جهاد مغنیه
-
@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:
عاشق مشهد رضاشنیدم عاشق ضامن آهو بودی
رفیق شهید من باور دارم که شهدا زنده ان و میبینن
و دست ما مرده هارو میگیرن
اینم میدونم اگه سکوت کردی حکمتی داره
ولی تو خودت ما رو انتخاب کردی که بشناسیمت
شهدا رفیق نیمه راه نمیشن که
این راهی که نشونمون دادی سخته
ماهم زدیم جاده خاکی خیلی تاریکه اینجا
خیلی سخت میگذره
خیلی بد راه و میریم
شهید...
گفتم برم حرم گله میکنم ...
از همینجا با همین بغض گله رو کردم به اقا ..
بشکن سکوتت و خودت راه و نشون بده
جوری که شرمنده شیم
ببین
نابودی رو
نذار جز زیانکارا باشیم
به حرمت رفاقتمون
قسم به لحظه ای که تو آغوش آقای سر بریده
چشاتو باز کردی
دلت میاد
ما چشامونو که باز کنیم
خودمونو تو جهنمی از گناه ببینیم؟!
بلد نیستم دیگه
موندم
سخت موندم
کمک کن
بی انصافی اون لحظه شیرین شهادت و
برا بقیه نخوای
هوم
میدونم گناه کاریم
ارزوعه
ارزو!
.
. -
-
-
-
او که متولد ۹ ژوئن ۱۹۵۴ در نیویورک بود، ۱۵ نوامبر ۲۰۰۰ در تورین ایتالیا در ۴۶ سالگی درگذشت. ادواردو پسر جیانی آنیلی، سناتور و میلیاردر ایتالیایی و مالک سابق مجموعه فیات (شرکت خودروسازی ایتالیایی) بود. آنیلی که خواهری به نام مارگریتا هم داشت، تنها وارث ثروت فراوان پدرش بود.
با این حال ادواردو علاقه چندانی به این ثروت هنگفت و مدیریت این مجموعهها که اصلیترین آن مجموعه فیات بود، نداشت. ادواردو موقع تحصیل در نیویورک، به طور اتفاقی با قرآن آشنا شد و به اسلام گروید و نام خود را به مهدی تغییر داد.
مطالعات فلسفی و عرفانی و تحقیق در رشته ادیان و فلسفه شرق و بعد هم آمدن به ایران و آشنایی با حضرت امام خمینی (ره) و انقلاب ایران و گرویدن به مذهب تشیع، ادواردو را بسیار متحول کرد و او بارها در مذمت سرمایهداری سخن گفت و روش زندگی خود را تغییر داد.
این تصمیم و رفتارها به هیچ وجه خوشایند پدرش و خاندان آنیلی نبود و باعث شد آنها ادواردو را گزینه مناسبی برای جانشینی و هدایت مجموعه فیات و ارثبردن این ثروت عظیم ندانند. انواع فشارها و تهدیدها و تحریمها سرانجام با مرگ ادواردو در ۴۶ سالگی به پایان میرسد. مرگی که به طور رسمی و در رسانههای تحت مالکیت و نفوذ جیانی آنیلی، خودکشی اعلام میشود، اما شواهد و قرائن و ادلهای وجود دارد که ضمن رد خودکشی، بحث قتل برنامهریزیشده او را مطرح میکند.
شهید ادواردو آنیلی
-
سلام .
https://www.aparat.com/v/D3KGQ/سخنان_رهبر_درباره_جنگ_نرم
این جنگ واقعی هست
جنگ نرم ،میلیون ها برابر خطرناک تر از جنگ سخت است
-
-
-
شاید خیلی از شما بگید ،واقعا جنگ نرم خیلی خطرناک هست و ما آن را جدی نگرفتیم،اما خب الان چه کنیمکه از شر این جنگ وحشیانه در امان باشیم
۱-اهل بیت
۲-