نذرِ حَمد
-
رفقای جان سلام.
امروز به این فکر کردم که چقدر عالی میشه اگه با هم و برای هم دعا کنیم.
یه نذر برداریم و واسه سلامتی عزیزا و رفقا و اطرافیان و خودمون از خدا سلامتی و حال خوب و انرژی و انگیزه بخوایم.
حس کردم توی این موقعیت ، جای این تاپیک خالیه... این شد که دست به کار شدم.
بچه ها بر طبق خواص قشنگ و دلبرِ سوره ی حمد (که میگم چیاس:) ) ، قصدمون اینه که با هم هر تعداد که تونستیم (اجباری نیست واقعادلی انجامش میدیم) سوره ی حمد رو بخونیم.
واسه شرکت توی نذرمون چند تا چیز رو بگم بد نیست
توی پست هایی که میذارین %(#00aaff)[فقط] تعداد سوره ی حمدی که میخواید بخونید رو ذکر کنید .
- مثلا بگید 10 تا سهم من
"میتونید بعد خوندن این ده تا بازم نذر کنید ها:)"
اسپم ندین تا مشکلی پیش نیاد:) مرسی
سعی میکنم اخر هر هفته (مثلا پنج شنبه ی هفته ی دیگه) بیام و جمع بزنم و بگم سهم این هفته ی نذر و نذوراتمون چقدر بوده
نمیدونم تا کی ادامش میدیم... امیدوارم بگیره:)
و حالا فضایل سوره ی حمد :
نسخهای است برای درمان همه آلام جسمی و روحی. و چون انسان «العیاذ بالله» بیمار شد، امام صادق علیه السلام فرمودند: سوره «حمد» سورهای است که ابتدایش «حمد» خدا و وسطش «اخلاص» و آخرش دعا است.
از سلمة بن محمد نقل است که گفت: از امام صادق علیه السلام شنیدم که فرمود: کسی که سوره حمد او را شفا نبخشد، چیزی او را شفا نمیبخشد.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: سوره حمد بر هیچ دردی خوانده نشد، مگر اینکه دردش آرام میگیرد.
پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: فضیلت سوره حمد مانند فضیلت حاملان عرش است، هر کس آن را قرائت کند، ثوابی مانند ثواب حاملان عرش به او داده میشود.
از پیغمبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم شنیدم که فرمود: به تحقیق خدای متعال به من گفته: ای محمد به تو هفت آیه از مثانی و قرآن عظیم داده ایم. پس فاتحه الکتاب را جدا کرد و بر من منت گذاشت آن را در برابر قرآن عظیم قرار داد».
بسم الله رفقا
تنتون سلامت باشه
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@همیار
@ناظم
@ادمین
@خیرین-کوچک-دریا-دل - مثلا بگید 10 تا سهم من
-
15 تا هم سهم من