به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
ماشین آیندت
-
سلام ماشین بازای خسته !
امروز بیکار بودم رفتم این پورشه رو ساختم برید عکساش رو ببینید قشنگه بخرمش
http://www.porsche-code.com/PL3G8XZ2 -
به نام خدا
پس از شاسی بلند تمام برقی فورد موستانگ Mach-E به عنوان اولین موستانگ تمام برقی، این شرکت آمریکایی بار دیگر تواناییهای خود را در ارائه فناوری های باتری خودروهای الکتریکی با نمونه اولیه موستانگ کبرا جت ۱۴۰۰ به نمایش گذاشته است. موستانگ کبرا جت ۱۴۰۰ به لطف بهره گیری از پیشرفته ترین تکنولوژی ها فرصت جدیدی در جهت پیشرفت میراث و عملکرد همیشه تحسین برانگیز موستانگ مهیا کرده است.ادامه در https://cartourtv.com/فورد-موستانگ-کبرا-جت-۱۴۰۰-مخصوص-مسابقه/
-
بخش پروژه های ویژه فراری (Ferrari’s Special Projects) وظیفه تولید خودروهای سفارشی تک ساخت را بر عهده دارد. این بخش طراحی های خاص مبتنی بر هنر و خشونت را آمیزه کار خود قرار داده است و فراری P80/C به عنوان نمونهای نادر و لوکس از فراری آخرین اثر هنری آن ها به شمار می رود.
ظاهری جدید، باطنی قدیمیبخش پروژه های ویژه فراری (SP)، به مشتریان خود کمک می کند تا طرح دلخواهشان را به تصویر بکشند و خودروی سفارشی خود را تولید کنند. اما طرح ها و تصورات موردنظر مشتریان باید مورد تایید مهندسان، طراحان و بازاریابان مارانلو نیز قرار بگیرد. به عبارتی خودروهای فراری باید مطابق با استانداردهای فراری ساخته شوند. به همین دلیل پروژه ساخت P80/C نیز چهار سال به طول انجامید تا در نهایت به دست مالک خوش ذوق آن در هنگ کنگ رسید.
فراری P80/C اولین فراری بخش SP است که بر روی شاسی یک خودروی مسابقه ای ساخته شده و به همین دلیل حضور این خودرو در جاده قانونی نیست و صرفا در پیست استفاده خواهد شد.P80 / C در اصل همان فراری ۴۸۸ GT3 مسابقه ای است که به طور گسترده ای مورد بازنگری و اصلاح مهندسان فراری قرار گرفته است. به جز سیستم تهویه هیچ گونه امکانات رفاهی در این خودرو دیده نمی شود. وزن آن تنها ۱۲۶۰ کیلوگرم است و از یک نیروگاه ۳٫۹ لیتری V-8 تویین توربو نیرو می گیرد. فراری از اعلام قدرت نهایی این خودروی مخصوص پیست سر باز زده است اما باید توجه کرد که همین پیشرانه بر روی فراری ۴۸۸ pista قدرتی معادل ۷۱۰ اسب بخار نیرو تولید می کند.
فراری قطعات ایرودینامیکی این خودرو را به رنگ مشکی باقی گذاشته است تا ترکیب بی نظیری با رنگ قرمز فراری ایجاد شود.فراری P80/C ترکیبی از انحناهای ظریف فراری های کلاسیک (vintage Ferraris) با نگاهی به طراحی های تهاجمی مدل های امروزی است. فراری در طراحی پنل های فیبرکربنی بدنه از مدل های مخصوص خودروهای اسپرت و مسابقه ای فراری در دوران طلایی دهه ۶۰، به ویژه مدل های افسانه ای دینو ۲۰۶ S و ۳۳۰ P3 و P4 ای الهام گرفته است.
روی صندلی، پشت فرماندر یک کلام رانندگی با P80/C بسیار وحشتناک است. نه فقط به این دلیل که ارزش آن چند میلیون دلار است، بلکه به این دلیل که تنها یک نسخه از این خودروی غیر قابل جایگزین ساخته شده است.
