طرح تغيير چهل روزه
-
%(#ff0000)[بسم الله الرحمن الرحیم]
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریخوب دیروز نتونستم بیام ولی دیروز 2 ساعت و نیم خوندم
و امروز هم 3 ساعت خوندم (بدون محاسبه تایم آزمون و برنانه ریزی و... )
خیلی ساعتم پایینه ولی امید ب خدا فردا میخوام حسابی جبران کنم
فعلا
-
اشکال نداره خودمم 11 میام در مورد خوابم فک میکنم مغز خودش یه درکی از زمان داره مثلا عین ساعت میدونه کی ساعت 6 میشه کی 7 وقتی ما اونجوری میگیم مغز هم .... البته خودم اینجوری فک میکنم .
-
اشکال نداره خودمم 11 میام در مورد خوابم فک میکنم مغز خودش یه درکی از زمان داره مثلا عین ساعت میدونه کی ساعت 6 میشه کی 7 وقتی ما اونجوری میگیم مغز هم .... البته خودم اینجوری فک میکنم .
MahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
بله احتمال قوی همین هست
و خوب البته اثر تلقین... -
MahdiNOVE به نظر من اون خداست كه دعامونو ميشنوه و صبح كه بيدار شديم خودمون اراده ميكنيم بلند شيم چون در بقيه موارد پا ميشيم باز ميخوابيم
-
%(#ff0000)[بسم الله الرحمن الرحیم]
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریخوب دیروز نتونستم بیام ولی دیروز 2 ساعت و نیم خوندم
و امروز هم 3 ساعت خوندم (بدون محاسبه تایم آزمون و برنانه ریزی و... )
خیلی ساعتم پایینه ولی امید ب خدا فردا میخوام حسابی جبران کنم
فعلا
-
@مليكاي-متحول در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
my name من تاحالا جملشو نخونده بودم عالي بود
عکس رو میگی؟
-
5 ساعت
شیمی
4 ساعتزیست
-
MahdiNOVE آی گفتی منم تا ساعت 4 شب می خونم(اکثرا عمومی ها رو ) بعدش 4 تا 8 می خوابم.
-
MahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
خوب دوستانی که اعلام کردن شرکت میکنن خوش اومدن اینو بدونن که هییییچ راه برگشتی وجود نداره راهی که باید هممون تا تهش بریم پس زیر قولتون نزنید لطفا
اینکه من تو کامنتم گفتم تا 9 گزارش بدید برا اینکه که شما تا ساعت 9 شب درس میخونی بعدش میخوای یه شامی بخوری یه فیلمی ببینی یا با گوشی و کامپیوتر و ... سرگرم بشی یکم استراحت کنی خوب ساعت مشه 10:30 یا 11 دیگه از اون موقع به بعد سعی نکنید درس بخونید من خودم هم شب ها درس میخونم ولی کارم اشتباهه به این دلیل که اگه شما تا ساعت 1 و 2 درس بخونید صبح هم بخواید 6 و یا 7 بیدار بشیدی تو 1 2 ماه اینده افت شدیدی میکنید از نظر ذهنی اینو از خودم نمیگم کلی تحقیق کردم خودم هم امتحان کردم ! برای اینکه خوب درس بخونید و شارژ باشید باید حداقل کم کم 7 ساعت روزی بخوابید و چون ما صبح کنکور میدیم باید تو این ایام باقی مونده مغزمون عادت کنه صبح ساعت 7 و 8 بازده عالی داشته باشه نه اینکه ساعت 9 تازه مثل ویندوز بالا بیاد پس شب ساعت 11 12 بخوابید صبح هم بین 5 تا 7 بیدار شید و یه کامنتی تو تاپیک بدید و شروع کنید هرجور که راحتید درس بخونید تا شب راستی لطفا خودتون رو ملزم کنید تو این 40 روز حداقل ساعت مطالعتون 5 ساعت باشه اگه کمتر خوندید فرداش جبران کنید اگه دیدید 3 4 روزه کلا تایم مطالعتون پایینه به خودتون استرس بدید ! یاد سر جلسه کنکور بیوفتید این خیلی کمک میکنه راستی ساعت مطالعتون هرچقدر که باشه باید گزارش بدید راستی این کلیپ یک دقیقه هم قبل خواب ببینید .
https://www.instagram.com/p/B8wVtKdJRys/?igshid=1sq11ot0gjxvm
یه چیزی یادم رفت اونایی که صبح خواب میمونن یه پیشنهاد دارم براشون از الارم و هزارتا کوفت زهرمار دیگه خیلی بهتره شب قبل خواب به بالشت و پتوتون بگید شمارو صبح مثلا ساعت 6 بیدار کنه شاید الان بخندید ولی یک بار امتحان کنید ! یه نکته دیگه به قول استاد امینی راد دانش اموزی که حتی صبح ساعت 6 باشه و ندونه چی بخونه اون بدرد کنکور نمیخوره ! حتما قبل خواب برنامه فرداتون رو مشخص کنید .
شما هم اگه چیزی میدونید که به درد میخوره بگید .سلام
من خوندم پیامتون رو از اولش بودم (هرچند بعضی وقت ها کم ) تا اخرش هم خواهم بود امید ب خدا...
در مورد اینکه گفتین تا 9 بیایم بگیم من واقعا زودتر 11 نمیتونم بیام (تهش 10 و نیم !!) معمولا ساعت 11 گزارش میدم و میخوابم بعدش.
.
.
در مورد بالش هم نمیدونم چه سری داره ولی واقعا راسته
منم تا حالا امتحانش کردم
عجیب اما واقعی !!!!my name داستان بالشت و پتو جالب بود
-
my name داستان بالشت و پتو جالب بود
Mohsen Taheri مرسي كه هستين
-
این پست پاک شده!
-
10 ساعت درس خوندن به نظر من زیاده. شیش ساعت خوبه برا خودم
-
دختر مو مشکی در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
هرچقدر ک مطالعه صفرتون هست مهم نیس مهم اینه ک سعی کنین همون 6 ساعت رو روزی مثلا 10 دیقه بهش اضافه کنید تا برسین ب ساعت مطالعه دلخواهتون. ..