتون رو بنویسید تا توی تاپیک اصلی جوابش رو ببینین
باهامون همراه باشین@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
عاغا سلام
لطفا اگه ممکنه بگید چه مباحثیو واسه ریاضی بخونم که بتونم یه درصد حداقلی(مثلا30درصد که واسه من خیلیم هست) بگیرم؟
میدونم این سوال تکراریه و قبلا خیلی جاها گفته شده اما من واقعا مشکل دارم با این درس
دو تا کنکور قبلی نخوندم و سفید گذاشتمنش!
البته کنکور97یه تست احتمالم جواب دادم که شدمنفی1درصد
فیزیکمم چندان تعریفی نیست و کمی از وضعیت ریاضیم نداره..97همون تست میعان و تبخیره رو فقط جواب دادم98 ام یه دوتا از اون فصلای اخر پیش زدم شد3-4درصد
نخوندمشون تاحالا کلا این دوتا درسو
الانم که فقط 6ماه وقت دارم و واقعا درتوان خودم نمیبینم برم یه سری مباحث سنگینو طولانیو شروع کنم
مثلا پارسال میگفتن حد و مشتق بخون من اومدم حد بخونم دیدم ای بابا مثلثات میخواد!ولش کردم
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه:( -
سلام رفیق
ببین با توجه به این :
و با توجه به اینکه هنوز کلی وقت داریم
میتونی شروع کنی به برنامه ریزی:)
و مطمنم با یکم بیشتر کار کردن میتونی به درصد بالا تری هم حتی برسیمثلا مبحث احتمال
ماتریس
تابع
مثلثات و حد
مشتق
آماردقت کن:)
میشه که حتی به درصد بالاتری هم برسی -
سلام
من میخوام ریاضی رو کار کنم
یازدهم تجربی هستم ولی نمیدونم کدوم دبیر آلا خوبه
از فیلمای کدوم دبیر استفاده کنم -
خب
اول از همه ک سلام
دوما خیلی خیلی ممنون ک اهمیت دادین و این تاپیک رو ایجاد کردین
و خوب سوم از همه اینکه من الان کلی سوال دارم کدوم رو اول بپرسم ؟؟!my name در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
خب
اول از همه ک سلام
و خوب سوم از همه اینکه من الان کلی سوال دارم کدوم رو اول بپرسم ؟؟!سوال اولم :
وقتایی ک آدم بی حوصله میسه و دست و دلش ب هیچ کاری نمیره باید چی کار کرد ؟؟!
مثلا من خودم ی روزایی عااالی ام ساعت مطالعه اوکی تعداد تست خوب محتوا و بازده عااالی و... و منم با ی حال خوب و ی خداروشکر از ته دل میخوابم کلا مدل منم مث خیلی های دیگ ک هدفشون براشون مهمه اینطوریه ک وقتی درس میخونم و ب کارام میرسم حالم خیلی خوبه اصن اینجور وقت ها از خوشحالی روی هوامولی یهو فردای اون روز عالی و بی نظیر ک میشه انگار هیجی ب هیچی
یعنی دست و دلم ب هیچ کاری نمیره و با اینکه امید و انگیزه عمیق درونی دارمولی درس خوندن برام سخت میشه
حالا
1.چی کار کنم ک اینطوری نشم ؟؟! یا بهتر اصن چرا اینجوری میشم ؟؟؟2.وقتی ی چنین حسی اومد سراغم چی کار کنم زود سر حال شم و درواقع چجوری احساستم رو مدیریت کنم؟؟!
در واقع شاید بهنر باشه بگم ک مشکل اصلی من توی کنترل و مدریت احساسات عست ن نداشتن امید و انگیزه و...
لطفا نگین خوب ب هدفت فکر کن و اینا ...
هدفم هم بیشتر از سطح توانایی ها و متضاد با علایقم نیس بلکه کاملا منطبق باهاشه
و دقیقا مشکل من اینه که با وجود همه این ها نمیتونم احساساتم رو مدریت کنمممنون میشم راهنمایی کنید
-
خب
اول از همه ک سلام
و خوب سوم از همه اینکه من الان کلی سوال دارم کدوم رو اول بپرسم ؟؟!my name در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
خب
اول از همه ک سلام
و خوب سوم از همه اینکه من الان کلی سوال دارم کدوم رو اول بپرسم ؟؟!سوال دوم :
با بی دقتی باید چی کار کرد ؟؟؟؟!!