با باز شدن در، با فضای بسیار کوچکی برای ورود و خروج روبرو می شوید بنابراین اگر مشکلی پیش آید، نمی توانید فورا از آن خارج شوید. سقف نیز تنها به اندازه ای بلند است که برای کلاه ایمنی شما جا داشته باشد. پدال ها بیش از حد به یکدیگر نزدیک هستند و بدون اینکه زانوهایتان به هم برخورد کند، سخت است بتوانید با آن ها کار کنید. موتور V-8 با میللنگ تخت flat-plane (که در کنار سیستم اگزوز، یک عنصر کلیدی در ایجاد صدای شیون گونه اتومبیل های فراری است) لرزش زیادی تولید می کند. به طوری که حتی در حالت توقف نیز صدای وزوز مانندی از کابین ساده و عریان P80/C شنیده می شود.
از همان ابتدای نشستن بر روی صندلی راننده از جایگیری و تحت کنترل بودن همه ادوات داخل کابین شگفت زده می شوید. پدال کلاچ بسیار سفت است. به محض فشردن پدال گاز، لرزش پیشرانه بیشتر می شود. با فشردن بیشتر پدال گاز و رفتن به یک دنده بالاتر، عمل کلاچ گیری به سرعت انجام می گیرد. این هماهنگی سریع در سیستم انتقال قدرت همان چیزی است که گیربکس های دو کلاچه به آن می بالند.در کل با فشردن پدال گاز، خودرو با جهش به مراتب بیشتری نسبت به خودروهای جاده ای فراری به جلو رانده می شود؛ به لطف برنامه ریزی مجدد انجام گرفته بر روی موتور توسط Michelotto، که دهه هاست وظیفه آماده سازی خودروهای مسابقه ای فراری را بر عهده دارد، این خودرو هم سریع است هم به مانند یک فراری ۴۸۸ Pista به قدری نیرومند و قوی است که آن را در رده سریع ترین خودروهای مدرن حال حاضر فراری قرار می دهد.
در درجه اول ترمزها فاقد هرگونه سیستم کمکی هستند و فرمان نیز برای چرخش تنها با یک اشاره نیاز دارد. فرمان چهارگوش و پروانه ای شکل P80/C تنها با سه چهارم دور قفل می شود. بنابراین با کمترین اشاره، تغییر جهت زیادی در چرخ های جلو ایجاد می شود.اما جایی که P80 / C خود را از ماشین های امروزی جدا می کند، هماهنگی مثال زدنی بین قدرت پیشرانه و پایداری و چسبندگی خودرو است. به ما اجازه یک تست کوتاه در پیست مسابقه Sonoma Raceway کالیفرنیا، دقیقا در شمال سان فرانسیسکو داده شده بود. جایی که مهندسان فراری مدعی هستند که در طول پیست فراری P80/C به طور متوسط ضریب پسای ۱٫۹ g را از خود برجای میگذارد. آنچه مشخص است این است که فراری P80/C جثه بزرگی ندارد و چسبندگی بسیار خوبی دارد بنابراین تحت کنترل درآوردن آن کار چندان سختی نیست و این میزان از پایداری برای این خودرو، می تواند بخشی از اشتباهات سهوی راننده های حرفه ای را جبران کند.
در شاهکار قرمز و سیاه فراری از بیش فرمانی خبری نیست اما در بعضی مناطق دشوار پیست، کم فرمانی ملایمی در آن دیده می شود. فرمان خودرو موقعیت چرخ های جلو را به طور دقیق به راننده منتقل می کند. با افزایش سرعت، خودرو چسبندگی خود را از دست نمی دهد. مگر در مواقعی که پدال گاز را بیش از حد فشار می دهید. در این حالت انتهای خودرو به نرمی از مسیر خارج می شود اما دوباره به راحتی تحت کنترل قرار می گیرد. در کل P80/C همان اندازه قابل کنترل است که یک لکسس بر روی تایرهای زمستانی قابل کنترل است.P80/C بر پایه خودرویی ساخته شده است که خود دقیقا با الهام از یک خودروی مسابقه ای مهندسی شده است. معادله ساخت P80/C دقیقا در نقطه مقابل ۴۸۸ Pista خود فراری قرار می گیرد. پیستا به لطف بازنگری، پایداری و تحت کنترل بودن تمام تلاش خود را می کند تا با اتکا به قدرت پیشرانه برای پیروزی بجنگد. اما فراری P80/C همه حواس شما را تحت تاثیر قرار می دهد. خودرویی که هر اندازه که دیدن آن هیجان انگیز است، رانندگی با آن هیجان انگیزتر است. این قانون اول فراری برای ساختن یک فراری واقعی است.
