Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام دوستان
کسی جزوه ی حرکت شناسی استاد رو پرینت گرفته ؟
خط خطی نمیشه؟؟ -
جلسه ی 34
مدت زمان:58 دقیقه و 22 ثانیه!
ادامه ی حرکت شناسی
_حل تست سراسری ریاضی 90 دو متحرک A وB پس از چند ثانیه به هم میرسند؟
_استاد به دانش آموزان توصیه میکنند که بهترین زمان برای مرور پایه همین الان است که حجم درس ها نسبتاٌ کم تر است و گرنه در عید زمانی برای این کار نیست و حدود 8 تست پایه که در تابسان کار شد از بین میرود!
_حرکت پرتابی و سقوط آزاد
_فرمول های مربوط به سقوط آزاد
_مفاهیم این مبحث در زمین و فضا
_فرمول های حرکت پرتابی و مفاهیم آن
_فرمول جابه جایی در ثانیه ی n ام
_توضیح مفاهیم و پاسخگویی به سوال های دانش آموزان
_مرور و خواندن ص 8 و 9 جزوه ی حرکت شناسی
_حل اولین مثال ص 9 جزوه که چندین قسمتی است و توضیح مفاهیم در خلال آن از جمله رسم نمودار
_تعیین تکلیف برای دانش آموزان حل تست های ٤، ١٨، ٢٤، ٢٨، ٣٣، ٣٨، ٤٧، ٤٩، ٥١، ٥٣، ٥٨، ٦٥، ٧٢، ٧٩، ٨٧، ٩٩، ١٠٣، ١٠٥، ١١٦، ١١٩، ١٢٧، ١٣٥ و ١٤١ صفحه ٩ از کتاب تست
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/21/3691 -
جلسه 35
زمان:58:07
-مرور معادله های حرکت پرتابی
-حل یک مثال جامع و آموزشی از سقوط آزاد پرتاب به سمت بالا(خارج از جزوه) و آموزش استفاده از فرمول ها و رسم نمودار در این مثال
-حل مثال 2 جزوه توسط دانش آموز سپس توضیح مفصل تر دبیر در مورد این سوال -
amirkhan11 خواستم این پستو اصلاح کنم ولی گزینش نبود.
اشتباه نوشتم،حرکت پرتابی هارو با "سقوط آزاد(پرتاب به سمت بالا)" جایگزین کنید.چون این جلسه اصلا حرکت پرتابی تدریس نمیشه.
اشتباه از من بود. -
amirkhan11 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
amirkhan11 خواستم این پستو اصلاح کنم ولی گزینش نبود.
اشتباه نوشتم،حرکت پرتابی هارو با "سقوط آزاد(پرتاب به سمت بالا)" جایگزین کنید.چون این جلسه اصلا حرکت پرتابی تدریس نمیشه.
اشتباه از من بود.پست شما ویرایش شد
ممنون برا توضیحات -
سلام دوست عزیز ... استاد کازرانیان واقعا در تدریس فیزیک عالی هستند به خصوص که مطالب را از پایه و با مثال های بسیار خوب حل میکنند و به نظرم اگه از پایه ضعیف هستید حتما بهتون استفاده از فیلم های استاد کازرانیان رو پیشنهاد میکنم ... موفق باشید
-
-
سلام خسته نباشید
من جزوه ها رو که میخوام پرینت بگیرم بخاطر قفل روی فایل ها نمیتونم
لطفا جزوه بدون قفل بزارید که بتونیم راحت پرینت بگیریم -
mohammad0365 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
بتونیم راحت پرینت بگیریم
سلام
از این لینکبرا شکستن قفلش استفاده کنید -
بچه ها من از فیزیک ترس دارم و فراریم کدوم دبیر پیش نهاد میدین اصلام هیچی بلد نیستم ؟
کازرانیان یا طلوعی؟ یکی از این دو تا -
جلسه 102
زمان: 55 دقیقه(کل جلسه)
آغاز فصل 5 اول دبیرستان از دقیقه 17
-بررسی فرمول های شکست نور و حل چند مثال
-مبحث آخر شکست نور تحت عنوان تیغه های متوازی السطوح