اللهم عجل لولیک الفرج
-
https://forum.alaatv.com/topic/13519/جهاد-مغنیه/2?_=1589260553537
این تایپک هم تایپکه خوبیه اگه دوستداشتین بیاین!
Blue Uranus Gol roz zzz r MAHAkBio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
https://forum.alaatv.com/topic/13519/جهاد-مغنیه/2?_=1589260553537
این تایپک هم تایپکه خوبیه اگه دوستداشتین بیاین!
Blue Uranus Gol roz zzz r MAHAkممنونم
-
@گـمنام سلام
خوبین
بی زحمت چتتون رو باز میکنین
لطفااااااااا -
https://www.aparat.com/v/B92UK
ارتش صاحب الزمان! -
یابن الحسن
دلم در آتش غم می سوزد
و همچو پروانه در بالین شمع پرپر می زند. این دل سوخته و جان خسته در منجلاب زندگی بی گمان در پی دستان رئوف تو هستند تویی که می آیی و می دانم مرا از گرداب و لجن زار نجات می دهی.
یابن الحسن
دلم از دوریت پوسید و قلبم شکاف برداشت،
گوشم سنگ صبور رگبارهای روزگار و زبانم پند گوی لحظه ها شد. در نبودت هفته کند شد عقربه های ساعت جمعه را به آینده موکول کرد تا چشمان منتظرم کورگردد تا نظاره گر لحظه های ناب دیدار نباشم .
ای سنگ صبور لحظه هایم قلمم تو را می شناسد و برگ های دفترم بوی تو را به مشام می رساند و قلبم شاهد حضورت در نزدیکی هاست و چشمان خسته ام تا بیکران تو را می جویند.
یابن الحسن
می دانم ارزش محبت نداردم و قلبم گنجایش مهربانی را ندارد اما انگار اسیر محبت توست اسیر محبتی که از پشت پرده ها در جانم نواخته می شود. دوست دارم اگر آدمم،در خدمت تو باشم اگر بی جانم تو جانم بخشی اگر فلوتم دم مسیحایی تو در من دمیده شود و اگر ابرم با تو تبدیل به تگرگ شوم.
باوجود توبود که وجود پیدا کردم و اینک با یاد و عشق توست که زندگی می کنم تا فرسنگ های بی انتها منتظرتو می مانم
.
متن: من
zeinabmaghsoudi
زینب واقعااااااا متن قشنگی رو نوشتی و نویسندگیت عالیه
بازم ازینا بنویس
من ب شخصه خیلی روست دارم قشنگی خاصی دارن این متنا ک خوندنشوخالی از لطف نیس -
zzz r منم باهات همسو میشیم عزیزم.از امروز هم شروع میکنم
دریا دریایی مرسی عزیزم خووشحالم کردی
همین ک ی قدم به طرف اماممون برداریم با کمک ه خیلی شیرین و قشنگه و ! -
یه مدت این تایپک سوت و کور بود،اما با اومدن شما دوباره رونق گرفته!از همتون از صمیم قلب متشکرم!
zzz r Blue Uranus Gol roz MAHAk zeinabmaghsoudi @MΛӾƇΛ -
+الهی
_جانم؟
+العفو
_باشه
+الهی
_جانم؟
+العفو
_باشه
+الهی
_بازهم العفو ؟
+نه
_درد اصلیت رو بگو پساماممون ، امام عصرمون رو ظهورشون رو تعجیل به فرما
امامی که با اومدنشون همه چی درست میشه
امامی که خیلی از بنده ها انتظارشو میشکن
اللهم عجل لولیک الفرج -
یه مدت این تایپک سوت و کور بود،اما با اومدن شما دوباره رونق گرفته!از همتون از صمیم قلب متشکرم!
zzz r Blue Uranus Gol roz MAHAk zeinabmaghsoudi @MΛӾƇΛ -
یابن الحسن
دلم در آتش غم می سوزد
و همچو پروانه در بالین شمع پرپر می زند. این دل سوخته و جان خسته در منجلاب زندگی بی گمان در پی دستان رئوف تو هستند تویی که می آیی و می دانم مرا از گرداب و لجن زار نجات می دهی.
یابن الحسن
دلم از دوریت پوسید و قلبم شکاف برداشت،
گوشم سنگ صبور رگبارهای روزگار و زبانم پند گوی لحظه ها شد. در نبودت هفته کند شد عقربه های ساعت جمعه را به آینده موکول کرد تا چشمان منتظرم کورگردد تا نظاره گر لحظه های ناب دیدار نباشم .
ای سنگ صبور لحظه هایم قلمم تو را می شناسد و برگ های دفترم بوی تو را به مشام می رساند و قلبم شاهد حضورت در نزدیکی هاست و چشمان خسته ام تا بیکران تو را می جویند.
یابن الحسن
می دانم ارزش محبت نداردم و قلبم گنجایش مهربانی را ندارد اما انگار اسیر محبت توست اسیر محبتی که از پشت پرده ها در جانم نواخته می شود. دوست دارم اگر آدمم،در خدمت تو باشم اگر بی جانم تو جانم بخشی اگر فلوتم دم مسیحایی تو در من دمیده شود و اگر ابرم با تو تبدیل به تگرگ شوم.
باوجود توبود که وجود پیدا کردم و اینک با یاد و عشق توست که زندگی می کنم تا فرسنگ های بی انتها منتظرتو می مانم
.
متن: من
خیلی قشنگه..
خداکنه امام زمان هوای دل هممون رو خوب کنه