فارسي دهم
-
سوال يكم:
بلندنظري يعني چي ؟مترادف مناعت طبعه درسته؟ فكر ميكنم معنيش ميشه همون ظرفيت بالا بر اين اساس
پس معني دورانديش بودن نميده اوهوم؟
سوال دوم:
همون عكسه پايينش
بنگردي يعني چي؟
سوال سوم:
اگر از بيگانه ناايمن شوي زود به مقدار ناايمني از وي ايمن گردان
اين از وي ايمن گردان آخرش يعني چي؟
سوال چهارم:
توي لغاتي ميكرو نوشته گريز يعني چاره و تدبير
نقطه هاشو اشتباه نوشته يا من جابجا ياد گرفتم؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
Mahbobeh Zare Mohsen Taheri -
سوال يكم:
بلندنظري يعني چي ؟مترادف مناعت طبعه درسته؟ فكر ميكنم معنيش ميشه همون ظرفيت بالا بر اين اساس
سوال دوم:
همون عكسه پايينش
بنگردي يعني چي؟
سوال سوم:
سوال چهارم:
Mahbobeh Zare Mohsen Taheriمليكابانو
سوال 2
یعنی سریع عکس العمل نشون ندیسوال 4
گریز معنی چاره هم میده -
سوال يكم:
سوال دوم:
همون عكسه پايينش
بنگردي يعني چي؟
سوال سوم:
سوال چهارم:
Mahbobeh Zare Mohsen Taheriمليكابانو در فارسي دهم گفته است:
تو این وبلاگ نوشته اون ته:http://farsi11.blogfa.com/post/190
-
مليكابانو
سوال 2
یعنی سریع عکس العمل نشون ندیسوال 4
گریز معنی چاره هم میدهAmin-Mehraji گريز يا گزير؟
-
Amin-Mehraji گريز يا گزير؟
-
مليكابانو متن یا بیت اصلی رو بذار ببینم...اینجوری که نمیشه.خخخ
-
مليكابانو متن یا بیت اصلی رو بذار ببینم...اینجوری که نمیشه.خخخ
Mohsen Taheri گريزي رندانه زد
الان ديدم خود كتاب نوشته گريز
گريز مگه فرار نميشه گزير چاره؟ -
Mohsen Taheri گريزي رندانه زد
الان ديدم خود كتاب نوشته گريز
گريز مگه فرار نميشه گزير چاره؟@وكيل-باشي سلام اگه میشه یا داستان رو بگو درون مایه اش چیه متن یا زندگی نامه یا؟؟یا چند خط دیگه اش هم بذار چون الان من تو ذهنم یه سری چیزا تداعی شده که با گریز می خوره این جمله.
-
@وكيل-باشي سلام اگه میشه یا داستان رو بگو درون مایه اش چیه متن یا زندگی نامه یا؟؟یا چند خط دیگه اش هم بذار چون الان من تو ذهنم یه سری چیزا تداعی شده که با گریز می خوره این جمله.
Mohsen Taheri سراپاش از درماندگي اش خبر ميداد اما معلم درنماند. گريزي رندانه زد كه به سود اسب انجاميد.
-
سوال يكم:
سوال دوم:
همون عكسه پايينش
بنگردي يعني چي؟
سوال سوم:
سوال چهارم:
Mahbobeh Zare Mohsen Taheri -
Mohsen Taheri سراپاش از درماندگي اش خبر ميداد اما معلم درنماند. گريزي رندانه زد كه به سود اسب انجاميد.
@وكيل-باشي آهان این همون داستان معروف زنگ نقاشی سهرابه!!!
- ببین اینجا"گریز" معنی فرار میده یه جورایی یعنی با زیرکی هرچه تمام معلم از کشیدن پاهای اسب فرار می کنه و با اون چمن هایی که میکشه خودش رو از ضعفی که تو کشیدن پا های اسب داره فراری میده. و از مخمصه میاد بیرون!!
- گریز یعنی راه فرار/جای در رو
- گریز رندانه میتونه معنی ماستمالی کردن یه موضوع با یه جواب دور از ذهنم باشه!مثلا میگن یارو آدرس اشتباهی داد.
-
- ببین اینجا"گریز" معنی فرار میده یه جورایی یعنی با زیرکی هرچه تمام معلم از کشیدن پاهای اسب فرار می کنه و با اون چمن هایی که میکشه خودش رو از ضعفی که تو کشیدن پا های اسب داره فراری میده. و از مخمصه میاد بیرون!!
