طرح تغيير چهل روزه
-
دریا دریایی
عزیزم ب نظرم اصلا ب اینکه قبول شی یا نشی فک نکن
منم پارسال خیلی از این موضوع میترسیدم اخرش هم همین ترس باعث شد بی خیال 98 شم و دو س ماه مونده ب کنکور درس خوندن رو ول کنم
اصلا ب قبول شدن یا نشدن فک.نکن الان فقط بخون آهسته و پیوسته هم بخون ن اینکه یهو از 0 برسی ب 10 (ب عنوان مثال گفتم)
میدونم سخته ولی اصلا ب نتیجه فک.نکن
الان بشین هر چقدری ک میتونی بدون اینکه ذهنت خسته شه بخونی بخون بعد روزی مثلا ی ربع بیار روش و اصلا ب ابن فک.نکن ساعت مطالعه ام پایینه و این حرف ها
خودت رو ب هیییییچ وجه سرزنش نکن ب هیییییچ وجه
ساعت مطالعه ات هرچقدر ک شد
تعداد تستت هر چقدر ک بود
تحت هیییج شرلیطی خودت رو سرزنش نکن چون حالت رو بد میکنه این کار
و اینکه اخبار مربوط ب کنکور رو ب هیییییچ وجه از سایت آموزش پرورش دنبال نکن آموزش پرورش اصلا هیچ اجازه ایی مداره در مورد زمان کنکور نظر بده زمان کنکور فقط سایت سازمان سنجش ن هیچ سایت دیگ و امتحان نهایی رو فقط از آموزش مرورس دنبال کن
میتونی هم تو کانال دکتر سبطی عضو شی و اخبار مربوطه رو اونجا بخونی ک نخوای درگیر شایعات شی و استرس بگیریmy name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
دریا دریایی
عزیزم ب نظرم اصلا ب اینکه قبول شی یا نشی فک نکن
منم پارسال خیلی از این موضوع میترسیدم اخرش هم همین ترس باعث شد بی خیال 98 شم و دو س ماه مونده ب کنکور درس خوندن رو ول کنم
اصلا ب قبول شدن یا نشدن فک.نکن الان فقط بخون آهسته و پیوسته هم بخون ن اینکه یهو از 0 برسی ب 10 (ب عنوان مثال گفتم)
میدونم سخته ولی اصلا ب نتیجه فک.نکن
الان بشین هر چقدری ک میتونی بدون اینکه ذهنت خسته شه بخونی بخون بعد روزی مثلا ی ربع بیار روش و اصلا ب ابن فک.نکن ساعت مطالعه ام پایینه و این حرف ها
خودت رو ب هیییییچ وجه سرزنش نکن ب هیییییچ وجه
ساعت مطالعه ات هرچقدر ک شد
تعداد تستت هر چقدر ک بود
تحت هیییج شرلیطی خودت رو سرزنش نکن چون حالت رو بد میکنه این کار
و اینکه اخبار مربوط ب کنکور رو ب هیییییچ وجه از سایت آموزش پرورش دنبال نکن آموزش پرورش اصلا هیچ اجازه ایی مداره در مورد زمان کنکور نظر بده زمان کنکور فقط سایت سازمان سنجش ن هیچ سایت دیگ و امتحان نهایی رو فقط از آموزش مرورس دنبال کن
میتونی هم تو کانال دکتر سبطی عضو شی و اخبار مربوطه رو اونجا بخونی ک نخوای درگیر شایعات شی و استرس بگیریmy name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
دریا دریایی
گفتی ک ساعت مطالعه ات ب خاطر استرس و فشاری ک روته میاد پایین
دوستم امید وارم ک ب غیر از کنکور و امتحان نهایی استرس و فشار دیگ ایی روت تباشه ک اگر هست ب خدا توکل کن و با ی نفر ک برات قابل اعتماده حرف بزن این واقعا آدم رو آروم میکنه
ولی اگ فقط برا کنکوره اولا ک خوب خداروشکر و دوما استرس برای جی عزیزم ؟!
