اللهم عجل لولیک الفرج
-
جناب مرید سید علی توی تایپک جهاد گفته بودن که بحث ها اینجا آبکی شده ولی به نظرمن این لازمه درسته که از وقتی که من اومدم هیچکی نیومده بگه تو اصلا کی هستی و چیکاره ای البته این اتفاق همیشه برا من می افته شاید چون شبیه هیچ کس نیستم و با همه متفاوتم ولی به نظرم این بحث های آبکی توی این دوران که همه خونه نشینیم لازمه خود من تو مدرسه دو سه نفر داشتم که تا شب باهاشون حرف بزنم یا 10 15 نفر که بشینیم و چرت و پرت بگیم و بخندیم ولی الان 2 ماهه از همشون دورم و نیازم به یه همصحبت احساس میشه پس واقعا ایرادی نداره این بحثا هر چند وقت یبار اینجا باشه.
-
جناب مرید سید علی توی تایپک جهاد گفته بودن که بحث ها اینجا آبکی شده ولی به نظرمن این لازمه درسته که از وقتی که من اومدم هیچکی نیومده بگه تو اصلا کی هستی و چیکاره ای البته این اتفاق همیشه برا من می افته شاید چون شبیه هیچ کس نیستم و با همه متفاوتم ولی به نظرم این بحث های آبکی توی این دوران که همه خونه نشینیم لازمه خود من تو مدرسه دو سه نفر داشتم که تا شب باهاشون حرف بزنم یا 10 15 نفر که بشینیم و چرت و پرت بگیم و بخندیم ولی الان 2 ماهه از همشون دورم و نیازم به یه همصحبت احساس میشه پس واقعا ایرادی نداره این بحثا هر چند وقت یبار اینجا باشه.
-
-
مرید سید علی نه اینجا هرکی درس نخونه با من طرفه
-
Bio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
بابت کوتاهی و بی توجهی من و اعضای اینجا از شما عذر خواهی میکنیم
-
مرید سید علی در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
jahad.20 و Bio حق با شماست
اما من فقط این حرفمو بر اساس این زدم که دیدم همه گفته بودید که مثلا دیروز درس نخوندید مگرنه هممون میدونیم تو این دوران که کمتر دوستامونو میبینیم این حرفا نیازه
باز هم اگه خوشتون از حرفم نیومد ببخشیدحرف شما هم درسته، متاسفانه مدتیه همه وقتمون رو اینجا میگذرونیم، واین باعث شده از رسالت اصلیمون که نقش دانش آموزی دور بشیم
-
بااحترام به همه من با مرید سید علی موافقم
به نظر من هرلحظه ادم بايد حواسش باشه به دام هواي نفسش نيفته
هواي نفس هميشه گناه نيست
هركار خوبي هم درست نيست
اسلام دين اولويته به نظر من
كدوم كار از همه واست سخت تر و لازم تره؟ انجام اون كار جهاد با نفسه
هركار ديگه اي ظلم به نفسه
توصيه ميكنم سخنراني تنها مسيرو گوش كنين -
همونی که قرار شده رو بخونیم؟
دعای عهد
زیارت عاشورا
دعای فرج
صفحه چند قرانه امروز؟ -
مرسی بابت این تاپیک @Fighter-Bad
-
میدونم خیلی مسخره س ولی ببینید با حاله
https://www.aparat.com/v/Gh19O -
دعای عهد
زیارت عاشورا
دعای فرج
صفحه چند قرانه امروز؟vahid hamedi در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
دعای عهد
زیارت عاشورا
دعای فرج
صفحه چند قرانه امروز؟چقدر با ديدن اين كامنت خوشحال شدم
صفحه ي ٢٠ -
سلام
دوستان
واسه ماه رمضان چه برنامه ای دارین؟؟؟؟
@خانوم-وكيل
Bio
Gole Narges
@حسین-81
مرید سید علی
@jahad-20 -
سلام
دوستان
واسه ماه رمضان چه برنامه ای دارین؟؟؟؟
@خانوم-وكيل
Bio
Gole Narges
@حسین-81
مرید سید علی
@jahad-20 -
Gole Narges در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@Fighter-Bad
پیشنهادی دارین؟
اره
روزی یه جزء قرآن + کارهای قبلیمون
خوبه
یا سخته؟؟؟ -
@Fighter-Bad
پیشنهادی دارین؟
اره
روزی یه جزء قرآن + کارهای قبلیمون
خوبه
یا سخته؟؟؟ -
@Fighter-Bad
با شناختی که از خودم دارم فکر نکنم بتونم روزی یه جزء بخونم متاسفانهخب روزی نیم جزء
یا یه سوره؟؟؟