- گریز رندانه میتونه معنی ماستمالی کردن یه موضوع با یه جواب دور از ذهنم باشه!مثلا میگن یارو آدرس اشتباهی داد.
Mohsen Taheri درسنامه
-
Mohsen Taheri من فكر ميكردم گزيره كه معني چاره ميده ولي ظاهرا گريز هم همين معنيو ميده
-
@وكيل-باشي در فارسي دهم گفته است:
سوال يكم:
پس معني دورانديش بودن نميده اوهوم؟@وكيل-باشي بلند نظر باش یعنی زود برآشفته نشو و عکس العمل نشون نده بلکه خودت رو کنترل کن و سعی کن تواضع و فروتنی ت رو همیشه حفظ کنی در مواجهه با مسائل.
- مناعت طبع هم یعنی منع کنی طبعت رو از اینکه کارهای خار و خفیف انجام بدی و همواره مثل کوه در برابر تمایلات حقیر درونت باشی و سر خم نکنی در مقابلشون.*
*پس مناعت طبع و بلندنظری و عالی همت بودنو... همشون یه جورایی به ما میگن که از پتانسیل بالایی که درونته استفاده کن همیشه و ظرفیت روحی/معنوی/عاطفی بالایی داشته باش!زود غمگین نشو،زود صبرت سرنیاد،تصمیمات هل هلکی نگیر،عقل رو بکار بنداز،آینده نگر باشو... همشون میشن ظرفیت بالا که این متنم ک فرستادی دقیقا همین رو میگه.
- مناعت طبع هم یعنی منع کنی طبعت رو از اینکه کارهای خار و خفیف انجام بدی و همواره مثل کوه در برابر تمایلات حقیر درونت باشی و سر خم نکنی در مقابلشون.*
-
@وكيل-باشي بلند نظر باش یعنی زود برآشفته نشو و عکس العمل نشون نده بلکه خودت رو کنترل کن و سعی کن تواضع و فروتنی ت رو همیشه حفظ کنی در مواجهه با مسائل.
*پس مناعت طبع و بلندنظری و عالی همت بودنو... همشون یه جورایی به ما میگن که از پتانسیل بالایی که درونته استفاده کن همیشه و ظرفیت روحی/معنوی/عاطفی بالایی داشته باش!زود غمگین نشو،زود صبرت سرنیاد،تصمیمات هل هلکی نگیر،عقل رو بکار بنداز،آینده نگر باشو... همشون میشن ظرفیت بالا که این متنم ک فرستادی دقیقا همین رو میگه.
Mohsen Taheri نميدونستم مناعت از منع ميادش مرسي
-
Mohsen Taheri من فكر ميكردم گزيره كه معني چاره ميده ولي ظاهرا گريز هم همين معنيو ميده
@وكيل-باشي من فک می کنم این بیت سعدی تو بوستان خیلی میتونه کمکت کنه تو معنی این دوتا کلمه ولی خب ی جاهایی هم هم پوشانی معنی دارن قطعا!
- به کین آوری با کسی بر ستیز//که از وی گزیرت بود یا گریز معنیش اینه که :عزیزم برو با حریف هم قد خودت شاخ ب شاخ شو یعنی برو سراغ کسی که بدونی می تونی شکستش بدی(با ی چاره اندیشی،تدبیری،نقشه ای چیزی) یا اینکه بدونی میتونی از دستش فرار کنی و آسیب نبینی(یعنی بزنی و در بری به قول گفتنی!)
- امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم بهتون
-
@وكيل-باشي من فک می کنم این بیت سعدی تو بوستان خیلی میتونه کمکت کنه تو معنی این دوتا کلمه ولی خب ی جاهایی هم هم پوشانی معنی دارن قطعا!
- به کین آوری با کسی بر ستیز//که از وی گزیرت بود یا گریز معنیش اینه که :عزیزم برو با حریف هم قد خودت شاخ ب شاخ شو یعنی برو سراغ کسی که بدونی می تونی شکستش بدی(با ی چاره اندیشی،تدبیری،نقشه ای چیزی) یا اینکه بدونی میتونی از دستش فرار کنی و آسیب نبینی(یعنی بزنی و در بری به قول گفتنی!)
- امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم بهتون
Mohsen Taheri مرسي ولي گريزو بايد بپذيريم معني چاره هم ميده
-
Mohsen Taheri مرسي ولي گريزو بايد بپذيريم معني چاره هم ميده
@وكيل-باشي بله بله....اصن تو ذهنت کاملا باز باش! و به اون اصل مفهومی که میخواد برسونه توجه کن!