ببین همه همین قدر تا کنکور وقت دارن ک شما دارین با این وضعی هم ک پیش اومده قطعا کنکور عقب می افته پس الان ما چیزی بیستر از 90 روز وقت داریم
90 روز واقعا زمان کمی نیس
تو این زمان میشه خیلی کار ها کرد
فرصت رو غنیمت بدون و بخون حتی ی لحظه ام ب نتیجه فک نکن (سخته ولی شدنیع شعار نمیدم) ببین اگ این 3 ماه رو بخونی ی معامله برد برد هست چون چ بسا همین امسال رشته و دانشگاهی ک میخوای رو آوردی ولی اگ هم خدایی نکرده امسال قبول نشدی باز هم چیزی از دست ندادی چون با دست پر میری برا سال بعد
ولی اگ الان ب خاطر استرس و... نخونی قطعا باخت باخت هست چون نمیشه ک ادم نخونه و توقع داشته باشه ک قبول شه و وقتی ام الان نخونی و بمونی ی سال دیگ نقطه صفرت با الان هیچ فرقی نداره و چ بسا نسبت ب الآنت هم افت کردی ب خاطر فراموش شدن درس ها و...
پس استرس نگیر و بشین بخون اصلا هم ب نتیحه فک نکن چون باعث میشه ک.متوقفت کنه...my name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
دریا دریایی
و اینکه من از لحنت حس میکنم ک از خودت ناراضی ایی
دوست خوبم تا وقتی ک نتونی دلت رو با خودت صاف کنی و نتونی با خودت رو راست باشی نمیتونی رشد کنی
خددت رو سرزتش نکن اگ الان فقط میتونی 5 شش س بخونی ب جا اینکه اعصاب خودت رو خرد کنی و خودت رو سرزنش کنی قبولش کن بعد آروم آروم زیادش کن
تابستون ک میخواستم درس بخونم (البته فک نکنی دارم از تتبستون میخونم هاا من ب خاطر ی مشکلی ک برام پیش 5-6 ماه کلا از درس دور افتادم برا همین خیلی با هم فرقی نداریم) ب خودم میگفتم برو بابا 10 ساعت ک هیجی نیس تو پارسال13 س میخوندی 10 س خاله بلزیه و این حرف ها
ولی ب هر دلیلی نمیتونستم 10 س بخونم !
خیلی جالب بود
شنبه 8 س میخوندم بعد میگفتم نه طوری نی فردا جبران میکنیم
1 شنبه 5 س میخوندم !
با ی روحیه داااااغوووون 2 شنبه 3س میخوندم
3 شنبه از خودم واقعا متنفر بودم و 1 س میخوندم و با بد و بیراه میخوابیدم
چهارشنبه و پنجشنبع و جمعه هیجی نمیخوندم
1 ماه گذشت ب خودم گفتم ی لحظه استپ تا کی میخوای دور خودت بچرخی ؟! اقا تو الان 5 ساعت میتونی بدون خستگی بخونی ؟! خوب 5 س بخون روری ی ربع زیاد کن
بعد گفتم آخه این همه حجم مطلب رو چجوری تو 35 س برنامه ریزی کنم ؟؟؟؟!!!!
بعد همون موقع ب خودم گفتم
من تذجیح میدم 35 س بزنامه بریزم و ب همون 35 س اجرا کنم و %(#ff0000)[با حال خوب] تا اینکه 70 س برنامه بریزم و 35 ساعتش رو اجرا کنم!%(#ff0000)[تازه اگ همون 35 ساعت رو اجرا کنم !!!] چون معمولا خودم رو سرزنش میکردم برا همین معمولا ب همون 35 س هم نمیرسیدم !!
شاید بگی اون نوقع ی سال مونده بود ب کنکور الان 3 ماه مونده
منم.میگم باشه مهم نیس ب شخصه ترجبخ میدم آهسته و میوسته برم جلو و آخر اردیبهشت بدون سختی ب 10 س برسم و دوماه بقیه رو بالای 10 بخونم تا اینکه 3 ماه یهو بخوام ب 10 برسم و ن تنها بهش نرسم (یا کوتاه مدت بهش برسم) و حال خودم رو هم بد کنم و بیفتم تو لوپ معیوبی ک هی خودم رو سرزتش کنم...
.
.
اینا همه صرفا تحربیات شخصی خودم بود و قطعا معنیش این نیس ک الزاما درستع
.
موفق باشین دوست عزیز
انشالله ک براتون مفید بوده باشهmy name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
دریا دریایی
بله عزیزم من سال اول کنکور خیلی بد دادم ولی خوب میدونی راستش شاید دلیل واقعی اش این بود ک اوایل اردیبهشت درس خوندن رو ول کردم یعنی اینقدر استرس داشتم ک برا اینکه از زیر اون همه فشار و استرس خلاص شم خودم رو راحت کردم گفتم بی خیال 98 عوضش 99 خفن میخونم و این حرف ها ولی خوب نیدونی ب تظرم این کار مغزه وقتی میبینه انگار قراره ازش کار بکشن شروع میکنه بهونه میگیره ! هی مبگ اگ.نشد چی اگ سخت بود چی اگ قبول تشم اگ دکتر نشم اگ رتبه ام بد شد اگ... بعد همین اگ ها باعث میشه ک ادم بگع اصن ولش کن عوض سال بعد میترکونم و خفن میخونم و...
گول مغزت رو نخور میخواد نا امیدت کنه ولی ب حرفش گوش نکن
شاید اگ خود من ب شخصه همون اردیبعشت حتی کج دار و مریز خونده بودم خیلی رتبه ام بهتر میشد و با روحیه بهتری برا امسال میموندم...
ی چیز جالب بگم ؟!
منم خودم خونواده ام با همین دلیل ک تجربی قبول شدنش سخته و اینا ب شدت میخواستن منو منصرف کنن سعیشون این بود ک من هر رشته ایی برم الا تجربی
ولی خو من عاشق زیست بودم و بهشون گفتم ک میدونم سخته و این حرف ها ولی میخوام برم توش میخوام خودم رو محک بزنم حالا اون موقع ی چیز دیگ ام ک گفتم این بود ک شیرینی قبول شدن تو ی رشتع سخت تر بیشتره!
بگذریم
میخواستم بگم ک مطمئن باش 60 -70 درصد بچه های تجربی هستن ک ب اصرار خودشون وارد این رشته شدن و اونا هم استرس هایی مشابه خودت رو دارن اگ بهش غلبه کنی میتونی از خیلی از تجربی ها جلو بزنی !!
از بحث اصلی دور نشیم
من اگ تجربه تلخ قبول نشدن رو تجربه کردم ب خاطر فکر قبول نشدن تو اردیبهشت بود
من نمیدونم هدف واقعی شما چیه
اون روزی ک وارد تجربی شدی و قید مهندسی رو زدی با چ آررویی وارد تجربی شدی ؟!
نمیدونم هدفتون چیه و چ قدر ب تلاش نیاز داره ولی هر چی ک هس این فکر و خیال ها رو بذارین کنار چون همین فکر ها شما رو می انداره تو ی لوب معیوب و تکرار شونده تا خود روز کنکور و نتیجه اش هم میشه همونی ک ازش میترسی...
ب جای این فکر ها شروع کن از هر مقدار ساعتی ک میتونی بعد یواش یواش زیاذش کن
ب این ک نکنه قبول نشم و این حرف ها هم فکر نکن
ببین نمیدونم شاید علت اینکخ اعتماد ب نفست اومده پایین شرمی باشه ک از پدر مادرت داری
خوب ی سوال
اگ الان نخونی و (قطعا)قبول نشی دو س ماه دیگ شرمه بیشتره یا اگ الان بخونی (چ بسا همین امسال قبول بشی) ؟!
