اللهم عجل لولیک الفرج
-
کمی تعقل؟؟؟؟
پیامبر مهربانی ها دینش را آبرویش را شرفش را گرو میگذارد تا خدا امت پر از لغزش را از عذاب نجات دهد و ببخشد
حسینش را گرو میگذارد تا خدا کسانی را که بر دین او نیستند هم ببخشاید
امام حسین تمام زندگی اش را علی اکبرش را عباسش را رقیه اش را شش ماهه اش را فدا میکند تا مردم هدایت شوند زمانیکه فرشتگان و جنیان از او رخصت میگیرند تا دشمنان را تار ومار کنند می فرمایند من قبل از اینکهاینها به جنایت کشتن من دست یابند آنها را بکشم؟؟من آمده ام که این مردم را هدایت کنم نه اینکه آنها را بکشم؟
واینچنین است که 1400 سال بعد هم حر هایی پیدا میشوند که شفاعت حسین شفاعتشان کنند
همه ی پیامبران وامامان راهشان را برای هدایت ما هموار ساختند یک قدم دیگر باقیست که با گام های ما باید هموار شود اما ما هنوز هم نشسته عاشقی میکنیم -
Gole Narges در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
بیمنطقترین جملهاے ڪه تا حالا شنیدے چی بوده؟
خودم:
- اگه بر میگشتم حتما مومن میشدم
️
هرکی رو تو قبر خودش میزارن
-
خودم:
️
هرکی رو تو قبر خودش میزارن
-
@خانوم-وكيل همش و که نزاشتم یه بخشی رو
وقتی میری سایت کتاب بخری یه بخشیش و بهت نشون میده دیگه -
@jahad-20 اها واسه تبليغ كتابه؟ فكر مردم مثل من قراره مرتب كامنت بذاري ازش
اگه نخوام بخرم اشكال نداره بخونم؟ كتاب فعلا واسه خوندن زياد دارم -
@خانوم-وكيل نه تبلیغ نیست به خاطر حرفایی که پایینش گفتم مجبور شدم بزارم ولی میگم خود انتشارات هم یه بخشی رو دراختیار بقیه قرار میده دیگه من هم همشو منتشر نکردم
-
امام حسین میفرمایند بمیرید اما خفت بیعت با ستمگران را نپذیرید
کتاب سقای آب و ادب و میخوندم رسیدم به صفحه ها یی که از زبان امام حسین نقل شده بود درباره امر به معروف و نهی از منکر میگفتن و درباره ی اینکه با ظالمان بیعت نکنید
فکرم هزار جا رفت یادم اومد چه جاهایی که من میتونستم امر به معروف کنم و نکردم یکیش همینجا
بعدشم که اقا درباره بعیت نکردن با ظالمان گفتن یاد مذاکرات بین ما و آمریکا افتادم اونجا که نوشته بود : این خون من بهای ماندگاری پیام وکلام و رفتارم
گریم گرفت چقدر احترام گذاشتیم به خونی که ریخته شد در حادثه ی کربلا؟؟؟ چقدر امر به معروف ونهی از منکر کردیم؟ عاشورا را چقدر زنده نگه داشتیم
اون از مسئولین ما که زیر بار هر خفتی میروند و دست دوستی با دشمنان میدهند این هم از ما که نشسته ایم و منتظریم سرنوشتمان تغییر کند@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
امام حسین میفرمایند بمیرید اما خفت بیعت با ستمگران را نپذیرید
کتاب سقای آب و ادب و میخوندم رسیدم به صفحه ها یی که از زبان امام حسین نقل شده بود درباره امر به معروف و نهی از منکر میگفتن و درباره ی اینکه با ظالمان بیعت نکنید
فکرم هزار جا رفت یادم اومد چه جاهایی که من میتونستم امر به معروف کنم و نکردم یکیش همینجا
بعدشم که اقا درباره بعیت نکردن با ظالمان گفتن یاد مذاکرات بین ما و آمریکا افتادم اونجا که نوشته بود : این خون من بهای ماندگاری پیام وکلام و رفتارم