خیلی اعصاب خرد کنه ک ی سوال رو بلد باشی و ب خاطر بی دقتی سوال رو از دست بدی ....
من فارغالتحصیل ام و امتحان تشریحی ندارم و بی دقتی هام توی تسته (البتع اوم موقع ک مدرسه میرفتم تو تشریحی ها ام بی دقتی زیار داشتم)
-
my name در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
خب
اول از همه ک سلام
و خوب سوم از همه اینکه من الان کلی سوال دارم کدوم رو اول بپرسم ؟؟!سوال سوم:
با خواب ظهر باید چی کار کرد ؟؟!
درسته ی چرت کوچیک ظهر میتونه باعث بشه ک قدرت مغز بره بالا و خستگی جسمی هم کم شه ولی خوب با خواب ظهری ک اول قرار بوده نیم ساعت باشه و بعد میشه 2 ساعت و نیم چی کار باید کرد ب نظرتون ؟!
کلا وقت هایی ک خوابالو میشیم باید چ کتیم -
خب
اول از همه ک سلام
خب
اول از همه ک سلام
و خوب سوم از همه اینکه من الان کلی سوال دارم کدوم رو اول بپرسم ؟؟!سوال چهارم
چطوری باید سرعت رو برد بالا ؟؟
چ سرعت مطالعه
چ سرعت تست زنی...
و.... -
خب
اول از همه ک سلام
خب
اول از همه ک سلام
و خوب سوم از همه اینکه من الان کلی سوال دارم کدوم رو اول بپرسم ؟؟!سوال پنجم :
ی وقتایی واقعا هست ک آدم ب بودجه آزمون نمیرسه ب نظرتون آدم از چی کم کنه بهتره ک بتونه بهترین درصد رو توی آزمون بیاره
یا اینکه اصن ن چ جوری برنانه ریزی باید کرد ک ب بودجه رسید..!!
من فارغالتحصیل نظام جدید هستمو خوب ی سوال دیگ ام هست ک چون با هنین سوال هم موضوعه همین جا میگمش
ی وقت هایی فیلم های آلا تعدادشون خیییلی زیار میشه چجوری برنانه ریزی کنیم ک هم ب فیلم ها برسیم هم ب تست زیاد ؟؟!! -
سلام خانوم
این پاسخی بودش ک ب سوال من دادین
سلام:)
خب به نظر من به شخصه مشکل اصلی شما
عدم پیوستگی در مطالعه هستبله حق کاملا با شماس و راهنمایی ایی آن ک کردین خیلی مفید بود و ب آدم انگیزه میداد
ولی خوب میدونید شاید یکی از اصلی ترین عواملی ک نمیذارن پیوستگی مطالعه داشته باشم اینه ک نمیتونم احساساتم رو مدریت کنم
و همین باعث میشه ی ناراحتی کوچولو یا ی بی حوصلگی تبدیل بشه ب ی معضل بزرگ ک میتونه کل روز من رو ک میتونه خیلی ارزشمند باشه رو از بیت ببره ....لطفا بگین چطوری باید احساساتم رو کنترل کنم ؟؟!!
-
@دانش-آموزان-آلاءdlrm سلام و خسته نباشید. من تو نوشتن برنامه مشکلی ندارم ولی بیشتر از یک هفته دوام نمیارم، یعنی یک هفته خوب میخونم یک هفته بعد دیگ نمتونم بخونم. ی مشکل دیگم اینه که هر وقت درس میخونم حس میکنم از بقیه خیلیییییی عقب افتادم و هیچ پیشرفتیو حس نمیکنم
ممنون میشم اگ کمکم کنین
-
سلام
یکی بمن بگه با این فیزیکه... چیکار کنم
مباحث رو یاد میگیرم آموزششونو سر تست ک میرم نمیدونم باید چیکار کنم
بخاطر همین اصلا تست فیزیک نمیزنم
یعنی اصلا میلی ندارم ک بخونمش فیزیکو
تو دروس عمومی هم با زبان مشکل دارم -
@دانش-آموزان-آلاءdlrm
سلام منم میتونم تو کنکاش کنکوری جواب دوستانو بدم؟ -
سلام
یکی بمن بگه با این فیزیکه... چیکار کنم
مباحث رو یاد میگیرم آموزششونو سر تست ک میرم نمیدونم باید چیکار کنم
بخاطر همین اصلا تست فیزیک نمیزنم
یعنی اصلا میلی ندارم ک بخونمش فیزیکو
تو دروس عمومی هم با زبان مشکل دارمNegin Abbasi یه راه حل برای اینکه بتونید از پس تست ها بربیایید اینه که قبل از حل تست ، روش حل رو برای خودتون توضیح بدید !
