اللهم عجل لولیک الفرج
-
بچه ها ادمها ميان و ميرن هدفان كه ارزشمنده در راستاي هدفتون حركت كنين لطفا انقدر به حواشي دامن نزنين
اتفاقات فضاي مجازي اونقدري كه ما جدي ميگيريمشون مهم نيستن
يه ادم تو فضاي مجازي چقدر ميتونه ادمو اذيت كنه؟ خيلي جاها مشكل سوء تفاهمه
به نظرم نميتونه اونقدر بزرگ باشه كه نشه فراموشش كرد -
این پست پاک شده!
-
@خانوم-وكيل زخما خوب ميشن ولي جاشون ميمونه،بودن من خيلي ضرر داره!از دور بدون ناراحتي تعامل کنيم بهتر از نزديکي با مشکلاته،من روز اولم گفتم که شبيه هيچ کس نيستم به همين خاطر هم تعامل با من سخته!
Bio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@خانوم-وكيل زخما خوب ميشن ولي جاشون ميمونه،بودن من خيلي ضرر داره!از دور بدون ناراحتي تعامل کنيم بهتر از نزديکي با مشکلاته،من روز اولم گفتم که شبيه هيچ کس نيستم به همين خاطر هم تعامل با من سخته!
چرا همش اصرار دارین بگین با بقیه فرق دارین
%(#ff0000)[خب اگه اینطوره همه ما آدما باهم فرق داریم،]
من خودم به شخصه آدمی هستم که دیگران به سختی میتونن درکم کنن (اینو از خودشون شنیدم)
.
.
این رو به عنوان یه هم گروهی بهتون میگم..
توی دنیا همیشه همه چیز بر وفق مراد ما نیست، واصل هم همینه، همین تضاد ها و مخالفت های گاهیه که باعث رشد و تکامل ما میشه
موافق بودن مارو به سمت راحت طلبی میل میده،
%(#ff0000)[با پر شکسته پر گشودن، هنر است..]
در عین مخالفت ها سازگاری و مقاومت کردن ما رو بزرگ میکنه، چه بسا که ممکنه هر کدوم ما در اشتباه باشیم و حق با شما باشه، این خاصیت یک گروهه..نباید عقیده هامون رو به دیگران بالاجبار تحمیل کنیم، پس انتخاب با خودتون و من از طرف خودم به انتخابتون احترام میذارم..
️
-
خطبه ٢٠ نهج البلاغه : سختي در بيداري غفلت زدگان
https://www.mouood.org/component/k2/item/19174-متن-و-ترجمه-نهج-البلاغه-خطبه-20.html
خطبه ٢١ نهج البلاغه : سبكبار شويد
https://mouood.org/component/k2/item/19234-متن-و-ترجمه-نهج-البلاغه-خطبه-21.html
%(#ff0000)[سبكبار شويد تا برسيد] -
@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
بچه ها ميشه نظر بدين واسه اين سوال؟
%(#ff0000)[چرا تقوا لازمه ي انتظاره؟]تقوا یعنی با هر تقی وا نریم، انتظار یه راه پر تلاطمه که در آخر کسایی میمونن که به معنای حقیقی دین رو مثل گدازه کف دست نگه میکنن
این راه سختی های زیادی داره و لازمه استواریش تقواست@Golenarges در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
بچه ها ميشه نظر بدين واسه اين سوال؟
%(#ff0000)[چرا تقوا لازمه ي انتظاره؟]تقوا یعنی با هر تقی وا نریم، انتظار یه راه پر تلاطمه که در آخر کسایی میمونن که به معنای حقیقی دین رو مثل گدازه کف دست نگه میکنن
این راه سختی های زیادی داره و لازمه استواریش تقواستتقوا يعني پرهيز درسته؟
پرهيز از نفس؟ پرهيز از چي؟
واقعا چه ارتباطي به انتظار داره؟ -
اين آدم موجود عجيبيه!