گریم گرفت چقدر احترام گذاشتیم به خونی که ریخته شد در حادثه ی کربلا؟؟؟ چقدر امر به معروف ونهی از منکر کردیم؟ عاشورا را چقدر زنده نگه داشتیم
اون از مسئولین ما که زیر بار هر خفتی میروند و دست دوستی با دشمنان میدهند این هم از ما که نشسته ایم و منتظریم سرنوشتمان تغییر کندباريكلا
️
-
کمی تعقل؟؟؟؟
پیامبر مهربانی ها دینش را آبرویش را شرفش را گرو میگذارد تا خدا امت پر از لغزش را از عذاب نجات دهد و ببخشد
امام حسین تمام زندگی اش را علی اکبرش را عباسش را رقیه اش را شش ماهه اش را فدا میکند تا مردم هدایت شوند زمانیکه فرشتگان و جنیان از او رخصت میگیرند تا دشمنان را تار ومار کنند می فرمایند من قبل از اینکهاینها به جنایت کشتن من دست یابند آنها را بکشم؟؟من آمده ام که این مردم را هدایت کنم نه اینکه آنها را بکشم؟
همه ی پیامبران وامامان راهشان را برای هدایت ما هموار ساختند یک قدم دیگر باقیست که با گام های ما باید هموار شود اما ما هنوز هم نشسته عاشقی میکنیم@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
کمی تعقل؟؟؟؟
همه ی پیامبران وامامان راهشان را برای هدایت ما هموار ساختند یک قدم دیگر باقیست که با گام های ما باید هموار شود اما ما هنوز هم نشسته عاشقی میکنیممنقلب شدم
-
خودم:
️
من: اگه بد بود فلاني انجام نميداد
اين يكي از خطرناكترين حربه هاي شيطانه واسه من
يه ادم خوب ميبينيم مثلا يه كم حجابش درست نيست ميگيم فلاني انقدر مومنه اينطوريه پس سخت نگير
اون يكي انقدر فاضله ولي با نامحرم شوخي ميكنه
و...
از طرفي هم تلاش ميكنم حواسم به خودم باشه دلم نميخواد يكي بگه مليكا دختر مومنيه ولي... پس...
خدايا كمكم كن توي گناه ديگران شريك نباشم - اگه بر میگشتم حتما مومن میشدم
-
خودم:
️
يه ادم خوب ميبينيم مثلا يه كم حجابش درست نيست ميگيم فلاني انقدر مومنه اينطوريه پس سخت نگير
و...
از طرفي هم تلاش ميكنم حواسم به خودم باشه دلم نميخواد يكي بگه مليكا دختر مومنيه ولي... پس...
خدايا كمكم كن توي گناه ديگران شريك نباشم - اگه بر میگشتم حتما مومن میشدم
-
@خانوم-وكيل منم گفتم هر کی رو تو قبر خودش میزارن
این خیلی اشتباهه ماهمه تو یک کشتی نشستیم اگه یه نفر بزنه کشتی رو سوراخ کنه همه غرق میشیم
پس باید امر به معروف و نهی از منکر کنیم
گرچه میدونم خودم خیلی کم کار بودم@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@خانوم-وكيل منم گفتم هر کی رو تو قبر خودش میزارن
این خیلی اشتباهه ماهمه تو یک کشتی نشستیم اگه یه نفر بزنه کشتی رو سوراخ کنه همه غرق میشیم
پس باید امر به معروف و نهی از منکر کنیم
گرچه میدونم خودم خیلی کم کار بودمتوي يكي از چله ها امر به معروف و نهي از منكر رو تمرين ميكنيم
-
خودم:
️
و...
خدايا كمكم كن توي گناه ديگران شريك نباشم@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
خودم:
️
و...
خدايا كمكم كن توي گناه ديگران شريك نباشمآمین یا ارحم الراحمین..