طرح تغيير چهل روزه
-
@مليكاي-متحول چجوری 10 ساعت می خوابی
من ب زور 6 ساعت می خوابم
Mohsen Taheri در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@مليكاي-متحول چجوری 10 ساعت می خوابی
من ب زور 6 ساعت می خوابم
خوش بحالت
-
@مليكاي-متحول
mahsa vakili
چرا واقعا 10 ساعت میخوابید اخه؟؟!!!! -
خیلی خوشحالم اکثریت دست پر هستین
انشاءالله منم خیییلی زووود یاد میگیرم چجوری احساسم رو مدریت کنم(همون طوری ک یاد گرفتم خستگی جسمیم رو مدریت کنم...)
خداقوت خسته نباشین همگی
-
@مليكاي-متحول
mahsa vakili
چرا واقعا 10 ساعت میخوابید اخه؟؟!!!! -
انشاءالله منم خیییلی زووود یاد میگیرم چجوری احساسم رو مدریت کنم(همون طوری ک یاد گرفتم خستگی جسمیم رو مدریت کنم...)
خداقوت خسته نباشین همگی
-
@برهان-علی در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
mahsa vakili هروز واسه خودم یک برنامه میریزم و می خونم اول اموزش بعد تست درجه 1 میزنم
برنامتو چجوری میریزی؟
ینی مثلا میگی میخوام این حجم مشخصو بخونم ؛ حالا هر چقدر طول کشید،کشید
یا مثلا فقط زمان مشخص میکنی؛ینی میگی میخوام مثلا 1 ساعت زیست بخونم حالا هرچقدر شد ،شد
یا هم اینکه هم حجمو مشخص میکنی و هم زمانو؛ینی میگی که میخوام 1 گفتار زیست رو توی 1 ساعت بخونمکدوم یکیش؟!!!
@Amin-th برنامم بیشتر زمانی اما حجمی رو هفتگی در نظر میگیرم
-
my name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
انشاءالله منم یاد میگیرم چجوری احساسم رو مدریت کنم(همون طوری ک یاد گرفتم خستگی جسمیم رو مدریت کنم...)
خداقوت خسته نباشین همگی
ایشالا درست میشه
-
@مليكاي-متحول
mahsa vakili
چرا واقعا 10 ساعت میخوابید اخه؟؟!!!!@Amin-th گیرم ۱۰ ساعت خواببدن از اون ۱۴ ساعت راحت میشه ۱۱ ساعت مطالعه کرد ربطی نداره که
-
@برهان-علی در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
اهااااا
-
@Amin-th گیرم ۱۰ ساعت خواببدن از اون ۱۴ ساعت راحت میشه ۱۱ ساعت مطالعه کرد ربطی نداره که
@AmirReza-80 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Amin-th گیرم ۱۰ ساعت خواببدن از اون ۱۴ ساعت راحت میشه ۱۱ ساعت مطالعه کرد ربطی نداره که
اینم هس...
-
[بسم الله الرحمن الرحیم]**
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریسلام چون قول داده بودم میام مینویسم ک امروز 1 ساعت و نیم خوندم وگرنه ک چیز قابل گفتنی نیس
آدم نگه این ساعتو بهتره ....دلیل این ساعت کم ؟! همون دلیل همیشگی یعنی %(#ff0000)[اینکه نمیتونم احساساتم رو مدریت کنم] دو س ماهه مشکلم ابنه و ب هر دری میزنم ک راهش رو پیدا کنم ولی....
وقتی ضعف دارم سرم داره از درد منفجر میشه یا هزار جور خستگی جسمی دارم میتونم بش غلبه کنم ولی فقط کافیه ی رووز با بی حوصلگی پاشم گاهی وقتا دو س روووز درگیرم
تاپیکم تا حالا زدم فراووون ولی چ فایده....تروخدا اگ میدونین چیجوری پیشه بی حوصله بود ولی درس خوند ب منم بگین
my name %(#0739ff)[دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...]
شاید دیگه وقتشه بری پیش یه مشاور درست و درمون
@Amin-th در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
[بسم الله الرحمن الرحیم]**
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریسلام چون قول داده بودم میام مینویسم ک امروز 1 ساعت و نیم خوندم وگرنه ک چیز قابل گفتنی نیس
آدم نگه این ساعتو بهتره ....دلیل این ساعت کم ؟! همون دلیل همیشگی یعنی %(#ff0000)[اینکه نمیتونم احساساتم رو مدریت کنم] دو س ماهه مشکلم ابنه و ب هر دری میزنم ک راهش رو پیدا کنم ولی....
وقتی ضعف دارم سرم داره از درد منفجر میشه یا هزار جور خستگی جسمی دارم میتونم بش غلبه کنم ولی فقط کافیه ی رووز با بی حوصلگی پاشم گاهی وقتا دو س روووز درگیرم
تاپیکم تا حالا زدم فراووون ولی چ فایده....تروخدا اگ میدونین چیجوری پیشه بی حوصله بود ولی درس خوند ب منم بگین
my name %(#0739ff)[دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...]
شاید دیگه وقتشه بری پیش یه مشاور درست و درمون
خیییییلی میخوام ولی متاسفانه الان نمیشه
یعنی شرایطش هیچ جوره نیس علی رغم تمااایل شدیدی ک دارم.... -
@مليكاي-متحول در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
بچه ها يه چالش بذاريم ده ساعت ببينيم ميتونيم از پسش بربيام يا نه نظرتون چيه؟
من برا فردا12 ساعت ریختم