سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد.
-
-
@Erfan-11
همین نترسیدتون از امریکا باعت شده کشور به قهقرا بره مردم از اون عذت به این ذلت بیوفتن عزیز من که به من میگی مقاله بخون تو اصلا از توان نظامی امریکا خبر داری که میگی ایران رو نمیتونه شکست بده ؟ فقط بودجه نظامی امریکا از جمع بودجه نظامی همه کشور ها به تنهایی بیشتره خود ظریف گفت امریکا به یکی دوتا بمب کل مملکت مارو ویرون میکنه بعد شما از پشت گوشی داری روزه میخونی؟ اصلا دوتا مقاله داخلی ! نمیگم خارجی که بگی معتبر نیست و... از همین خبر گزاری های جیره خور حکومتی خوندی که توان نظامی کشور هارو مقایسه کرده باشه ؟
-
@hot_ice در سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد. گفته است:
ای،بازی منچ دوران کودکیت نیست ک تاس بندازی ببینی چی درمیاد،تو داری با ی دید لوله ای ب اطراف نگاه میکنی و هزاران چیز رو نمی بینی،هزاران پارامتر هست،هزاران چیز دخیله،اینک اولا پاسخی داده شدع شأن ایران حفظ شه،دوما پاسخ طوری باشه منطقه وارد جنگ جدیدی نشه و هزاران نفر کشته
دقیقا مشکل همینجاست که نمیشه پاسخی داد که هم جنگ نشه هم شان ایران حفظ بشه مخصوصا اینکه همه مسئولین یک تنه حرف از انتقام سخت میزنن مگه میشه به امریکا حمله کرد و اونم بشینه مارو نگا کنه ؟ ما یکی بزنیم اونا 10 تا میزنن !
MahdiNOVE اصلا این طور نیست که ما یکی بزنیم اونا ده تا میزنن...بلکه در حیطه نظامی یکی بزنن ده تا میخورن...فکر کردین نامه ای که کاردار سوییس به ایران داد چی بود؟؟؟؟؟؟برید یه تحقیق کنید....وقتی غیر علنی میگن ۱۶کشور رو واسطه کردن اگر ما زدیم شما در حد ما بزنید نه بیشتر....چرا؟؟؟؟چون اونا بهتر از عامه مردم میدونن که یکی بزنن ده تا میخورن...
-
MahdiNOVE اصلا این طور نیست که ما یکی بزنیم اونا ده تا میزنن...بلکه در حیطه نظامی یکی بزنن ده تا میخورن...فکر کردین نامه ای که کاردار سوییس به ایران داد چی بود؟؟؟؟؟؟برید یه تحقیق کنید....وقتی غیر علنی میگن ۱۶کشور رو واسطه کردن اگر ما زدیم شما در حد ما بزنید نه بیشتر....چرا؟؟؟؟چون اونا بهتر از عامه مردم میدونن که یکی بزنن ده تا میخورن...
-
MahdiNOVE برو سگ ترامپ شو ...
قدرت آمریکا برای خودش زیاده...ما خدا رو داریم...
آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند...
#انتقام_سخت -
خوب این تاپیک برا همیشه اینجا میمونه دیگه امریکا علنا اعلام کرده فردا ارتش جنگی یه کشور رو ترور کرده دیگه بالاتر از این میخواست کاری کنه فقط گزینه حمله به ایران رو داشت من 3 ماه دیگه تو همین پست تگت میکنم تا بفهمی قدرت فقط تو حرف زدن نیست زمان همه چیو مشخص میکنه .
-
MahdiNOVE
ایران
(میدونم میخوای ب چی برسی،ولی خبرهم از واشنگتن پست کپی کرده فقط ی پیشه شیران زدن بهش:/)الا ایها الحال حاجی بحث شروع نکن خدایش با من،حوصلم نیست،اون دوتا بالایی هستن -
@Erfan-11
انقدر بی شخصیتی که اصلا در حدی نیستی بهت جواب بدم اینم ریپ زدم که فک نکنی برا خودت هارت پورت میکنی کسی هستی برو ساندیستو بخور
-
MahdiNOVE مرگ بر منافق...بیشعور هایی مثل شما کشور رو به اینجا کشوندن...ترسوی پست...
-
MahdiNOVE مرگ بر منافق...بیشعور هایی مثل شما کشور رو به اینجا کشوندن...ترسوی پست...
-
@hot_ice کسی که درمقابل جواب دادن به آمریکا باشه یه منافقه...حقشه...بیشتر از اینا حقشه...