#منبع https://cartourtv.com/فراری-p80-c-؛-شاهکار-هنری-شگفت-انگیز/ -
نسخه ای خاص از لندکروزر با تیراژ تنها ۱۲۰۰ دستگاه
۶۱ سال پیش تویوتا یک لندکروز را به جامعه بینالملل معرفی کرد و اینک پس از گذر از دهه ششم زندگیاش تولد خود را با رونمایی از نسخه “هریتیج ۲۰۲۰” و با موتوری V8 جشن گرفت.
به گزارش کارتور و به نقل از عصرایران، زمانی که خودروسازهای بینالملل نسخهای ویژه و مناسبتیشان را رو میکنند، نمیتوان از آنها گذشت. از طرفی این SUV ویژه در روزهای آینده در نمایشگاه شیکاگو معرفی میشود.
نسخه هریتیج ادیشن لندکروز با ۵ عنصر ویژه در طراحی خارجی بسیار زیباتر به نظر میرسد. عناصر مشکی یا نوارهای نقرهای روی این خودرو طراحی جدیدی محسوب نمیشوند، اما جلو پنجره مشکی خودرو و برجستگیهای کرومی در این نما به متفاوت شدن ظاهر لندکروز کمک کردهاند. در آینهها و بخش جانبی نیز همین نما دیده میشود.رینگهای بزرگ ۱۸ اینچی آلومینیومی برنز رنگ در این خودرو بسیار با سلیقه و هنرمندانه انتخاب شدهاند.
در زیر درب کاپوت نیز موتور ۵٫۷ لیتری ۸ سیلندر با گشتاور ۵۴۵ نیوتنمتر ۳۸۱ اسببخار قدرت داشته و با یک سامانه انتقال قدرت ۸ سرعته خودکار هماهنگ است. خودرو با قابلیت محرک چهارچرخ فول تایم ارائه شده و به سیستم کمکی گذر از شیب و حرکت در سربالایی مجهز است تا بر قابلیتهای آفرودی این خودرو بیفزاید.
در فضای داخلی خودرو نیز شاهد پوشش چرم تیره با دوختهای بخیهای برنزی هستیم تا هماهنگی درون و برون به حد اعلا برسد. خودرو به طیف گستردهای از سامانههای ایمنی مجهز خواهد شد.
قرار است تنها ۱۲۰۰ دستگاه از این خودرو ساخته شود.
منبع https://cartourtv.com/۶۰-سال-پس-از-تولد-لندکروز-؛-با-تویوتا-لن/
توجه: این خبر برای یک سال پیش از زیر دستم در رفته بود
-
سیتروئن C3 مدل ۲۰۲۰
محصولی با طراحی جدید
به نظرتون قیافش چطوری؟
من که خیلی حال نکردم با قیافش
@دانش-آموزان-آلاء
اطلاعات تکمیلی https://cartourtv.com/سیتروئن-c3-مدل-۲۰۲۰-؛-ماندن-در-کورس-رقابت/ -
-
Mr.Fantastic خیلیم عالی
-
Mr.Fantastic ایولا
https://www.instagram.com/p/CByLG3LgvQ0/ دیدن این خالی از لطف نیست -
-
Chevrolet Corvette ZR1
شورلت کوروت ZR1 خود را با یک موتور 6.2 لیتری 8 سیلندر روانه بازار کرده که 638 اسب بخار قدرت را مدیون سوپرچارژ بودنش است. جعبه دنده 6 سرعته دستی نقش شریان های خروجی قلب تپنده ی این خودرو را بازی می کند و قدرت را به چرخ های عقب منتقل می کند. این خودرو از آلومینیوم ساخته شده و البته برای کاهش بیشتر ورن در سقف و کاپوت و سه قسمت دیگر از این خودرو از فیبر کربن استفاده شده است. این خودرو در 3.3 ثانیه سرعت خود را از حال سکون به صد کیلومتر بر ساعت می رساند و حداکثر سرعت آن 330 کیلومتر بر ساعت اندازه گیری شده است.
MMAA
sheyda.fkh
دلم واسهی همهی اون لحظاتی که توی این تاپیک سپری کردیم تنگ شد(: