معني بيت
-
احساس میکنم میگه رحمتی که بر تو پی در پی نازل می شود موجب اسوده شدن والدینت می شود
میتونیم وال رو خدا هم در نظر بگیریم -
@محمدعلی-نیکوسحن در معني بيت گفته است:
احساس میکنم میگه رحمتی که بر تو پی در پی نازل می شود موجب اسوده شدن والدینت می شود
میتونیم وال رو خدا هم در نظر بگیریمبه خاطر ين نميتونيم
-
مليكابانو در معني بيت گفته است:
اين سوالم مشكل دارم 😂😐
كدام گزينه با بيت هاي زير تناسب مفهومي دارد؟
چو نام دل شنيد از دور روباه / جهان بر چشم او شد تيره آنگاه
به دل ميگفت با دل نيست بازي/كنون بايد به كارم حيله سازي
١) كار عاقل نيست دل در مهر دلبر داشتن/جان نگين مهر مهر شاخ بي بر داشتن
٢) در خواب، سر زلف تو نيبينم و اين را/ جز رنج دل شيفته تعبير چه باشد
٣) دل ما گرچه اندر ريشه ي ماست/وليكن از جهان ما برون است
٤) فارغ دل ان كسي كه مانند حباب/ هم در سر ميخانه سر انداز شوداينو كسي ميدونه چطوري يك توجيه ميشه ؟
نوشته اون سه گزينه ميشه ارزشمندي دل 🤔مليكابانو بیت صورت سوال به تقابل عشق و عقل اشاره میکنه و گزینه یک هم همین طور.
-
مليكابانو بیت صورت سوال به تقابل عشق و عقل اشاره میکنه و گزینه یک هم همین طور.
abolfazl mozaffari واي من جواب تست بعديو كه شبيه اين بود با جواب اين اشتباه گرفتم 😑 جواب سه ميشه😬
-
abolfazl mozaffari واي من جواب تست بعديو كه شبيه اين بود با جواب اين اشتباه گرفتم 😑 جواب سه ميشه😬
مليكابانو الان کجای گزینه یک ارزشمندی دل وجود داره؟!!!!!!!
-
مليكابانو به این ایدی توی تلگرام پیام بدین شاید فرجی حاصل بشه:blush:
-
مليكابانو adabiatsebti
-
مليكابانو الان کجای گزینه یک ارزشمندی دل وجود داره؟!!!!!!!
abolfazl mozaffari گزينه يك چرا گزينه سه جوابه ديگه
-
abolfazl mozaffari گزينه يك چرا گزينه سه جوابه ديگه
مليكابانو مگه نمیگی نوشته سه گزینه دیگر به ارزشمندی دل اشاره داره؟
-
مليكابانو مگه نمیگی نوشته سه گزینه دیگر به ارزشمندی دل اشاره داره؟
abolfazl mozaffari چرا اخه گفتم اشتباه گفته بودم ببخشيد 😶 الان ميدونين چطوري سه ميشه؟
-
@محمدعلی-نیکوسحن كتابم نوشته است به قرينه معنوي از پايان مصرع اول حذف شده اين با اون معني جور درنميادش كه ☹️
-
abolfazl mozaffari چرا اخه گفتم اشتباه گفته بودم ببخشيد 😶 الان ميدونين چطوري سه ميشه؟
مليكابانو نه متاسفانه:disappointed: :disappointed:
-
@محمدعلی-نیکوسحن تستش در مورد حذف معنوي هست من متوجه نشدم چطور است ميتونه حذف شدم باشه از پايان اون مصرع اول. الان كه اومدم جوابتونو بنويسم ديدم سوالم در اصل به اون است برميگشته
-
مليكابانو نه متاسفانه:disappointed: :disappointed:
abolfazl mozaffari مرسي 🙏🏻🌹
-
@محمدعلی-نیکوسحن خب معنوي به لحاظ معنا بايد جور دربياد ديگه. چطوري معني كنم تهش است بچسبه 😕