سوال فیزیک 3 نوسان
-
-
MahdiNOVE تو حالت اول L1 و F1 به شخص میرسه
تو حالت دوم چون ماشین به طرف شخص میره از اندازه طول موج کم میشه (میشه L2 که کمتر از L1 هست) چون سرعت صوت ثابته تو محیط فرکانس هم زیاد میشه (میشه F2 که بیشتر از F1 هست) پس میشه گزینه 4 -
سلام دوستان کسی سایتی یا فیلیمی رو میشناسه که پدیده دوپلر رو به زبان ساده بگه بفهمیم من نتونستم تو فیلم های نظام قدیم اقای طلوعی پیدا کنم
@همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
سلام دوستان کسی سایتی یا فیلیمی رو میشناسه که پدیده دوپلر رو به زبان ساده بگه بفهمیم من نتونستم تو فیلم های نظام قدیم اقای طلوعی پیدا کنم
@همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
-
-
داداش یه سوال تو جزو من نوشته وقتی چشمه موج ساکن و متحرک بهش نزدیک میشه طول موج ثابت ولی بسامد زیاد میشه خهوب طبق این رابطه L x F = V اگه بسامد زیاد بشه طول موج باید کم بشه یا اینکه سرعت زیاد بشه ؟!
MahdiNOVE ببین اگه چشمه موج ساکن باشه طول موج تغییر نمیکنه و از اونجایی ک محیط هم ثابته سرعت انتشار موجم ثابته پس فرکانسم ثابته
ولی اگه چشمه موج متحرک باشه بسته ب این که شنونده کجا قرار بگیره طول موج تغییر میکنه و سرعت ک ثابته پس طبق همون رابطه فرکانسم تغییر میکنه -
داداش یه سوال تو جزو من نوشته وقتی چشمه موج ساکن و متحرک بهش نزدیک میشه طول موج ثابت ولی بسامد زیاد میشه خهوب طبق این رابطه L x F = V اگه بسامد زیاد بشه طول موج باید کم بشه یا اینکه سرعت زیاد بشه ؟!
-
MahdiNOVE ببین اگه چشمه موج ساکن باشه طول موج تغییر نمیکنه و از اونجایی ک محیط هم ثابته سرعت انتشار موجم ثابته پس فرکانسم ثابته
ولی اگه چشمه موج متحرک باشه بسته ب این که شنونده کجا قرار بگیره طول موج تغییر میکنه و سرعت ک ثابته پس طبق همون رابطه فرکانسم تغییر میکنه -
https://blog.faradars.org/doppler-effect/
ناظر از منبع صوت ساکن دور میشود
مثال بخش قبل را تصور کنید. در این قسمت شما با ماشین خود از محوطهای که موسیقی زنده در آن پخش میشود در حال دور شدن هستید. در این شرایط، فرکانس امواج صوتی که دریافت میکنید کاهش مییابد. بنابراین علامت سرعت شما در معادله داپلر برابر با صفر میشود. بنابراین رابطه 5 به شکل زیر بازنویسی میشود.