طرح تغيير چهل روزه
-
چرا بقیه گزارش ندادن ؟ چی شد پس ساعت از 12 گزشته ها !!!!
@jahad-20 @برهان-علی @مليكاي-متحول @AmirReza-80 @Amin-th @Cansado
دختر مو مشکی MAHAN80gh
NIKO my nameMahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
چرا بقیه گزارش ندادن ؟ چی شد پس ساعت از 12 گزشته ها !!!!
@jahad-20 @برهان-علی @مليكاي-متحول @AmirReza-80 @Amin-th @Cansado
دختر مو مشکی MAHAN80gh
NIKO my nameمنکه پایین تر گفتم!!
-
%(#ff0000)[بسمالله الرحمن الرحیم]
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریسلام
ببخشین دیروز نتونستم بیام گزارش بدم
دیروز چیزی نخوندم ولی خوب چیزای زیادی دیروز یاد گرفتم....پیام هارو ک خوندم دیدم انگار همه دیروز ساعتشون کم شده بوده
شاید دلیلش اینه ک ما نا خودآگاه با اینکه همو نمیبینیم و لحظه ب لحظه با هم در ارتباط نیستیم ولی ب هم انرژی میدیم !!!
منم دیروز دیر از خواب پا شدم (بازم مث خیلی های دیگ) و....
خلاصه شاید دیروز روز چندان خوبی برا اکثریت ما نبود ولی امروز ی روز جدیده....
ن شعاره ن هیجی
حالا ک اگ ی روز برا یکیمون بد بوده برا بقیه هم روز بدی بوده پس اگ تلاش کنیم هر کدوم امروز تموم تلاشمون رو بکنیم تا از روزای قبل بهنر باشیم تهش برا هممون خوب میشه....با توکل ب خدا امروزم رو شروع میکنم
خدایا خودت کمکمون کن%(%(#006260)[افوض امری الی الله / ان الله بصیر بلعباد])
.
-
شنبه و یک شنبه روی هم ۹ ساعت خوندم امروز میخاستم بیشترش کنم متاسفانه هیچوقت طبق برنامه ریزی پیش نمیره فقط تونستم دوساعت بخونم مجبورم برم لابراتوار
-
بسم رب الشهداء و الصديقين
سلام دوستان خوب آلايي
يه فكري به سرم زد كه تصميم دارم خودم اجراش كنم پس هركدومتون كه باهام همدلين و ميخواين يه تغيير ايجاد كنين تو درس خوندنتون يه ياعلي بگين و بهمون بپيوندين
قراره چهل روز پشت سر هم اين كارارو بكنيم : شبها زود بخوابيم ، صبح زود بلند شيم و روزي ١٠ ساعت درس بخونيم
من تصميم دارم واسه اينكه انگيزه ي بيشتري واسه اينكار داشته باشم صبحا بعد بيدار شدن ساعت ٤ يا پنج دعاي عهدو بخونم و به اين بهونه زود بيدار شم و شبا هم قبل خواب مثلا ساعت ٩ زيارت عاشورا بخونم و اين بهونه هم انگيزه ي زود خوابيدن و زود بيدار شدن داشته باشم و هم يه چله ي دعاي عهد و زيارت عاشورا هم بگيرم كه به اراده و آرامشم خيلي كمك ميكنه
روزايي كه مدرسه ميريم يا آزمون تلاش ميكنيم ساعتاي درسيمون مفيدِمفيد باشه و اونا رو هم جزء ساعت مطالعه مون حساب ميكنيم️
ميتونستم تنهايي اينكارو بكنم ولي هميشه دلم ميخواد به هر چندنفر ديگه اي كه مستعدن و منتظر تغييرن هم كمك كنم.
پس اگه ميخواي تغيير كني و پايان قشنگي واسه آرزوهاي قشنگت رقم بزني الان وقتشه
به اميد روزي كه هممون به چيزي كه دوست داريم و صلاحمونه برسيم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
mahsa vakili این طرح برای عموم دانس اموزان است
-
بسم رب الشهداء و الصديقين
سلام دوستان خوب آلايي
يه فكري به سرم زد كه تصميم دارم خودم اجراش كنم پس هركدومتون كه باهام همدلين و ميخواين يه تغيير ايجاد كنين تو درس خوندنتون يه ياعلي بگين و بهمون بپيوندين
قراره چهل روز پشت سر هم اين كارارو بكنيم : شبها زود بخوابيم ، صبح زود بلند شيم و روزي ١٠ ساعت درس بخونيم
من تصميم دارم واسه اينكه انگيزه ي بيشتري واسه اينكار داشته باشم صبحا بعد بيدار شدن ساعت ٤ يا پنج دعاي عهدو بخونم و به اين بهونه زود بيدار شم و شبا هم قبل خواب مثلا ساعت ٩ زيارت عاشورا بخونم و اين بهونه هم انگيزه ي زود خوابيدن و زود بيدار شدن داشته باشم و هم يه چله ي دعاي عهد و زيارت عاشورا هم بگيرم كه به اراده و آرامشم خيلي كمك ميكنه
روزايي كه مدرسه ميريم يا آزمون تلاش ميكنيم ساعتاي درسيمون مفيدِمفيد باشه و اونا رو هم جزء ساعت مطالعه مون حساب ميكنيم️
ميتونستم تنهايي اينكارو بكنم ولي هميشه دلم ميخواد به هر چندنفر ديگه اي كه مستعدن و منتظر تغييرن هم كمك كنم.
پس اگه ميخواي تغيير كني و پايان قشنگي واسه آرزوهاي قشنگت رقم بزني الان وقتشه
به اميد روزي كه هممون به چيزي كه دوست داريم و صلاحمونه برسيم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
mahsa vakili این طرح برای عموم دانس اموزان است
-
بهتر نیست به جای گزارش مطالعه اشکالات درسیمونو بفرستیم
-
بهتر نیست به جای گزارش مطالعه اشکالات درسیمونو بفرستیم
-
چون همه بی نظم هستند اینجوری نمیشه
نه ساعت مشخص ارسال نه تعداد مشخص اعضای فرستنده -
@AmirReza-80
همه کسایی که تو چالش شرکت میکنن هر شب بین 10 تا 2 ساعت مطالعشون رو اینجا اعلام میکنن که یه رقابتی ایجاد بشه وگرنه فعلا هدف گذاری نکردم همه روزی چند ساعت بخونن .
-
ملیکا خانوم انسانی هست ریاضی خبر ندارم .