IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
zahra1303 منظورتون رو متوجه نشدم
من تاریخ کلاس هارو که نگاه کردم جلسه ششم تو تاریخ 12/9/2015 تشکیل شد، جلسه هفتم تو تاریخ 26/9/2015
یعنی چهارده روز گسسته تدریس نکردن استاد؟
آخه حتی آخرین مباحثی که توی جلسه ی 5 و 6 میگن رو تست هاشو کار نمیکنن. یعنی جلسه هفتم مبحث جدید شروع میشه
بین جلسه ی 5 و 6 هم همینطور یکم فاصله است
طوریکه مبحثی که آخر جلسه 5 میگن رو توی جلسه 6 ام اصلا ازش تست حل نمیکنن در صورتی که از بقیه مباحث حل میشه (یعنی یه جلسه این بین بوده احتمالا!) -
سلام
یک سوال:کدوم یکی از کتاب های گسسته میکرو گاج و سه بعدی الگو بهتره و تستای جوندار تری داره.چون فیلمای پیارسال از روی گاج و پارسال از 3 بعدی الگو و بینشون میخوام یکی رو انتخاب کنم -
arsalanalinejad76yahoo.com سلام تست های الگو از گاج سخت ترند
-
amin.78 در گسسته رضا شامیزاده کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
arsalanalinejad76yahoo.com سلام تست های الگو از گاج سخت ترند
سخت تر یعنی چی؟سخت مطابق کنکور یا سخت تر غیر استاندارد.به نظر شما برای پاسخ به 8یا9 تا تست گسسته کدوم بهتره
-
arsalanalinejad76yahoo.com تست های الگو بیشترشون تالیفی و همسنگ کنکور و تست هایی رو داره که با علامت دمبل مشخص کرده اونا سخت تر از کنکورند
-
سلام بچه ها اینم از تخته های فیزیک اقای نوکنده مدرس عالی درس فیزیک.امید وارم که به دردتون بخوره
-
![متن جایگزین](![0_1471797740327_photo_2016-08-21_09-41-44.jpg](در حال بارگذاری 100%) آدرس عکس)
-
![0_1471797778738_photo_2016-08-21_09-41-44.jpg](در حال بارگذاری 100%)
-
سلام
بچه ها تورو خدا در مورد گسسته کمکم کنید.
من توی این درس قوی هستم و می خوام وقت روش زیاد بذارم،نظرتون رو خواهشا در مورد آبی قلم چی گسسته بگید.
به عنوان مکمل خوشخوان خوب یا نه!
مرسی -
arsalanalinejad76yahoo.com در گسسته رضا شامیزاده کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام
من توی این درس قوی هستم و می خوام وقت روش زیاد بذارم،نظرتون رو خواهشا در مورد آبی قلم چی گسسته بگید.
مرسیسلام
آبی قلم چی بیشتر تستاش کنکور سراسری هستند و در هر مبحث تعدادی سوال سنجش و آزمون های قلم چی رو هم داره پاسخ تشریحیش اصلا خوب نیست
به عنوان مکمل کتاب خوبیه -
arsalanalinejad76yahoo.com در گسسته رضا شامیزاده کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام
مرسیکتاب آزمون ریاضیات گسسته فار هم کتاب خوبیه
-
arsalanalinejad76yahoo.com
شما ک گسسته قویه دیگ برا چی میخای قلمچی کار کنی...
یه راست برو سراع نشر الگو یا خوشخوان ..یا هم هردو -
دمتون گرم
مرسی -
سلام دوستان. خسته نباشید.
30 توپ متمایز را به چند طریق می توان بین 6 نفر تقسیم کرد به گونه ای که به نفر اول حداقل 2 توپ و به نفر دوم حداقل 5 توپ برسه؟
استاد شامیزاده در جلسه اول این سوال را برای حالتی که توپها یکسان بود حل کردن. -
جلسه 4
چهارمین جلسه ترکیبیات
مدت زمان 50 دقیقه
تدریس اصل شمول و عدم شمول 3 مجموعه وبیشتر ، حل 4 مثال از آن
مجموعا 7 تمرین در کلاس حل شد : 3 تمرین از کتاب الگو ( 185 - 186 ( سراسری 93 ) - 187 ) + 4 تمرین کلاسی دیگر
تکلیف : مطالعه صفحات 374 - 377 الگو
حل تست های 188-200 الگو
لینک جلسه :http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/1/20/3537 -
ehsanmousa
فکر کنم برای اون 2 توپ انتخاب 2 از 30 داشته باشیم
و برای اون 5 توپ انتخاب 5 از 28
برای اون 23 تای باقی مونده هم انتخاب 5 از 28 و چون ترتیب مهمه در 5فاکتوریل هم ضرب میکنیم
بین همه شان هم ضرب هست چون میگیم "و"من جلسه 4 هستم هنوز ترتیب نخوندم
اگه چرت و پرتی بیش نگفتم معذرت میخوام !
دیدم کسی جواب نداده پیش قدم شدم ! -
ehsanmousa در گسسته رضا شامیزاده کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام دوستان. خسته نباشید.
30 توپ متمایز را به چند طریق می توان بین 6 نفر تقسیم کرد به گونه ای که به نفر اول حداقل 2 توپ و به نفر دوم حداقل 5 توپ برسه؟
استاد شامیزاده در جلسه اول این سوال را برای حالتی که توپها یکسان بود حل کردن.دوستان یه سوال دیگه : به نظر نمیرسه در این سوالات انتخاب نفر اول و دوم مهم باشه ؟ هر چند استاد جوری حل کردن که مهم نبود و قطعا همون درسته ولی برام سوال شده که چرا ؟ مگه ما میدونیم نفر اول و دوم کدوما هستند؟؟