پرسش پاسخ زیست
-
سلام
این جا گفته سیتوکینین اگ از اکسین بیشتر باشه ریشه زایی تحریک میشه
مگ اکسین تاثیرش بیشتر نبود بر رریشه؟
یا چون فن کشت بافته اوضاع فرق داره؟
چون سه خط پایین تر از عکسم نوشته هیچ تاثیری روی ریشه نداره سیتو کینین
یعنی من اشتباه متوجه شدیم؟Bad Fighter
فک کنم کتاب اشتباه کرده -
Bad Fighter
فک کنم کتاب اشتباه کرده@N-n-good فک نکن مطمئن باش اصلا توی فعالیت کتابم هست و اینکه سیتوکینین هورمون ساقه زایی هست اصلا ربطی به بیشتر شدن ریشه نداره و اکسین رو بهش میگن ریشه زایی لابد برعکس گفته کمک آموزشی هست دیگ هر اشتباهی ازش برمیاد
-
سلام بچه ها یه سوال کوچولو هورمون رشد در همه ی سلول های بدن گیرنده داره؟
-
-
دریا دریایی کتاب درسی ما هورمون رشد یا سوماتروپ رو فقط گیرنده برای قسمت صفحه رشد گفته من ندیدم بگه همه سلول های زنده بدن باز کتاب ما سال 98 هست نمیدونم دقیقا
-
دریا دریایی کتاب درسی ما هورمون رشد یا سوماتروپ رو فقط گیرنده برای قسمت صفحه رشد گفته من ندیدم بگه همه سلول های زنده بدن باز کتاب ما سال 98 هست نمیدونم دقیقا
Hesam Mohammadi
تو کتاب درسی ما هم مستقیم نگفته بود ولی میشه استنباط کرد ک چون همه سلول ها رشد میکنن (حتی سلول های عصبی هم در سال های اولیه تولد رشد میکنن بعد کم کم رشد و تقسیمشون تقریبا (ن بازم 100 درصد) صفر میشه...) پس همه سلول های (زنده) بدن گیرنده هورمون رشد دارن و سلول هدف این هورمون اند
چون تا جایی ک یادمه کتاب درسی ما تاکید خاصی نکرده بود ک هورمون رشد فقط روی سلول های استخوانی اثر داره....
حالا اگ کتاب شما اومده و ب طور واضح چنین تاکیدی کرده پس برا شما دیگ این نکته کاربردی نداره.... -
Hesam Mohammadi
تو کتاب درسی ما هم مستقیم نگفته بود ولی میشه استنباط کرد ک چون همه سلول ها رشد میکنن (حتی سلول های عصبی هم در سال های اولیه تولد رشد میکنن بعد کم کم رشد و تقسیمشون تقریبا (ن بازم 100 درصد) صفر میشه...) پس همه سلول های (زنده) بدن گیرنده هورمون رشد دارن و سلول هدف این هورمون اند
چون تا جایی ک یادمه کتاب درسی ما تاکید خاصی نکرده بود ک هورمون رشد فقط روی سلول های استخوانی اثر داره....
حالا اگ کتاب شما اومده و ب طور واضح چنین تاکیدی کرده پس برا شما دیگ این نکته کاربردی نداره....my name البته این استنباط شخصی خودمه چون تو کتاب درسی هیچ اشاره مستقیمی بش نشده...
دریا دریایی
Hesam Mohammadi -
-
Hesam Mohammadi
حالا اگ کتاب شما اومده و ب طور واضح چنین تاکیدی کرده پس برا شما دیگ این نکته کاربردی نداره....دریا دریایی فکر کنم از نظر علمی روی همه سلول های بدن گیرنده ندارد. اما از نظر طراح کنکور نمیدانم!.
-
سلام
یعنی من اشتباه متوجه شدیم؟Bad Fighter در پرسش پاسخ زیست گفته است:
سلام
یعنی من اشتباه متوجه شدیم؟سلام دوست عزیز. گویا اشتباه چاپی است. درجاهای دیگر کتاب گفته شده که در ساقه زایی نقش دارد.
-
دریا دریایی نکته اش رو تو کتاب تست دیدین یا خودتون بهش رسیدین ؟
my name
منم با استنباط خودتون رفتم جلو و فک کنم تو تست های سنجش دیدمش -
my name
منم با استنباط خودتون رفتم جلو و فک کنم تو تست های سنجش دیدمش -
سلام بچه ها کسی هست یدونه سواله من رو جواب بده
-
دریا دریایی آها
سنجشم نظرش همین بود ؟my name
نمیدونم والا یادم نمیاد سنجش کی بود
ولی مطمئنم یه جا دیده بودمش
خودمم نمیدونم حالا براش چیکار کنم -
سلام بچه ها کسی هست یدونه سواله من رو جواب بده
دکتر علی ف بفرمایید بلد بودم پاسخ تون رو میدم
-
دکتر علی ف بفرمایید بلد بودم پاسخ تون رو میدم
دریا دریایی ممنون جواب رو گرفتم
-
به نظرتون این جمله که میگه فقط در رودهی باریک حرکات قطعه قطعه کننده داریم درسته؟؟
-
به نظرتون این جمله که میگه فقط در رودهی باریک حرکات قطعه قطعه کننده داریم درسته؟؟
mehran sardasht بله تا جایی ک میدونم فک میکنم درسته
چون توی معده و قبل معده فقط کرمی داریم
توی روده بزرگ هم نیازی ب حرکت قطعه قطعه کننده نیس چون مواد ب صورت عمده دیگ جذب شدن و درشت نیستن ک بخوان تیکه تیکه شن...
پس فقط روده باریک هس ک حرکت قطعه قطعه کننده داره... -
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنیناگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم