طرح تغيير چهل روزه
-
سلام هدف ونماد قشنگیه اما من اگه بخوام بپیوندم به این پویش وسطاش کم میارم همون وسطای روز کلا سرگیجه واتراق
واسه همین شیب ملایم بیشتر را دستمه ولی معنویاتشو هستم
-
سلام هدف ونماد قشنگیه اما من اگه بخوام بپیوندم به این پویش وسطاش کم میارم همون وسطای روز کلا سرگیجه واتراق
واسه همین شیب ملایم بیشتر را دستمه ولی معنویاتشو هستم
-
-
سلام من دیروز 7 بیدار شدم و کلا 5 ساعت درس خوندم )):
امروز هم 6 ولی تا الان 4 ساعت خوندم .
MahdiNOVE منم امروز ٦ بيدار شدم منم اين دو روز و همچنين امروز و احتمالا تا جمعه
از ده ساعت فاصله دارم
عيبي نداره كه قرار نيست جوگير عمل كنيم انقد ادامه ميديم تا به هدفمون برسيم . اگه دوست دارين يكي زيرنظر داشته باشه مطالعه تون رو من هستم -
-
سلام
طبق قولی که داده بودم یعنی قرار بود از شنبه شروع کنم ولی از جمعه تا امروز بیمارستان بستریم دعا کنین واسم واسه همه مریضا ولی بازم سعی میکنم تو اینجا درس بخونم امیدوارم هیچ کدوم از کنکوریا مریض نشن بدترین چیزیه که میتونه انگیزتونو بگیره از درسا کلی عقب میمونی درسته سخته اما من بازم سعیمو میکنم -
سلام
طبق قولی که داده بودم یعنی قرار بود از شنبه شروع کنم ولی از جمعه تا امروز بیمارستان بستریم دعا کنین واسم واسه همه مریضا ولی بازم سعی میکنم تو اینجا درس بخونم امیدوارم هیچ کدوم از کنکوریا مریض نشن بدترین چیزیه که میتونه انگیزتونو بگیره از درسا کلی عقب میمونی درسته سخته اما من بازم سعیمو میکنم -
@00HELEN00 واي بيمارستان چرا عزيزم
من حتما واست دعا ميكنم. ايشالا زودتر خوب شي. افرين به اين اراده و همت . باريكلا
خوب ميشي غصه نخور جبران ميكني
️
الان دوساله که من همش تو بیمارستانم ولی قرار نیست خودمو هدفمو به اینده ای که میخوام بسازم نابود کنم بگم نمیشه تو دورویام هم همش میگن بزار حالت خوب شه بخون من چند ماهی میشد افسردگی گرفتم که چرا نمتونم مثل ادمای دیگه راحت زندگی کنم حتی من پارسال 7ماه نتونستم برم مدرسه درسته اولاش ناامید میشدم ولی دیگه این بیمارو هم جزیی از خودم میدونم عمر دست خداست منم تلاش خودمو میکنم روزایی که خونم سعی میکنم 13ساعت بخونم ولی بیمارستان رفتنی اصلا نمیتونم بخونم من همش دعا میکنم حال همتون خوب باشه تا سلامتی نداشته باشی هیچی نمیتونی بشی تو بیا خودتو بکش که مثلا روزی15ساعت بخونی اما وقتی سلامتی نباشه حتی یک کلمه هم نمیتونی بخونی ادم نباید بخودش مغرور شه از خدا دور نشین تنها چیزیه که میتونم بگم...
-
الان دوساله که من همش تو بیمارستانم ولی قرار نیست خودمو هدفمو به اینده ای که میخوام بسازم نابود کنم بگم نمیشه تو دورویام هم همش میگن بزار حالت خوب شه بخون من چند ماهی میشد افسردگی گرفتم که چرا نمتونم مثل ادمای دیگه راحت زندگی کنم حتی من پارسال 7ماه نتونستم برم مدرسه درسته اولاش ناامید میشدم ولی دیگه این بیمارو هم جزیی از خودم میدونم عمر دست خداست منم تلاش خودمو میکنم روزایی که خونم سعی میکنم 13ساعت بخونم ولی بیمارستان رفتنی اصلا نمیتونم بخونم من همش دعا میکنم حال همتون خوب باشه تا سلامتی نداشته باشی هیچی نمیتونی بشی تو بیا خودتو بکش که مثلا روزی15ساعت بخونی اما وقتی سلامتی نباشه حتی یک کلمه هم نمیتونی بخونی ادم نباید بخودش مغرور شه از خدا دور نشین تنها چیزیه که میتونم بگم...
@00HELEN00
سلام.انشالله که هر چی زودتر خوب شی وچند سال دیگه خودت خانم دکتر بیمارستان باشی
تمام سعی و تلاش تو برای جنگیدن با بیماریت وغول کنکور کن
موفق باشی دوست من -
Mahhh ايشالا زودتر خوب شي دوست گلم
️ يه درس خيلي آسون بخون يه چيزي كه دوسش داري. بعدشم حتي اگه نيم ساعت شد نترس بيا اعلام كن كه بدوني از اين اعلام كردن راه فراري نداري و نميشه مثلا چندروز نياي يهو بياي بگي ١٤
مهم تعهدمون به اينكاره
-
سلام
-
@00HELEN00
سلام.انشالله که هر چی زودتر خوب شی وچند سال دیگه خودت خانم دکتر بیمارستان باشی
تمام سعی و تلاش تو برای جنگیدن با بیماریت وغول کنکور کن
موفق باشی دوست من -
باسلام میخواستم یک بنامه درسی خوب داشته باشم نظام جدید هستم برنامه هایی که در سایت شما مشاهده ککردم نظام قدیم بود میشه راهنمایی کنید