طرح تغيير چهل روزه
-
حالا همینو ادامه بده تا T خالص و مخلص بدست بیاد:
من اندازه ی T رو میخوام برای مساحت.مثبت و منفیش مهم نیستMohsen Taheri
خوب -
Mohsen Taheri
خوبMahdiNOVE حالا ضربه ی نهایی:
مساحت اون مثلث قرمزه میشه یک دوم قاعده در ارتفاع که میشه یک دوم XضربدرT
T رو که درآوردیم برابرRsinآلفا
X هم شده بود Rcosآلفا
ضرب کن میشهیک دوم ضربدر R به توان2 ضربدرسیوس آلفا ضربدر کسینوس آلفا -
MahdiNOVE حالا ضربه ی نهایی:
مساحت اون مثلث قرمزه میشه یک دوم قاعده در ارتفاع که میشه یک دوم XضربدرT
T رو که درآوردیم برابرRsinآلفا
X هم شده بود Rcosآلفا
ضرب کن میشهیک دوم ضربدر R به توان2 ضربدرسیوس آلفا ضربدر کسینوس آلفاخوب از کجا بفهمیم که ماکسیموم هست ؟
-
خوب از کجا بفهمیم که ماکسیموم هست ؟
MahdiNOVE از اینجا :
ضربه ی فنی...میبریمش به پُل و حالا خاک میشه ... تمام
-
MahdiNOVE از اینجا :
ضربه ی فنی...میبریمش به پُل و حالا خاک میشه ... تمام
Mohsen Taheri اون 1 چهارم ار 2 چیشد ؟
-
Mohsen Taheri اون 1 چهارم ار 2 چیشد ؟
MahdiNOVE ی مقداره ثابته داداش اون که نمیتونه مساحت رو کم و زیاد کنه...عین برگ چغندره... فقط سینوسه که با تغیر زاویه میتونه مساحت رو کم و زیاد کنه!
این همون دیدگاهیه که اول بسم الله بهت گفتم شعاعتو متحرک فرض کن مثل عقربه ی ساعت که سایه شون روی قطر داره تکون میخوره و کوچیک و بزرگ میشه(همون X یا قاعده ی مثلث) و T(همون ارتفاع مثلث)..
تجسم کن داره میچرخه.. -
آقا مهدی حله؟؟؟
-
MahdiNOVE ی مقداره ثابته داداش اون که نمیتونه مساحت رو کم و زیاد کنه...عین برگ چغندره... فقط سینوسه که با تغیر زاویه میتونه مساحت رو کم و زیاد کنه!
این همون دیدگاهیه که اول بسم الله بهت گفتم شعاعتو متحرک فرض کن مثل عقربه ی ساعت که سایه شون روی قطر داره تکون میخوره و کوچیک و بزرگ میشه(همون X یا قاعده ی مثلث) و T(همون ارتفاع مثلث)..
تجسم کن داره میچرخه..ببخشید داداش ولی مساحت مگه نشد همون 1 چهارم ار 2 در سینوس 2 الفا خوب اون مقدار ثابت ضرب میشه تو سینوس 2 الفا تو جواب نهایی تغیر ایجاد میکنه اخه
-
ببخشید داداش ولی مساحت مگه نشد همون 1 چهارم ار 2 در سینوس 2 الفا خوب اون مقدار ثابت ضرب میشه تو سینوس 2 الفا تو جواب نهایی تغیر ایجاد میکنه اخه
MahdiNOVE داداش من که نگفتم مساحت نهایی میشه چی!!!! می فهمی؟
من فقط رفتم در پی آلفا الان سینوس ماکس بشه چ ربطی به یک چهارم R دو داره ؟؟؟ سینوس میگه منو بخوای ماکس کنی باید زاویه م بشه 90 بعد زاویه ش اگه آلفا بشه 45 میشه90 چو ضربدر2 داره...حالا سینوس میگه دمت گرم داداش منو ماکس کردی! حالا می رم ضربدر اون یک چهارم R دو میشم و مساحت ماکسیمم رو بهت میدم یعنی اگه از ما مساحت ماکسیمم یکی از مثلثا رو بخوان باید بگیم میشه یک چهارم ضربدر R به توان2 ضربدر سیوس90(که1 هست) یعی S ماکس میشه نیم که با او یکی مثلث اون ورم با هم میشن 1 واحد..
ولی اینجا توجه کن چی رو خواسته اصنX رو خواسته کاری به عدد مساحت نداره که -
MahdiNOVE داداش من که نگفتم مساحت نهایی میشه چی!!!! می فهمی؟
من فقط رفتم در پی آلفا الان سینوس ماکس بشه چ ربطی به یک چهارم R دو داره ؟؟؟ سینوس میگه منو بخوای ماکس کنی باید زاویه م بشه 90 بعد زاویه ش اگه آلفا بشه 45 میشه90 چو ضربدر2 داره...حالا سینوس میگه دمت گرم داداش منو ماکس کردی! حالا می رم ضربدر اون یک چهارم R دو میشم و مساحت ماکسیمم رو بهت میدم یعنی اگه از ما مساحت ماکسیمم یکی از مثلثا رو بخوان باید بگیم میشه یک چهارم ضربدر R به توان2 ضربدر سیوس90(که1 هست) یعی S ماکس میشه نیم که با او یکی مثلث اون ورم با هم میشن 1 واحد..
ولی اینجا توجه کن چی رو خواسته اصنX رو خواسته کاری به عدد مساحت نداره کهببخشید من یکم کند ذهنم
-
ببخشید من یکم کند ذهنم
-
ببخشید من یکم کند ذهنم
MahdiNOVE ن اختیار داری داداش سروری...
ی کم برگه رو بگیر دستت همینطوری بهش خیره شو با خودت قدم بزن تو اتاق یکم کلانجار برو هه ی بگو این چجوری شد اونچجوری شد...قشنگ میشینه ب ذهنت.. -
MahdiNOVE ن اختیار داری داداش سروری...
ی کم برگه رو بگیر دستت همینطوری بهش خیره شو با خودت قدم بزن تو اتاق یکم کلانجار برو هه ی بگو این چجوری شد اونچجوری شد...قشنگ میشینه ب ذهنت..الان خوب گرفتم اون یکی هم اینجوری حل کردی دیگه ؟
-
الان خوب گرفتم اون یکی هم اینجوری حل کردی دیگه ؟
MahdiNOVE او یکی سه بعدیه باید تجسمش کنی قشنگ بری تو دل یک کره بشینی ببینی چ خبره...امکاناتم کمه برای سه بعدی ولی اگه خواستی میگم
-
MahdiNOVE او یکی سه بعدیه باید تجسمش کنی قشنگ بری تو دل یک کره بشینی ببینی چ خبره...امکاناتم کمه برای سه بعدی ولی اگه خواستی میگم
Mohsen Taheri
خخ ممنون خودم روش فکر میکنم به نتیجه نرسیدم بهت میگم . -
MahdiNOVE والله چی بگم تعریف از خود نباشه بدک نیستم.
آقای سبطی می شناسمشون ولی راحت نیستم با تدریسشون احساس می کنم خیلی جاده خاکی میره جوری که گیج میشم سر کنکور...درصورتی که خود کنکور اینقدر گیرنمیده !!! با نهایت احترام.
اگه ی عمر دیگه خدا بهم داد حتما میرم سر کلاسشون