اللهم عجل لولیک الفرج
-
Gole Narges امروز يادم اومد اولين نفر تو گفتي واسه نهج البلغه خدا خيرت بده
️
-
@m-v
️
️
️
️
راستي يه صفحه قرانمم خوندم صفحه ١٧ ميشد فكر كنم شايدم ١٨ دقيق يادم نيست ولي خوندم بين روز
@Fighter-Bad من كار اشتباهي نميكنم كه گزارش ميدم؟
اينم خطبه ي ٤:
https://www.mouood.org/component/k2/item/18059-متن-و-ترجمه-نهج-البلاغه-خطبه-4.html -
@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@حسین-81 ١٨ سالگي چه حسي داره
حس خاصی نداره ب نظرم ولی امسال ک 18 سالم شد خیلی زیاد سوال برام پیش اومد مخصوصا توی زمینه اعتقادی و مذهبی و تاریخی (و کمی هم سیاسی) برا همین توی برنامم هس ک همین ک از کنکور فارغ شدم عمده تایمم رو بذارم برای مطالعه برا رسیدن ب جواب سوال هام
و اینکه ب شخص تو 18 سالگیم خیلی چیز های جدیدی یاد گرفتم و خیلی دیدم نسبت ب خیلی چیز ها باز شد و فهمیدم چقد ی جاهایی از زندگیم اشتباه فک میکردم!! -
-
Gole Narges در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@خانوم-وكيل
دنبال یه اپلیکیشن مطمئنم بتونم کتاب بخرم برام بفرستنبه نظرم پاتوق کتاب سایت خوبیه من خودم ازش کتاب خریدم فقط بعضی وقتا یه سری از کتاباش ناموجودن
-
@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@حسین-81 ١٨ سالگي چه حسي داره
حس خاصی نداره ب نظرم ولی امسال ک 18 سالم شد خیلی زیاد سوال برام پیش اومد مخصوصا توی زمینه اعتقادی و مذهبی و تاریخی (و کمی هم سیاسی) برا همین توی برنامم هس ک همین ک از کنکور فارغ شدم عمده تایمم رو بذارم برای مطالعه برا رسیدن ب جواب سوال هام
و اینکه ب شخص تو 18 سالگیم خیلی چیز های جدیدی یاد گرفتم و خیلی دیدم نسبت ب خیلی چیز ها باز شد و فهمیدم چقد ی جاهایی از زندگیم اشتباه فک میکردم!! -
Bio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@خانوم-وكيل با حاج رضوان ما به کجا ها رسیدین؟
امروز روز پنجمه تا بخش ١٠ خوندم
سخت كوشي عماد و تيم حفاظت@خانوم-وكيل ببخشید شما چرا نمیخونید؟
-
خطبه ٥ نهج البلغه رو يادم رفت بنويسم
https://www.mouood.org/component/k2/item/18108-متن-و-ترجمه-نهج-البلاغه-خطبه-5.html
دکتر علی ف درس؟ -
اولين كامنت در مورد
نگاه عاميانه
نگاه عاميانه يعني نگاه سطحي
نگاه عاميانه به عوام اختصاص نداره و گاهي از اوقات تحصيل كرده ها و خواص هم دچار عوام زدگي ميشن خصوصا وقتي در موضوعاتي وارد نيشن كه اطلاعات و تحصيلات علمي اونها با موضوع موردنظر تناسب نداره
وقتي يك اهل علم دچار عوام زدگي ميشه گروه بيشتري از مردم رو به دنبال خود ميكشونه و بيشتر از عوام ميتونه نگاه عاميانه رو ترويج بده
عوامل ترويج نگاه عاميانه:
١) پيچيدگي نگاه عميق (قابل پذيرشتر بودن نگاه سطحي نسبت به نگاه عميق)
٢) تمايل هواي نفس به نگاه سطحي (هواي نفس به صورت پنهان يا پيدا انديشه ي انسان رو به همراهي يا حتي دفاع از سخن غلط وادار ميكنه)
٣) دامن زدن توسط سودجويان (بهترين راه به بردگي كشيدن انسانها تخريب اگاهي هاي اونها و انحراف ادم ها از حقايقه)
توضيح١: اينها براساس خلاصه هاي من از كتابه بنابراين اميدوارم برداشت اشتباهي درونش نباشه اگه بود ببخشيد
توضيح٢: لينك دانلود كتاب(بارضايت كامل صاحب اثر): http://panahian.ir/post/4669
با كامنتاي بعديمون همراه باشين -
جناب مرید سید علی توی تایپک جهاد گفته بودن که بحث ها اینجا آبکی شده ولی به نظرمن این لازمه درسته که از وقتی که من اومدم هیچکی نیومده بگه تو اصلا کی هستی و چیکاره ای البته این اتفاق همیشه برا من می افته شاید چون شبیه هیچ کس نیستم و با همه متفاوتم ولی به نظرم این بحث های آبکی توی این دوران که همه خونه نشینیم لازمه خود من تو مدرسه دو سه نفر داشتم که تا شب باهاشون حرف بزنم یا 10 15 نفر که بشینیم و چرت و پرت بگیم و بخندیم ولی الان 2 ماهه از همشون دورم و نیازم به یه همصحبت احساس میشه پس واقعا ایرادی نداره این بحثا هر چند وقت یبار اینجا باشه.
-
جناب مرید سید علی توی تایپک جهاد گفته بودن که بحث ها اینجا آبکی شده ولی به نظرمن این لازمه درسته که از وقتی که من اومدم هیچکی نیومده بگه تو اصلا کی هستی و چیکاره ای البته این اتفاق همیشه برا من می افته شاید چون شبیه هیچ کس نیستم و با همه متفاوتم ولی به نظرم این بحث های آبکی توی این دوران که همه خونه نشینیم لازمه خود من تو مدرسه دو سه نفر داشتم که تا شب باهاشون حرف بزنم یا 10 15 نفر که بشینیم و چرت و پرت بگیم و بخندیم ولی الان 2 ماهه از همشون دورم و نیازم به یه همصحبت احساس میشه پس واقعا ایرادی نداره این بحثا هر چند وقت یبار اینجا باشه.