Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام من دیدم فیزیک دوم فصل دینامیکو نداره ولی بقیه چیزاش کامله
-
هستی سلام چرا داره که؟؟ جلسه 48 تا 61
-
آخه نوشته پیش
-
هستی برای دوم ناقصه و کاملش در پیشه مبحث دینامیک به همین خاطر همشو یجا تدریس میکنه...البته اکثر دبیرا اینطورن
-
ننوشته فیزیک 2
-
یعنی پیش با سال دوم باهم تدریس میکنه ؟
-
هستی من فیلمارو ندیدم ولی 100 درصد اینطوره!
-
shiru در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
ببخشید میخواستم بپرسم آیا کلاس مثل کلاسای بیرون هست و مشه روش حساب باز کرد بالای 50%
از کلاس های بیرونم بهتره اینو منی میگم که همه ی این کلاس های بیرونو تجربه کردم
-
@_Mr.Gentleman_ نشر الگو بخر اگه مردی...خخخ
-
@_Mr.Gentleman_ در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
بچه ها برای اینکه با فیزیک کازرانیان پیش بیام کتاب خیلی سبز چهار جلی بهتره یا خیلی سبز جامع یا فیزیک مبتکران شهریاری ...گاج پیشنهاد ندین که خوشم نیومد (سطح فیزیک بسیار ضعیف)
اگه سطح فیزیکت خوب نیست آبی قلم چی اگه قلم چی دوست نداری جامع خیلی سبز چون چهار جلدی رو نمیتونی تموم کنی
-
@_Mr.Gentleman_ همون شهریاری بخری فک کنم کفایت کنه (به قول آقای امینی)
-
سلام میخواستم از دوستانی که فیلم های فیزیک رو دیدن بپرسم که به نظرشون کدوم یکی از استادارو من فیلم هاشو دنبال کنم؟؟ با توجه به اینکه پشت کنکوریم و پایه فیزیکمم بد نیس.
ممنون میشم بگید -
faezenj در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام میخواستم از دوستانی که فیلم های فیزیک رو دیدن بپرسم که به نظرشون کدوم یکی از استادارو من فیلم هاشو دنبال کنم؟؟ با توجه به اینکه پشت کنکوریم و پایه فیزیکمم بد نیس.
ممنون میشم بگیدحتما فیزیک استاد فدایی فرد رو تماشا کنین
-
faezenj در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
ممنون میشم بگیداگه سطح بالا می خوای کار کانی استاد فدایی فرد و اگه سطح متوسط و تدریس روان تر اقای کازرانیان
-
admin سلام من چرا نمیتونم جزوه فیزیک 3 فصل 3 که همون جریان الکتریکی و مدار های جریان مستقیم هست رو پیدا کنم؟؟؟؟
لطفا یا این جزوه رو آپلود کنین و یا اگه از بچه ها کسی داره بده ممنون میشم... یا علیالبته این پیام برای کلاس کنکور استاد فدایی فرد هستش
-
آقای کازریان درکلاسشون از چه کتابی از کتاب جوکار استفاده میکنن من بخوام بخرم دقیق باید چی بگم تا بهم همون کتابو بدن اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه