دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
پرسش پاسخ زیست
-
@Ali-2902
توی این شکل معلومه که دنده های 8و9و10 یه غضرف مشترک دارن به جناغ سینه اما دنده های 6و 7 هم جداگونه یه غضروف مشترک دارن در حالی که دنده 7 یه اتصالی به دنده 8 داره ولی غضروف مشترکی محسوب نمیشن به نظرم
در ضمن اینم می پرسم مطمئن شم -
hamid r.B در پرسش پاسخ زیست گفته است:
@Danter-group دوست عزیز.شما از آقا موقاری بهتر میدونی؟
دوست عزیز برو سایت سنجش منابع طرح تست رو نگاه کن . منابع فقط کتب درسی هستن. قبول دارم کتب درسی پر از اشتباهات علمی هستن اما سوالات از اونا طرح میشن.
پیشنهاد میکنم برای اینکه روز کنکور نتیجه خوب بگیرید به هیچ مطلبی که متناقض با کتاب درسی باشه بها ندید.
من انچه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال -
@Danter-group حرفتون متین هستش... ولی با توجه به حرف شما باید قبول کنیم که لکه ی زرد هم در زیر نقطه ی کور قرار داره...در صورتی اصلا این نیست.
لکه زرد و نقطه کور تقریبا در یک سطح هستند و آقای موقاری اون تصویر رو کاملا اشتباه توضیح دادند. در واقع اون تصویر برشی عرضی از روی چشمه. همون طور که در زیر نویس شکل توضیح داده "برش چشم چپ از بالا"
-
@amin-sotoudeh
طبق تحقیقات بنده(همچین گفتم انگار چیه ) دنده ها 3 نوع از لحاظ اتصال به جناغ سینه :
1- true ribs یا دنده های واقعی که هر کدوم اتصال جداگانه ای به جناغ سینه دارند و از دنده 1 تا 7
2- false ribs یا دنده های غیر واقعی توسط غضروف های مشترک یا costal cartilage (دنده مانند های غضروفی) به جناغ وصل ان و همچنین دنده ی هفتم خودش یه دنده مانند غضرفی داره پس این اتصال به دنده نیست به غضروف دنده ی هفتمه
3- floating ribs یا دنده های شناور که هیچکدوم به جناغ وصل نیستند و دنده 11 و 12 ان
اینم علمیش و کنکوریش -
@Danter-group لکه ی زرد رو مثال عرض کردم...اشتاباهات فاحش کتاب کم هم نیستن... من ترجیح میدم به نظر آقای موقاری رو(که توی این زمینه ثابت شده هستن،)بپذیرم
کلاس چندمی؟ معلومه تست نزدی. من که میگم فقط منبعت کتاب درسی باشه برا اینه که میخوام بعدا ضرر نکنی. آقای موقاری طراح نیست. ایشون اگه طراح قلمچی گاج یا حتی طراح 5 تا تست توی آزمون های آزمایشی بود. حرفشون معقول بود چون اونا هیچ چیز خارج از کتابی رو من ندیدم که تا باحال بیارن. این بحث رو هم دیگه ادامه نمیدم. پیشنهاد میکنم عضو کانال رضا امیر به ایدی @amirbio تو تلگرام بشین و وویس هاشون رو گوش کنین.
البته فکر میکنم شما فقط برای" جواب دادن " حرف های من رو میخونید نه برای اینکه بدونید من چی میگم.
-
@Danter-group برادر من داریم دور هم بحث می کنیم جواب دادن چیه!؟ .....چون طرز نگاه تون به حرفام اینطوریه منم دیگه چیزی نمیگم فقط چون آقای موقاری خیلی برام عزیزن اینو میگم که ایشون خودشون نمی خوان عضو مافیای کنکور باشن....
آرزوی موفقیت... -
@Danter-group اگه فکر میکنید واسه جواب دادن، جواب دادم عذر خواهی می کنم، من فقط برای خودمم سوال بود و همین و گشتم و فهمیدم؛ گفتم بگم تا بقیه هم بفهمن نه اینکه صرفا برای جواب به شما باشه. در ضمن حرفی که می زنید کاملا درسته و اگه فکر میکنید که این جوری فکر نمیکنم، عذر خواهی می کنم.