مثلا اگه یه تست حرکت میزنید قبل از دست به قلم شدن از خودتون بپرسید : 《خب این چطوری حل میشد ؟ 》 بعد ○ روشِ حل ○ رو کامل توضیح بدید و نهایتا شروع کنید . -
dlrm
سلام منم میتونم تو کنکاش کنکوری جواب دوستانو بدم؟ -
خب
اول از همه ک سلام
ی وقتایی واقعا هست ک آدم ب بودجه آزمون نمیرسه ب نظرتون آدم از چی کم کنه بهتره ک بتونه بهترین درصد رو توی آزمون بیاره
من فارغالتحصیل نظام جدید هستمو خوب ی سوال دیگ ام هست ک چون با هنین سوال هم موضوعه همین جا میگمش
ی وقت هایی فیلم های آلا تعدادشون خیییلی زیار میشه چجوری برنانه ریزی کنیم ک هم ب فیلم ها برسیم هم ب تست زیاد ؟؟!!my name در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
خب
اول از همه ک سلام
ی وقت هایی فیلم های آلا تعدادشون خیییلی زیار میشه چجوری برنانه ریزی کنیم ک هم ب فیلم ها برسیم هم ب تست زیاد ؟؟!!؟؟
-
سلام وقت بخیر.من دانش اموز یازدهم تجربی هستم.مدرسه ای که درس میخونم واقعا از نظر علمی سطحش پایینه و اصلا ب این فکر نیستن که دانش اموزشون قراره دراینده کنکور بده.به همین خاطر من همه ی درسامو با آلا پیش می برم که بتونم سطحمو بالا ببرم.موضوع مدرسه خیلی درگیرم کرده چون میدونم اگه بخوام توی این مدرسه ادامه بدم هیچ موفقیتی حاصل نمیشه.اما خب اگر هم بخوام مدرسم رو عوض کنم وارد جوی میشم که دانش اموزانش از من قوی تر هستن و باعث میشه من احتمالا افت کنم چون اونها پایه قوی تری از من دارم.خییلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که توی همین مدرسه و با همین شرایط ادامه بدم و خودم جداگانه برای کنکور اماده شم یا اینکه برای پایه دوازدهم مدرسمو عوض کنم؟
-
سلام وقت بخیر.من دانش اموز یازدهم تجربی هستم.مدرسه ای که درس میخونم واقعا از نظر علمی سطحش پایینه و اصلا ب این فکر نیستن که دانش اموزشون قراره دراینده کنکور بده.به همین خاطر من همه ی درسامو با آلا پیش می برم که بتونم سطحمو بالا ببرم.موضوع مدرسه خیلی درگیرم کرده چون میدونم اگه بخوام توی این مدرسه ادامه بدم هیچ موفقیتی حاصل نمیشه.اما خب اگر هم بخوام مدرسم رو عوض کنم وارد جوی میشم که دانش اموزانش از من قوی تر هستن و باعث میشه من احتمالا افت کنم چون اونها پایه قوی تری از من دارم.خییلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که توی همین مدرسه و با همین شرایط ادامه بدم و خودم جداگانه برای کنکور اماده شم یا اینکه برای پایه دوازدهم مدرسمو عوض کنم؟
Fatemeh Babazadeh
پایتو قوی کن مدرستو عوض کن
الان 11و قشنگ بخوان
تابستونم 10و جمع میکنی
پایت قوی میشه