سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
-
سلام . ممنون بابت زحمتی که میکشین . بنده سال سوم هستم و امسال امتحان نهایی دارم خواستم بپرسم به نظرتون با این ویدئو ها میتونم کنکور ازمایشی رو عالی بزنم یا نه 0 تا صد بهتره ؟ صفر تا صد کنکور بخش شیمی دوم رو تموم کردم الان تو دو راهی موندم که کدوم رو نگاه کنم ؟ با 0 تا 100 میتونم امتحان نهایی رو خوب بزنم یا نه روش های امتحان نهابی با کنکور فرق میکنه
-
m_azad20 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام . ممنون بابت زحمتی که میکشین . بنده سال سوم هستم و امسال امتحان نهایی دارم خواستم بپرسم به نظرتون با این ویدئو ها میتونم کنکور ازمایشی رو عالی بزنم یا نه 0 تا صد بهتره ؟ صفر تا صد کنکور بخش شیمی دوم رو تموم کردم الان تو دو راهی موندم که کدوم رو نگاه کنم ؟ با 0 تا 100 میتونم امتحان نهایی رو خوب بزنم یا نه روش های امتحان نهابی با کنکور فرق میکنه
سلام، با همین صفر تا صد سوم دبیرستان می تونی امتحان نهایی رو 20 بگیری که هیچ، نکات خفن کنکوریش هم توش گفته شده ( دبیر می گند که این برای کنکوره لذا اگه خواستید می تونید بزنید جلو یا گوش کنید ) گوش کنید بهتره!
-
این پست پاک شده!
-
سلام و خسته نباشید
چرا جزوه جلسه 13 اشتباه گذاشتید؟مفاهیم اولیه ترمودینامیکه ک شما آنتالپی های مهم گذاشتید -
سلام و خسته نباشید.
جزوه ها از اول ترمودینامیک شیمیایی کلا بهم میریزه.
قبلی ها بسیار دقیق بود ولی مثلا جزوه مفاهیم اولیه ترمودینامیک بجاش جزوه برخی از آنتالپی های مهم گذاشته شده. -
سلام استاد من ی سوال مهم دارم خواهشا ب سوال من جواب بدید من دی ماه امتحان نهایی دارم چون وقت زیادی برای یادگیری فرمول نویسی ندارم سوالی ازش میاد در امتحان یا در کل بلد نبودن فرمول نویسی تاثیری در نمره امتحان نهایی دارد
-
narges amini
سلام
تا اونجایی که من یادم میاد امتحان نهایی نیاز به بلد بودن فرمول نویسی داره
سوال میاد ازش -
سلام و خسته نباشید میخواستم فیلم ها نگاه کنم برای ترمیم معدل دیماه یرسی ایراد های جزوه و فیلم ها توی کامنت ها گفته شده و یسری ناقصی ها الان من فیلم جلسه سه قسمت دوم مثلا نمی بینم (انواع واکنش ها جابجایی و شناسایی یون های Pb,Fe,Agدر محلول نمک ها و تععین حالت فیزیکی مواد ) که داخل جزوه هست اما فیلن موجود نیست البته من تا الان ب اینجا رسیدم اینا رو متوجه شدم که نیست مابقی هم دوستان کامنت گذاشتن
این ایراد ها بر طرف شده ؟ -
سوالات استوکیومتری رو از کجا باید دانلود کنیم که تو جلسه 27 میگن رو سایت هست؟ لطفا جزوه ها رو به صئورت دقیق قرار بدید
-
mohammad123 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سوالات استوکیومتری رو از کجا باید دانلود کنیم که تو جلسه 27 میگن رو سایت هست؟ لطفا جزوه ها رو به صئورت دقیق قرار بدید
سلام جزوه هااگر ازطرف استادبه دست مدیر برسه بصورت دقیق هست وروی سایت قرارمیگیره شما برای دانلود جزوه میتونید به قسمت پایین صفحه دانلو فیلم هردرس مراجعه کنید وجزوه هارو دانلود کنید یا درقسمت بالای نمای دسکتاپ انجمن یه قسمتی هست بنام جزوه میتونید ازاونجا هم اسم درس رو سرچ کنید تاجزوات مربوط به آن درس براتون بیادودانلود کنید.
موفق باشید -
سلام توی جلسه دهم دقیقه 50 تمرین 92 که حل میکنن یه روش یکپارچه و یک روش عادی میگن که جواب این دو روش یکی در نمیاد میشه برسی کنید ببینید اشتباه از محاسبات منه یا روش جواب نمیده توی روش اول جواب برابر 500gr و روش دوم جواب برابر 88.23 میشه لطفا برسی کنید ممنون و همچنین یا درخواست داشتم (یه اموزش بع این خوبی با این همه تلاش و زحمت حیفه ناقص باشه لطفا جلسه 25 اگه میشه قرار بدین یا مجدد اگه مقدوره ضبط کنید ) اموزش به این محشری حیفه ناقص باشه واقعا دستتون درد نکنه
-
جزوه ها دقیق نیستن دیوونه شدم خخخ
-
استاد فوق العاده ای عاشق تدریس و توضیحاتتم
-
سلام
پس جلسه 25 رو ضبط نمی کنید؟
جزوه ی ترمودینامیک شیمیایی هم که کلا بهم ریخته س -
دوستان برای تکمیل جزوه اقای اقا جانی به سایت خودشون مراجعه کنید جزوه سوم توی سایتشون به صورت کامل موجوده.
-
این پست پاک شده!
-
دوستان ادامه جزوه هایی که موجود نیست رو میتونید از این آدرس دانلود کنید
m-aghajani.com/?p=1651 -
دوستانی که این فیلم هارو دانلود کردن بعداز مبحث استکیومتری متوجه میشن که فیلم ها منظم نیستن و پراکنده تدریس شده، من یک بار تمام فیلم هارو نگاه کردم و طبق کتاب درسی مرتبشون کردم و باتوجه به اسم فایل ها نظم و ترتیبی بهشون دادم