نمیدونم تو چ نوع ندرسه ایی درس میخونید ولی اگ مدارس نمونه و سمپاد یا غیر انفاعی های معروف شهرتون دارین درس میخونید خوب متاسفانه سین جین کردن فک و فامیل نسبتا طبیعیهولی شما بهشون توجه نکنید یا اینکه میتونید در نهایت احترام بهشون بگین مثلا خاله جان هنوز ک چیزی مشخص نیس شما دعا کنید انشالله هرچی صلاح بود (یا مشابه اینا) چون خیلی خوب میدونم همین پسوند پیشوند دکتر مهندس خودش استرس زاست...
اگ هم مثلا دوستی خواهر برادری هست ک بهت فاز منفی میده ب حرف هاش اصلا فک نکن اگ طرف دوسته ک اصن جوابش رو تا بعد کنکور نده اگر هم جزء خونوادته بهشون توجه نکن اصن بیا همون ها رو بکن ی انگیزه برا اینکه درس بخونی
و اینکه هدف خود واقعیت از اینکه اوندی تجربی چی بوده ؟! ب این فک کن مسلما هرچی ک باشه باعث میشه موتورت روشن بسهmy name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
دریا دریایی
ی مثال میزنم
فرض کن تو خونه ی نفر مریضه مثلا سرما خورده. بقیه اعضای خونواده چی کار میکنن ؟!
بهش رسیدگی میکنن
حالا ک ریاضی فیزیکت ضعیفه کاری ک باید بکنی ابنه ک بهشون رسیدگی کنی ن اینکه ولشون کنی
ب حجم مطالب اصلاا نگاه نکن
با توجه ب الویت های خودت از یکی از پایه ها شروع کن و بخون اگ خیلی ضعیفی لز صفر تا صد های الا استفاده کن و تست بزن
ی تجربه دیگ بگم ؟!
من سال دهم ب معنی واقعی کلمه عاااااشق ریاضی بودم و ریاضیم هم خوب بود سال 11 ام یهو افت شدید کردم و از ریاضی میترسیدم!!! (هیچ وقتم نفهمیدم چرا) ب حدی شده بود ک حای نمیتونستم جرئت کنم صورت سوال رو بخونم چ برسه ب اینکه بخوام حلش کنم !!! قشنگ یادمه سوالو ک میخوندم سذم گیج میرفت ضربان قلبم زیاد نیشد دستام میلرزید بدن یخ میکرد چشام سیاهی میرفت و..
این بعد ی مدت در مورد هر سوال محاسباتی شد!! همین باعث شد کلا اجتناب کنم از ریاضی فیزیک و محاسبات شیمی نتیجه اش این شد ک کمترین درصدم تو کنکور شد ریاضی فیزیک!!
امسال ب خودم گفتم آخرش ک چی ی بار کتاب تستو برداشتم و حل کردم گفتم غلط شد صحیح شد بلد نبودم مهم نیس میخوام فقط تست بزنم. ی چن وقتی همچنان همون لرزش و سرد شدن اومد سراغم بعد ی ماه دیگ اوم احساس فقط مثلا سر سوالهای سخت حس میشد ن هنه سوالا...
اینو گفتم ک بگم ی کتاب تست بردار (البتع قبلش اگ خیلی تو ریاضی فیزیک ضعیفی فیلم ببین) و شروع کن تست بزن هر تستی ک میزتی بلافاصله برو جوابش رو از رو پاسخ نامه ببین (بعش میگن تست آموزشی) اصلا هم برات زمان مهم نباشه فقط ترست بریزه ک لا اقل سوالای آسون و متوسط رو از دست ندی...(فرض رو رو این گذاشتم ک شما هم مث من از ریاضی فیزیک میترسین )@دانش-آموزان-آلاء
ارزش خوندن داره -
علاوه بر این موضوع من از بین درسها از فیزیک بدم مییاد و تو آزمون آزمایشی هام فیزیک رو نمیزنم و الان وقتی فکر میکنم که تو این تایم کم باید این سه تا کتاب رو ببندم اعصابم رو به شدت بهم میریزه و ریاضیم هم دست کمی از فیزیک نداره!