گفته بودن من عصباني ام،بله من عصباني ام،عصباني از اينکه گفتم شايد اينجا تنها جايي باشه که کمي به من اعتماد شده،تنها جايي باشه که براي ورود به يه جمع اونا از من بخوان نه اينکه من از اونا خواهش کنم راهم بدن،فکر مي کردم اينجا همه مثل من به چشم خواهر و برادري به هم نگاه ميکنن!
خب شما خودتونو بذاريد جاي من!همش فرو ريخت عصباني نباشم؟به هرکي هرچي ميگم باز حرف خودشه،به يکي ميگم نرو ميگه ميرم ميگم اگه رفته خب من ميرم بازم هچ،به يکي ديگه ميگم نميام،باز ميگه بيا،مشکل هم مثل هميشه از منه نه از هيچ کس ديگه،من هميشه تو روابط اجتماعي شکست خوردم اينم روش!مشکل از منه که اون روز اول از آلا يه کاخ آرزو ساختم،مشکل از منه... -
اين آدم موجود عجيبيه!
گفته بودن من عصباني ام،بله من عصباني ام،عصباني از اينکه گفتم شايد اينجا تنها جايي باشه که کمي به من اعتماد شده،تنها جايي باشه که براي ورود به يه جمع اونا از من بخوان نه اينکه من از اونا خواهش کنم راهم بدن،فکر مي کردم اينجا همه مثل من به چشم خواهر و برادري به هم نگاه ميکنن!
خب شما خودتونو بذاريد جاي من!همش فرو ريخت عصباني نباشم؟به هرکي هرچي ميگم باز حرف خودشه،به يکي ميگم نرو ميگه ميرم ميگم اگه رفته خب من ميرم بازم هچ،به يکي ديگه ميگم نميام،باز ميگه بيا،مشکل هم مثل هميشه از منه نه از هيچ کس ديگه،من هميشه تو روابط اجتماعي شکست خوردم اينم روش!مشکل از منه که اون روز اول از آلا يه کاخ آرزو ساختم،مشکل از منه...Bio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
اين آدم موجود عجيبيه!
خب شما خودتونو بذاريد جاي من!همش فرو ريخت عصباني نباشم؟ به هرکي هرچي ميگم باز حرف خودشه،به يکي ميگم نرو ميگه ميرم ميگم اگه رفته خب من ميرم بازم هچ،به يکي ديگه ميگم نميام،باز ميگه بيا مشکل هم مثل هميشه از منه نه از هيچ کس ديگه،من هميشه تو روابط اجتماعي شکست خوردم اينم روش!مشکل از منه که اون روز اول از آلا يه کاخ آرزو ساختم،مشکل از منه...اين قسمتو بخونين خودتون
منم به همون ادم گفتم نرو رفت
شما هم به من كه گفتم بمونين گفتم نه
چرا انقدر احساساتي هستين شما اين مساله انقدر بزرگه؟ -
Bio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
اين آدم موجود عجيبيه!
خب شما خودتونو بذاريد جاي من!همش فرو ريخت عصباني نباشم؟ به هرکي هرچي ميگم باز حرف خودشه،به يکي ميگم نرو ميگه ميرم ميگم اگه رفته خب من ميرم بازم هچ،به يکي ديگه ميگم نميام،باز ميگه بيا مشکل هم مثل هميشه از منه نه از هيچ کس ديگه،من هميشه تو روابط اجتماعي شکست خوردم اينم روش!مشکل از منه که اون روز اول از آلا يه کاخ آرزو ساختم،مشکل از منه...اين قسمتو بخونين خودتون
منم به همون ادم گفتم نرو رفت
شما هم به من كه گفتم بمونين گفتم نه
چرا انقدر احساساتي هستين شما اين مساله انقدر بزرگه؟ -
@خانوم-وكيل خواهر من آحه اصلا مشکل رفتن از گروه و گپ و موندن و رفتن نيست،ماجرايي که بين منو اون خانوم گذشته فرا تر از اين حرفاس!حالا اگه کسي شمارشونو داره يا هر راه ارتباطي ديگه اي بره دنبالشون برشوگردونه
-
Bio من ازش خواهش كردم بمونه ولي خيلي ناراحت بود
نميدونم واقعا ميمونه يا نه بازم تلاش خودمو ميكنم