طرح تغيير چهل روزه
-
http://www.emadionline.com/fa/زیارت-عاشورا-با-صدای-محسن-فرهمند/
اين زيارت عاشورا تصويراش خوشگله -
%(#ff0000)[بسم الله الرحمن الرحیم]
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریخب امروز اینقدر کم خوندم ک میتونم بگم هیچی نخوندم....
تمامپ ن 1 : از 5 _6 ماه پیش ک شروع کردم 1000 بار زمین خوردم و دوباره پاشدم و دوباره زمین خوردم هی میخوام ی بار دیگ برا بار 1000 و یکم پاشم ولی بعضی وقت ها حس میکنم دیگ اینقد خسته ام ک نمیتونم پا شم انگار دیگ رمق ندارم ولی خب تسلیم شدن رو هنه بلدن.......
پ ن 2 : خدایا خودت میدونی چ قد ب خاطر ی چیزایی ک باز خودت میدونی چی، حالم خوب نیس....
خودت کمکم کنفعلا
-
٨
مردم
ديشب ١٢ خوابيدم ٦:٥٠ بيدار شدم
خوابمو از فردا شب ميارم عقب باز امشب احتمالا تا ١٢/٥-١ بيدارم فردا ميكنمش همون ١٢و... تا بشه ٩ باز
دعاي عهدو زيارت عاشورا ولي فراموش نشدهمچنين دعا واسه بچه هاي تاپيك
هنوز روز يك نشده️
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
٨
مردم
ديشب ١٢ خوابيدم ٦:٥٠ بيدار شدم
خوابمو از فردا شب ميارم عقب باز امشب احتمالا تا ١٢/٥-١ بيدارم فردا ميكنمش همون ١٢و... تا بشه ٩ باز
دعاي عهدو زيارت عاشورا ولي فراموش نشدهمچنين دعا واسه بچه هاي تاپيك
هنوز روز يك نشده️
آفرین
-
my name فرق شما و بقيه اينه كه جرات داري با خودت روبرو شي
خيليا درس نميخونن و از خودشون فرار ميكنن يا سرشونو به تاپيكاي عمومي گرم ميكنن
اما شما حواست معطوف خودتهمطمئنم موفق ميشي مشكلتو حل كني
️
️
my name فرق شما و بقيه اينه كه جرات داري با خودت روبرو شي
خيليا درس نميخونن و از خودشون فرار ميكنن يا سرشونو به تاپيكاي عمومي گرم ميكنن
اما شما حواست معطوف خودتهمطمئنم موفق ميشي مشكلتو حل كني
️
️
هوم
مرسی عزیزم️
انشاءالله -
my name سلام خوبید ؟؟ فیلمهارو از سال دهم دیدین چطوریه جواب میده؟؟
Mahbobeh Zare در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
my name سلام خوبید ؟؟ فیلمهارو از سال دهم دیدین چطوریه جواب میده؟؟
خوب من هنو کامل ندیدمشون ولی نکاتی ک میگن خیلی خوبه ایشون رو یکی از دوستام بهم معرفی کردن زبانش خیلی خوب بعد میگفت ایشون خیلی خوب درس میدن و نکات خیلی خوبی میگن
خود استاد عالی هستن ب نظرم ولی چیزی ک خیلی مهمه اینه دیدن فیلم تنها کمک کننده نیس باید تست بزنید مرور کنید تا اون نتیجه ک میخواین رو بگیرین....
البته لحن و تن صدای استاد ی کم آروم هست اگ حس میکنید اون طوری خسته میشین یا خوابتون میگیره فیلم رو بذارین رو دور تند خیلی خوب میشه (برا من ک اینطوری خیلی خوب شد)
موفق باشین -
my name من همش فكرتم كه ناراحتيت از چيه غصه نخور ديگه عزيزم ببين منم بيدارم ساعت خوابم بهم خورد . قرار نيست همش يكنواخت باشه اوضاعمون. دائما يكسان نباشد حال دوران غم مخور
️
my name من همش فكرتم كه ناراحتيت از چيه غصه نخور ديگه عزيزم ببين منم بيدارم ساعت خوابم بهم خورد . قرار نيست همش يكنواخت باشه اوضاعمون. دائما يكسان نباشد حال دوران غم مخور
️
چیز مهمی نیس عزیزم ذهنت رو درگیرش نکن
انشاءالله خود خدا کمکم میکنه...
مرسی ک اهمیت میدی با حرف هات حالم رو بهنر میکنی -
️
چیز مهمی نیس عزیزم ذهنت رو درگیرش نکن
انشاءالله خود خدا کمکم میکنه...
مرسی ک اهمیت میدی با حرف هات حالم رو بهنر میکنی -
لطفا حتما حتما خوابتونو ببرين جلو نه و ده شب خواب باشين.من خوابم به هم خورد باز چون كه دير بيدار خوابيده بودم .هفت ساعت خواب واسم كم بود خيلي خوابم ميومد .نخوابيدم كه درس بخونم اما حوصله ي درس هم نداشتم.حوصله ي هيچيو نداشتم واسه همين با مامانم بحثم شد.درس هم كه ميخوندم اونطوري كه لازم بود سرحال باشم تا باكيفيت باشه نبود. واسه اينكه به هشت برسم هم تا ١٢ حدودا داشتم درس نيخوندم كه برسونم و خيلي سخت بود آخراش. الان كه اتفاقاي ديروز داره تكرار ميشه دوباره استرس بهن دست داد
من تا الان فقط ده دقيقه درس خوندم باورتون ميشه؟ ميخونما فقط دوتا چيزو خواستم بگم يكي خواب به موقع يكي هم ادامه دادن از هر موقعيتي كه توش هستيم. اگه شما هم تا الان نخوندي بهونه رو بذار كنار و شروع كن ممكنه خيليا مثلت باشن
️
-
my name بدخوابي بي حالي بيكاري
خوابم مياد امشب زود بخوابم يا بيدار بمونم ٨/٥ بشه؟
بخوابین بهتره فکر کنم -
مليكابانو دوست من به جای اینکه ذهنت رو درگیر یهویی ده ساعت کردن بکنی سعی کن ثبات داشته باشی این هفته رو بذار روی شش ساعت ساعت خوندن روز به روز ده دقیقه به روز قبلاً اضافه کن هفته بعد رفتی روی هفت ساعت وتوی اون هفته هم هر روز مقید باش ده دقیقه بیشتر از دیروز بخونی اینطور بازدهت بالاتر میره چون بالطبع استرست کمتر شده به امید خدا...موفق باشید
-
من امروز کلا ریاضی رو فیتیله پیچ می کردم...با آمار و ماتریس و انتگرال شروع کردم...امیدوارم هممون به آرزوهای بزرگمون برسیم.
-
من امروز کلا ریاضی رو فیتیله پیچ می کردم...با آمار و ماتریس و انتگرال شروع کردم...امیدوارم هممون به آرزوهای بزرگمون برسیم.
Mohsen Taheri شما ميخواين اجرا كنين چالشو؟