سردرگمی در تست زنی
-
ما دبیرامون همش میگن کنکور آسونه ولی چون بچه ها سخت میشینن کار میکنن موقع کنکور از اسونی خراب میکنن
-
@m-bahrami1378 اخه یه کتاب که نمیشه دیدی رتبه برترا که کم مونده بازارو بیارن خونشون ای خدااااا
-
@m-bahrami1378 اخه یه کتاب که نمیشه دیدی رتبه برترا که کم مونده بازارو بیارن خونشون ای خدااااا
-
نگا کن اینی ک میگم واقعیت داره........یه چوپان هست آرزوشه دکتر شه...اما اهالی دهشون همه چوپانن و کاره ای نشدن.....اینم چون علاقه داره اما پول نداره میره کل کتابو مفهمومی و نکته ب نکته میخونه...درهمون حال هم چوپونی میکرده!!!!!!!!پزشکی هم قبول میشه تک رقمی!!!!!!!!!!
-
@Shahryar-Rakhshandeh خب اول باید با یه کتاب شروع کرد و همون رو مسلط شد
نمیشه ک شما همه ی کتابای بازار رو نصفه و نیمه بخونید اینجوری از هیشکدوم چیزی نصیبتون نمیشه
شما با یه کتاب پیش برید هروقت اونو مسلط شدین برین سراغ کتاب بعدی@m-bahrami1378 بهت پیشنهاد میکنم وقت کم اواردی به خودت استرس وارد نکنی که بگی نصفه نیمه همرو بخونی....تا درسیو کاملل یاد نگرفتی نرو بعدی که لاقل اگه تستی از اون درس اومد نگی اینو خونده بودم ولی الان بلدش نیستم یا یادم نمیاد:hand_with_index_and_middle_fingers_crossed: :hand_with_index_and_middle_fingers_crossed:
-
@Shahryar-Rakhshandeh پارسال کنکور داد خیرکلم
-
@m-bahrami1378 بهت پیشنهاد میکنم وقت کم اواردی به خودت استرس وارد نکنی که بگی نصفه نیمه همرو بخونی....تا درسیو کاملل یاد نگرفتی نرو بعدی که لاقل اگه تستی از اون درس اومد نگی اینو خونده بودم ولی الان بلدش نیستم یا یادم نمیاد:hand_with_index_and_middle_fingers_crossed: :hand_with_index_and_middle_fingers_crossed:
Zaraa در سردرگمی در تست زنی گفته است:
@m-bahrami1378 بهت پیشنهاد میکنم وقت کم اواردی به خودت استرس وارد نکنی که بگی نصفه نیمه همرو بخونی....تا درسیو کاملل یاد نگرفتی نرو بعدی که لاقل اگه تستی از اون درس اومد نگی اینو خونده بودم ولی الان بلدش نیستم یا یادم نمیاد:hand_with_index_and_middle_fingers_crossed: :hand_with_index_and_middle_fingers_crossed:
چشم
-
Zaraa چه موضوعی
-
Zaraa چه موضوعی
@Shahryar-Rakhshandeh اها ممنون
-
چشم
-
RAMIN1380 مرسی
این تاپیک مخصوص احوال پرسی نیست .....هرچی تو دلته بریز بیرون جای این حرفاست
-
@m-bahrami1378 خخ خواستم حرفتو تایید کرده باشم که جواب حرفتو دادم.....خطابم همتون بودید
بله مرسی