Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
سوال فیزیک 3 نوسان
-
-
MahdiNOVE ببین اگه چشمه موج ساکن باشه طول موج تغییر نمیکنه و از اونجایی ک محیط هم ثابته سرعت انتشار موجم ثابته پس فرکانسم ثابته
ولی اگه چشمه موج متحرک باشه بسته ب این که شنونده کجا قرار بگیره طول موج تغییر میکنه و سرعت ک ثابته پس طبق همون رابطه فرکانسم تغییر میکنه -
https://blog.faradars.org/doppler-effect/
ناظر از منبع صوت ساکن دور میشود
مثال بخش قبل را تصور کنید. در این قسمت شما با ماشین خود از محوطهای که موسیقی زنده در آن پخش میشود در حال دور شدن هستید. در این شرایط، فرکانس امواج صوتی که دریافت میکنید کاهش مییابد. بنابراین علامت سرعت شما در معادله داپلر برابر با صفر میشود. بنابراین رابطه 5 به شکل زیر بازنویسی میشود. -
MahdiNOVE در سوال فیزیک 3 نوسان گفته است:
داداش یه سوال تو جزو من نوشته وقتی چشمه موج ساکن و متحرک بهش نزدیک میشه طول موج ثابت ولی بسامد زیاد میشه خهوب طبق این رابطه L x F = V اگه بسامد زیاد بشه طول موج باید کم بشه یا اینکه سرعت زیاد بشه ؟!
وقتی متحرک به منبع ساکن نزدیک میشه:
طول موجی ک رو محیط پخش میشه ثابته
چون متحرک به سمت منبع میره سرعتش با سرعت انقالی موج جمع میشه پس سرعت موج احساسی بیشتر میشه
طبق رابطه L x f =V طول موج ک ثابت باشه ، سرعتم ک گفتم میره بالا پس فرکانس هم میره بالااگه سواله دیگه ای بود درخدمتم چون اثر دوپلر همیشه ی کوچولو ابهام ایجاد میکنه واسه دانش اموزا
-
Mohsen Taheri جوابش چرا اینقدر زیاده
-
@ALI-FIROZI سلام. من خواستم ایشون مراحل رو ببینن و یه هو نگن من از کجا آوردم اینا رو.والا اینا که ذهنی ام حل میشه قربان.موفق باشی
-
Mohsen Taheri فرمایش شما کاملا متینه
-
Virus سلام .
داداش تو این سوال تو حالت اول که شخص نزدیک چشمه میشه طبق کامنت قبلیت بسامد زیاد میشه و تو حالت دوم که چشمه به شنونده نزدیک میشه بازم جلو طول موج کوتاه بسامد افزایش پیدا میکنه حالا یه سوال تو جفتشون بسامد افزایش پیدا میکنه حالا تو حالت اول طبق این فرمول L x F = V لاندا که ثابته فقط افزایش سرعت باعث افزایش بسامد میشه و تو حالت دوم هم لاندا کم میشه هم سرعت افزایش پیدامیکنه به خاطر همین بسامد حالت دوم بیشتر از بسامد حالت اول میشه .
این توضیحات من درسته ؟