طرح تغيير چهل روزه
-
@AmirReza-80 چشم
@برهان-علی
-
@Amin-th در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
سلام رفقا
چ خبرا؟؟!
امروز 12 اسفند 98:
زیست (مطالعه + 50 تست) >>> 4:00
فیزیک (مطالعه + 30 تست) >>> 3:45
جمع : 7:45
ولی امروز اصن روز مفیدی نبود...حداقل نه اونجوری ک انتظارشو داشتم
امروز ریاضی و عربی و یه درک مطلب و یه صفحه قرابتم تو برنامم بود ولی نرسیدم؛در عوض یه نتیجه خیلی مهمی ک گرفتم این بود ک نباید درسارو فقط حجمی بزارم توی برنامم
چون واقعا زمان از دستم در میره و یه هو میبینم که 4 ساعت گذشته و من فقط یک گفتار زیست رو خوندم و فقط 50 تا تست زدم
باید بیشتر روی زمان کار کنمخدا قوت
-
MahdiNOVE منو از گزارش نترسونين
من يه ساعت رياضي خوندم ولي ديگه تا صبح اقلا همون ٤ ساعتو ميخونم
اينكه ميگم يكي دو روز مدارا كنين واسه خوابم و ساعت مطالعه پايينم
من چيزي واسه از دست دادن ندارم@مليكاي-متحول در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
MahdiNOVE منو از گزارش نترسونين
من يه ساعت رياضي خوندم ولي ديگه تا صبح اقلا همون ٤ ساعتو ميخونم
اينكه ميگم يكي دو روز مدارا كنين واسه خوابم و ساعت مطالعه پايينم
من چيزي واسه از دست دادن ندارمخب الان برو بخواب که فردا اینقددر نخوابی
-
[بسم الله الرحمن الرحیم]**
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریسلام چون قول داده بودم میام مینویسم ک امروز 1 ساعت و نیم خوندم وگرنه ک چیز قابل گفتنی نیس
آدم نگه این ساعتو بهتره ....دلیل این ساعت کم ؟! همون دلیل همیشگی یعنی %(#ff0000)[اینکه نمیتونم احساساتم رو مدریت کنم] دو س ماهه مشکلم ابنه و ب هر دری میزنم ک راهش رو پیدا کنم ولی....
وقتی ضعف دارم سرم داره از درد منفجر میشه یا هزار جور خستگی جسمی دارم میتونم بش غلبه کنم ولی فقط کافیه ی رووز با بی حوصلگی پاشم گاهی وقتا دو س روووز درگیرم
تاپیکم تا حالا زدم فراووون ولی چ فایده....تروخدا اگ میدونین چیجوری پیشه بی حوصله بود ولی درس خوند ب منم بگین
my name %(#0739ff)[دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...]
-
mahsa vakili هروز واسه خودم یک برنامه میریزم و می خونم اول اموزش بعد تست درجه 1 میزنم
@برهان-علی در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
mahsa vakili هروز واسه خودم یک برنامه میریزم و می خونم اول اموزش بعد تست درجه 1 میزنم
برنامتو چجوری میریزی؟
ینی مثلا میگی میخوام این حجم مشخصو بخونم ؛ حالا هر چقدر طول کشید،کشید
یا مثلا فقط زمان مشخص میکنی؛ینی میگی میخوام مثلا 1 ساعت زیست بخونم حالا هرچقدر شد ،شد
یا هم اینکه هم حجمو مشخص میکنی و هم زمانو؛ینی میگی که میخوام 1 گفتار زیست رو توی 1 ساعت بخونمکدوم یکیش؟!!!
-
4 ساعت
ریاضی
3 ساعتفیزیک
-
4 ساعت
ریاضی
3 ساعتفیزیک
Mohsen Taheri پدر
-
4 ساعت
ریاضی
3 ساعتفیزیک
Mohsen Taheri خسته نباشی..
-
@Amin-th در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
سلام رفقا
چ خبرا؟؟!
امروز 12 اسفند 98:
زیست (مطالعه + 50 تست) >>> 4:00
فیزیک (مطالعه + 30 تست) >>> 3:45
جمع : 7:45
ولی امروز اصن روز مفیدی نبود...حداقل نه اونجوری ک انتظارشو داشتم
امروز ریاضی و عربی و یه درک مطلب و یه صفحه قرابتم تو برنامم بود ولی نرسیدم؛در عوض یه نتیجه خیلی مهمی ک گرفتم این بود ک نباید درسارو فقط حجمی بزارم توی برنامم
چون واقعا زمان از دستم در میره و یه هو میبینم که 4 ساعت گذشته و من فقط یک گفتار زیست رو خوندم و فقط 50 تا تست زدم
باید بیشتر روی زمان کار کنمخدا قوت
-
@برهان-علی در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
برنامتو چجوری میریزی؟
ینی مثلا میگی میخوام این حجم مشخصو بخونم ؛ حالا هر چقدر طول کشید،کشید
یا مثلا فقط زمان مشخص میکنی؛ینی میگی میخوام مثلا 1 ساعت زیست بخونم حالا هرچقدر شد ،شد
یا هم اینکه هم حجمو مشخص میکنی و هم زمانو؛ینی میگی که میخوام 1 گفتار زیست رو توی 1 ساعت بخونمکدوم یکیش؟!!!
-
Mohsen Taheri خسته نباشی..
mahsa vakili در مونده نباشی.
-
-
برنامه فردا:
زیست دوازدهم فصل یک :40 تست
فیزیک دوازدهم :تکمیل آموزش حرکت شناسی
دینی دوازدهم درس دو و یک : تست
شیمی دوازدهم : اسید و باز نصف فصل مرور
زبان دوازدهم : تست لغت و گرامر درس 1
ادبیات دهم : لغت درس یکو دو . تاریخ ادبیات یک و دو
ساعت مطالعه :12 ساعت -
@مليكاي-متحول چجوری 10 ساعت می خوابی
من ب زور 6 ساعت می خوابم
-
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریسلام چون قول داده بودم میام مینویسم ک امروز 1 ساعت و نیم خوندم وگرنه ک چیز قابل گفتنی نیس
آدم نگه این ساعتو بهتره ....دلیل این ساعت کم ؟! همون دلیل همیشگی یعنی %(#ff0000)[اینکه نمیتونم احساساتم رو مدریت کنم] دو س ماهه مشکلم ابنه و ب هر دری میزنم ک راهش رو پیدا کنم ولی....
وقتی ضعف دارم سرم داره از درد منفجر میشه یا هزار جور خستگی جسمی دارم میتونم بش غلبه کنم ولی فقط کافیه ی رووز با بی حوصلگی پاشم گاهی وقتا دو س روووز درگیرم
تاپیکم تا حالا زدم فراووون ولی چ فایده....تروخدا اگ میدونین چیجوری پیشه بی حوصله بود ولی درس خوند ب منم بگین
my name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
شاید دیگه وقتشه بری پیش یه مشاور درست و درمون