جهاد مغنیه
-
Bio
احمد جان...
╰─┅═️═┅─╯
تمام روز دلتنگت هستم و انگار که روح گمشده ی خودم را در گوشه گوشه خانه جست و جو میکنم...و رایحه ی تو را اتاق به اتاق دنبال میکنم تا مکان آن را بیابم که این بوی معطر از کجاست...
و صدای الهام بخش تو را دنبال میکنم و کمی گوش میدهم تا آرامش گسترش یابد...در هر چیزی که با وجود تو نبض می گیرد...
روحت آزاد و نورانی شده و تبدیل به زندگی ابدی گشته است که قبل از تو برای آن معنی نبود..
احمد روح استواری است که مونس من است...
پس مادرجان...مهم نیست که تو را می بینم یا نه..
روحت که آسمان و زمین را در آغوش گرفته، هر صبح و شب، مرا نیز در آغوش میگیرد...
مادر جان تو را احمد بنامم یا شکوفه ای از قطره های ندا باز شده ،ندایی در امتداد وحیِ پبامبر،برای شمشیر علی (ع)،برای عطر حضرت فاطمه(س) برای رودخانه روان امام حسین (ع) برای دینِ هدایتگر...
تو را احمد می نامم مادر جان ،غریب روزگار،شبیه فرشتگان مدافع حضرت زینب(س)است
╰─┅═️═┅─╯
------این نامه اصلیشونه ------
@دختر-بهار
سلام این شهید احمد مشلب اهل کجا هستند؟ -
@دختر-بهار
سلام این شهید احمد مشلب اهل کجا هستند؟ -
سلام دوست عزیز ایشون متولد محله السرای شهر نبطیه تو لبنان هستن
-
شهید من تو ۲۹ فوریه ۲۰۱۶ تو منطقه الصوامع ادلب (سوریه) توی درگیری با تکفیری ها و عملیات
براثر برخورد بمب هاون (اگه اشتباه نکرده باشم)
60 و اصابت ترکش های زیاد الخصوص به سر , و پا (قطع تاندون و اعصاب پا) و بقیه اعضای بدنشون همون موقع ب درجه شهادت نائل شدن
-
شهید من تو ۲۹ فوریه ۲۰۱۶ تو منطقه الصوامع ادلب (سوریه) توی درگیری با تکفیری ها و عملیات
براثر برخورد بمب هاون (اگه اشتباه نکرده باشم)
60 و اصابت ترکش های زیاد الخصوص به سر , و پا (قطع تاندون و اعصاب پا) و بقیه اعضای بدنشون همون موقع ب درجه شهادت نائل شدن
-
-
یهو یاد این آیه افتادم:
---- و هو معکم این ما کنتم -----
مچکرم واقعا نیاز داشتم به یه هم چین مسکنی ........
-
یهو یاد این آیه افتادم:
---- و هو معکم این ما کنتم -----
مچکرم واقعا نیاز داشتم به یه هم چین مسکنی ........
@دختر-بهار
https://nojavan.khamenei.ir/showContent?audio&ctyu=17675اینو هم ببینید
-
#مرا عهدیست با جانان...
داداش کمک کن امروزو بتونم درست درس بخونم
کمکم کن کارایی ک نیت کردم امروز تموم شون کنم تموم کنم
کمکم کن به وسوسه های شیطانی که همش میان سراغم محل ندم
یادم بده چجوری از شرشون خلاص شم...
پ.ن:نمیدونم چرا دلم خواست دردو دلامو اینجا بگم... -
-
-
سلام دوستان میشه یک شهید عراقی یا لبنانی یا سوریه ای معرفی کنید؟
فرقی نمی کنه فقط عرب باشه.
ممنون -
سلام دوستان میشه یک شهید عراقی یا لبنانی یا سوریه ای معرفی کنید؟
فرقی نمی کنه فقط عرب باشه.
ممنون -
@دختر-بهار
https://nojavan.khamenei.ir/showContent?audio&ctyu=17675اینو هم ببینید
خیلی جالب و قشنگ بود ....متاسفانه زندگی و آرمانهاو تعالی ملت ایران واقعا تحت تاثیر افکار و عقاید غربیا قرار گرفته
اونایی که اون ور دارن هی دم از این میزنن ما به فکر ملت ایرانیم اگه خیلی مردن چرا این ملتو از داروهاشونو تحریم کردن؟؟ چرا دائم دارن این ملتو تهدید میکنن؟؟ من روی حرفم ب اوناییه که میگن غربیا مگه چشونه خو بنده های خدا اینقدر بهشون گیر میدید میخوام بهشون بگم همین غربیاا هستن که دارن مارو یکی یکی تو خونه هامون جلوی پدر مادرامون با ماهواره ها و شبکه های اون ور آبی سر می برن و هیشکی ککشم نمی گزه ....