و همون طور که خودت هم گفتی بزرگترین نقطه ضعف من اینه که به خودم اعتماد ندارم و از خودم راضی نیستم نمی دونم چرا جدیدا عزت نفسم اینقدر اومده پایین منی که همیشه خدای عزت نفس و غرور بودم اما الان به شدت احساس ضعیفی میکنم و خیلی ناراحتم میکنهدریا دریایی اهان اینم میخواستم بازم تاکید کنم ک خوااااااهشااااااا خودتون رو سرزنش نکنیییییید
من پارسال شدیدا خودم رو ب بهونه تنبیه سرزتش میکردم
ب خودم بد و بیراه میگفتم و... وای نتیجه اش چی شد؟! افت شدید روحیه افت شدید انگیزه من خودم خودمم رو هم دوس نداشتم چطوری یکی دیگ بیاد دوسم داشته باسه؟!
اینکه از درس و از خودم متنفر بودم
مجموعه هم اینا میشه ی روحیه دااااغووووون با ی حال افتضااااح
سرزنش کردن (ب هر بهونه ک میخواد باشه) %(#ff0000)[ممنوووووووووع] (این واقعا ی خواهشه دوستانه اس ) -
دریا دریایی اهان اینم میخواستم بازم تاکید کنم ک خوااااااهشااااااا خودتون رو سرزنش نکنیییییید
ب خودم بد و بیراه میگفتم و... وای نتیجه اش چی شد؟! افت شدید روحیه افت شدید انگیزه من خودم خودمم رو هم دوس نداشتم چطوری یکی دیگ بیاد دوسم داشته باسه؟!
سرزنش کردن (ب هر بهونه ک میخواد باشه) %(#ff0000)[ممنوووووووووع] (این واقعا ی خواهشه دوستانه اس ) -
دریا دریایی اهان اینم میخواستم بازم تاکید کنم ک خوااااااهشااااااا خودتون رو سرزنش نکنیییییید
سرزنش کردن (ب هر بهونه ک میخواد باشه) %(#ff0000)[ممنوووووووووع] (این واقعا ی خواهشه دوستانه اس )my name حرفات جالب بود واسه منی ک یازدهمم ترس از ریاضی و فیزیک وایییی ولی نزدیک به یه هفته هس دارم امید میدم ک میتونم تابع رو عالی تموم کردم خودمم تعجب کرده بودم یا مثلا اون تیکه گفتی دکتر مهندس خودش استرس زاعه آره واقعاااا بابای من ن به داره نه به باره میگه خانم دکتر
-
my name حرفات جالب بود واسه منی ک یازدهمم ترس از ریاضی و فیزیک وایییی ولی نزدیک به یه هفته هس دارم امید میدم ک میتونم تابع رو عالی تموم کردم خودمم تعجب کرده بودم یا مثلا اون تیکه گفتی دکتر مهندس خودش استرس زاعه آره واقعاااا بابای من ن به داره نه به باره میگه خانم دکتر
-
بچه ها دوروزه درس نخوندم در صورتی که مامانم اینا فکر میکنن خوندم
الان از برنامم عقبمم،عذاب وجدان دارم نمیتونم بخونم
چه کنم؟
-
بچه ها دوروزه درس نخوندم در صورتی که مامانم اینا فکر میکنن خوندم
الان از برنامم عقبمم،عذاب وجدان دارم نمیتونم بخونم
چه کنم؟