در ستايش گاج
-
@SPRING-GH به نظرت منبعم خوب نباشه نتيجمو تغيير ميده؟ عوض كردنشون به همين سادگيا نيست ولي بدونم نتيجه رو خراب ميكنه نبايد بذارم خيلي دير شه
مليكابانو در در ستايش گاج
گفته است:
@SPRING-GH به نظرت منبعم خوب نباشه نتيجمو تغيير ميده؟ عوض كردنشون به همين سادگيا نيست ولي بدونم نتيجه رو خراب ميكنه نبايد بذارم خيلي دير شه
ملیکا جان عزیزم..نزار شکو تردید عذابت بده..اگه منابع دیگه رو داری ..یه مقایسه بکن بعد تصمیم بگیر..به نظر من هر انتشاراتی تو یک یا چندتا درس خوبعع و نمیشه چون میکرو فیزیک خوبه ..نتیجه گرفت عربیش هم خوب باشه
-
گفته است:
ملیکا جان عزیزم..نزار شکو تردید عذابت بده..اگه منابع دیگه رو داری ..یه مقایسه بکن بعد تصمیم بگیر..به نظر من هر انتشاراتی تو یک یا چندتا درس خوبعع و نمیشه چون میکرو فیزیک خوبه ..نتیجه گرفت عربیش هم خوب باشه
-
بچه ها من اون موقع كه ميخواستم كتاب بگيرم جوگير شدم همه ي كتابامو گاج گرفتم چون يادمه خواهرم كه كنكوري بود كتاباي گاجشو بيشتر از بقيه تاييد ميكرد. بعدش كه با دوستام چك كردم چي خريدن همشون خيلي سبز داشتن و الگو
همه جا هم ميگن گاج واسه نظام جديدا تغيير كرده اون گاج سابق نيست. بعدشم ميگن پر غلطه كه تو كتاب منطقم اينو ديدم به عينه
من كه هنوز خيلي پيش نرفتم برم تا دير نشده كتابامو عوض كنم يا با همينا بخونم؟ يه استرسي واسه منابعم همش باهامه كه نكنه با اينا جواب نده
️
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار -
گفته است:
بچه ها من انساني ام
:))))))))))))))))))))) -
@محمدعلی-نیکوسحن نميدونم بخدا اعصابم كلا خورده از اينور درسام رو هم جمع شده از اونور كتابام داغونه هيچ سالي انقد سردرگم نبودم
-
@محمدعلی-نیکوسحن نميدونم بخدا اعصابم كلا خورده از اينور درسام رو هم جمع شده از اونور كتابام داغونه هيچ سالي انقد سردرگم نبودم
@وكيل-باشي شما منبع اصلیت کتاب درسی باشه
من یه دوستی دارم از شیمی مبتکران 30 یا 40 تا غلط دراورده درصورتی که خیلی ها از اون کتاب استفاده می کنند و متوجه نشدند
اینکه از کتابی غلط در بیاری نشونه اینه که درسو خوب یاد گرفتی و مسلطی
اینم بدون که همیشه استرسه که میزاره درسات جمع بشن اگر بخوای باید ارامشتو حفظ کنیمن تو مدرسه مون کمترین استرسو دارم بهم بگن فردا کنکوره هم استرس ندارم چون تلاشمو کردم
-
@محمدعلی-نیکوسحن اينجا هم غم اخرتون باشه بيشتر توهينه چون معنيش اينه كه مقاطع بالاتر كنكور ندين پس خدا صبرتون بده
-
@وكيل-باشي شما منبع اصلیت کتاب درسی باشه
من یه دوستی دارم از شیمی مبتکران 30 یا 40 تا غلط دراورده درصورتی که خیلی ها از اون کتاب استفاده می کنند و متوجه نشدند
اینکه از کتابی غلط در بیاری نشونه اینه که درسو خوب یاد گرفتی و مسلطی
اینم بدون که همیشه استرسه که میزاره درسات جمع بشن اگر بخوای باید ارامشتو حفظ کنیمن تو مدرسه مون کمترین استرسو دارم بهم بگن فردا کنکوره هم استرس ندارم چون تلاشمو کردم