تست نظریه اعداد
-
سلام بچه ها من این رو حل کردم ولی روش دومشو متوجه نمیشم اونجا که نوشته میدانیم همچین رابطه ای برقراره... از کجا میدونیم همچین چیزی رو؟
-
سلام بچه ها من این رو حل کردم ولی روش دومشو متوجه نمیشم اونجا که نوشته میدانیم همچین رابطه ای برقراره... از کجا میدونیم همچین چیزی رو؟
JisJane
مطمئن نیستم اما تا جایی که میدونم مجموع جملات دنباله مربعی تو بحث الگو، دنباله ی حسابان نظام قدیم بود. تو کتابای جدید خودم ندیدم جایی -
یه سوال دیگم داشتم تو یه تستی مقدار n رو میخواست بعد به این میرسیدیم که n یا ضریب ۸ عه یعنی n=8k یا n=8k+1 بعد تو گزینه ها اعداد داده شده اینا بودن ۱(۱۴۰۱ ۲(۱۴۰۲ ۳(۱۴۰۳ ۴(۱۴۰۴ بعد تو پاسخ نامه نوشته بود به این نتیجه میرسیم که جواب گزینه ۱ عه چجوری انقد سریع میشه سر تست همچین چیزی رو تشخیص داد؟ روش خاصی داره؟ من وقتی از هم نهشتی اش استفاده میکنم ۱۴۰۱ تقسیم بر ۸، ۶ تا باقی مانده میده...
-
JisJane
مطمئن نیستم اما تا جایی که میدونم مجموع جملات دنباله مربعی تو بحث الگو، دنباله ی حسابان نظام قدیم بود. تو کتابای جدید خودم ندیدم جاییSaudade 19 0 اهان مرسی
️
-
یه سوال دیگم داشتم تو یه تستی مقدار n رو میخواست بعد به این میرسیدیم که n یا ضریب ۸ عه یعنی n=8k یا n=8k+1 بعد تو گزینه ها اعداد داده شده اینا بودن ۱(۱۴۰۱ ۲(۱۴۰۲ ۳(۱۴۰۳ ۴(۱۴۰۴ بعد تو پاسخ نامه نوشته بود به این نتیجه میرسیم که جواب گزینه ۱ عه چجوری انقد سریع میشه سر تست همچین چیزی رو تشخیص داد؟ روش خاصی داره؟ من وقتی از هم نهشتی اش استفاده میکنم ۱۴۰۱ تقسیم بر ۸، ۶ تا باقی مانده میده...
JisJane
1400 مضرب 8 هست
پس 1401 جواب میشه (8k+1) -
JisJane در تست نظریه اعداد
گفته است:
من وقتی از هم نهشتی اش استفاده میکنم ۱۴۰۱ تقسیم بر ۸، ۶ تا باقی مانده میده...
7 تا باقی مانده است نه 6 تا
8k + 1 هم تقسیم بر 8 میده 7 تا باقی مانده
پس جواب همون 1401 میشه -
JisJane
1400 مضرب 8 هست
پس 1401 جواب میشه (8k+1)Saudade 19 0 وای اره فهمیدم
️ خیلی ممنونم