اللهم عجل لولیک الفرج
-
@N_Pendar در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
ما خودمون رو تمام اختیار اطرافیانمون میدونیم بنابراین هیچ احساس کمبود و نیازی نداریم..
تا جایی که..@jahad-20
بازم شرمنده میشن ایشون
-
کی درست میشیم؟؟؟؟
راه حل بدین؟ -
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@N_Pendar خب بگین من دارم گوش میکنم بببینم چی دستگیرم میشه
توبحث شرکت کن@Fighter-Bad در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@N_Pendar خب بگین من دارم گوش میکنم بببینم چی دستگیرم میشه
توبحث شرکت کنچشم
-
کی درست میشیم؟؟؟؟
راه حل بدین؟ -
-
خب ما نفهمیدیم که امام زمان و نداریم گفتیم خب بیاد که چی بشه حتی بعضیا تصورات غلطی درباره اتفاقات زمان ظهور دارن
-
کی درست میشیم؟؟؟؟
راه حل بدین؟ -
@N_Pendar دقیقا ویه چیز دیگه که ما از روایات خودمون استفاده نکردیم اما صهیونیست ها از همین روایات ما استفاده کردند و یه فیلم هالیوودی ساختن و امام زمان و جوری که دلشون خواست نشون دادن
-
-
میام
یه چند دقیقه صبر کنین لطفا -
امدم
-
لَتَرْكَبَنَّ أُمَّتِي سُنَّةَ بَنِي إِسْرَائِيلَ حَذْوَ النَّعْلِ بِالنَّعْلِ الْقُذَّةِ بِالْقُذَّةِ شِبْراً بِشِبْرٍ وَ ذِرَاعاً بِذِرَاعِ وَ بَاعاً بِبَاعٍ حَتَّى لَوْ دَخَلُوا جُحْراً لَدَخَلُوا فِيهِ مَعَهُمْ وَ جَرَتِ الْأَمْثَالُ وَ السُّنَنُ سَوَاء ( كتاب سليم بن قيس الهلالي، ص:559)
امّت من سنّت بنى اسرائيل را مرتكب خواهند شد. بطورى كه قدم جاى قدم آنان مىگذارند و تير به همان جا كه آنان زدند مىزنند، وجب به وجب و ذراع به ذراع كارهاى آنان را انجام خواهند داد، تا آنجا كه اگر آنها داخل سوراخ حيوانى شده باشند، اينان نيز همراه آنان داخل مىشوند و مثلها و سنّتها (در آنان و اينان) به يك صورت جارى شده است.
-
خب
راه حل بدین؟ -
اگر دستور امام زمان برای دعای فرج را جدی گرفته بودیم، امروز به این همه بلا دچار نبودیم.
اگر مثل قوم بنیاسرائیل از نبودنِ ولیِ خدا مضطر میشدیم، خدا به حالمان رحم میکرد و باقی مانده غیبتِ امام را بر ما میبخشید.باید تا دیر نشده برای فرج دعا کنیم...