سلاام بچه ها
امیدوارم خوب باشین، توپ، پر انرژی، کولاک، خفن
اومدم با یه جمع بندی خوشگل 😁
کل فصل 7 رو اگه حس میکنین یادتون رفته میتونید با اینی که نوشتم سه سوته دوره کنید
فقط قسمت علم زندگی کارآفرینی نیستش که با توجه به اهمیت متن همشون رو یک فایل براتون قرار میدم.
امیدوارم مفید باشه
موفق باشید
فصل هفتم زمین شناسی.pdf
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@دوازدهم
@یازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
سوال زمین شناسی
-
سلام بچه ها این پیوند با ریاضی خیلی وقته رو مخه میشه با یه روش ساده وبیان روان برام توضیحش بدید خصوصا قسمت دوم سوال میانگین آبدهی ممنون
-
@Shahryar-Rakhshandeh سوال کتاب هست در حقیقت ضرب عدد 30 روز در حجم آب تخلیه شده رو نمیفهمم
-
این شکلها هم برام جانیفتاده دوستان ژئولوژی دوست خواهشمند م دست بکارشین@زمین شناسی
-
@Shahryar-Rakhshandeh @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
-
@Shahryar-Rakhshandeh سخت نگیر:)
-
دوستان دست مریزاد واقعا مشکلم به مدد الهی حل شد کلا بچه های تجربی تو زمینه زمین خیییلی فعالن جون خودمون
-
@Shahryar-Rakhshandeh ایشالا برا عید خخخخخ
-
سلام بچه ها توی یه جای زمین گفته که در مناطق مرطوب مقدار بارندگی زیاد وتبخیر کمه! و در مناطق گرم و خشک بارندگی کم وتبخیر زیاده
خب این ینی چی اگه تو مرطوب تخیر کمه پس چطوری رطوبت ایجاد شده اصن؟! @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@Rakhshandeh خانم
-
@Rakhshandeh در سوال زمین شناسی گفته است:
سلام بچه ها توی یه جای زمین گفته که در مناطق مرطوب مقدار بارندگی زیاد وتبخیر کمه! و در مناطق گرم و خشک بارندگی کم وتبخیر زیاده
خب این ینی چی اگه تو مرطوب تخیر کمه پس چطوری رطوبت ایجاد شده اصن؟! @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاخب یجورایی هوا از بخار اب اشباع شده دیگه نیازی نیست بیشتر ازین تبخیر بشه ولی مناطق خشک تو هوا بخار اب کمه برا همین تبخیر زیاده و هنوز به حالت اشباع نرسیده
من هیچوقت زمین نخوندم اینم از خودم گفتم نمیدونم درسته یانه