اللهم عجل لولیک الفرج
-
یه مدت این تایپک سوت و کور بود،اما با اومدن شما دوباره رونق گرفته!از همتون از صمیم قلب متشکرم!
zzz r Blue Uranus Gol roz MAHAk zeinabmaghsoudi @MΛӾƇΛBio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
یه مدت این تایپک سوت و کور بود،اما با اومدن شما دوباره رونق گرفته!از همتون از صمیم قلب متشکرم!
zzz r Blue Uranus Gol roz MAHAk zeinabmaghsoudi @MΛӾƇΛ -
-
MAHAk حتما
فراموشتون نمیکنیم -
zzz r Blue Uranus Gol roz MAHAk zeinabmaghsoudi @MΛӾƇΛBio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
zzz r Blue Uranus Gol roz MAHAk zeinabmaghsoudi @MΛӾƇΛممنونم لطف دارید شما
-
Bio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
zzz r Blue Uranus Gol roz MAHAk zeinabmaghsoudi @MΛӾƇΛممنونم لطف دارید شما
MAHAk شما وملیکا خانومم مارویادتون نره
-
Bad Fighter در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
چشم حتماا
ستاره ی آرزوتون درخشان
-
یا علی! ای اولین شهید محراب! نمی دانم میدانی بعد از تو چه بلا هایی بر سر حسن می آورند؟ نمی دانم می دانی بعد از تو چه بلاهایی بر سر حسین می آورند؟ نمی دانم میدانی عماد و قاسم با بدن هایی تکه تکه به سمتت خواهند آمد؟ اما می دانم که از حال دل من باخبری! و میدانی تشنه دیدار روی سه کس هستم، اول همان که خودش می داند، دوم آنکس می آید، سوم آنکس که در رضوان در جوار توست! مرا برسان! بنگر سرگشته و حیرانم!
-
-
کجائید طبیبان؟! کجائید مدعیان؟! کجائید ای عاقلان؟! دوایی برای سرگشته دارید؟! هرگز نخواهید داشت! عاقلان را چه دیوانگان؟! شما غرقه بحر هوشیاری اید! اما من هوشیاری ندارم که بدانم غرقه کدام بحر بی انتها هستم! من فقط میدانم که یاری دارم و او را خواهانم! چه شد؟! دارویی بر درد بی درمان عشق و جنون دارید؟!
-
سلام بچه ها من دوست زهرام چون شب قدره ازم خواست بیام ازتون حلالیت بطلبم وچون صبح باهام درد ودل کردودیدم واقعا ناراحته بهش گفتم از طرفش حلالیت می طلبم وخیلی نگران ملیکا خانوم (که من نمیشناسمشون)بود و گفت از زینب جان وملیکا جان ویک نفر دیده که یادم نیست وبقیه ی بچه ها بخوام حلالش کنن
-
[WWW.FOTROS.IR]ResayeMandegar[456].mp3
بگو کجایی تاب دوری و هجران ندارم
ای غم گسارم
اللهم عجل لولیک الفرج
شور
حاج محمد کریمی -
سلام بچه ها من دوست زهرام چون شب قدره ازم خواست بیام ازتون حلالیت بطلبم وچون صبح باهام درد ودل کردودیدم واقعا ناراحته بهش گفتم از طرفش حلالیت می طلبم وخیلی نگران ملیکا خانوم (که من نمیشناسمشون)بود و گفت از زینب جان وملیکا جان ویک نفر دیده که یادم نیست وبقیه ی بچه ها بخوام حلالش کنن
-
امشب که حال و هواي زمين، آسماني ميشود و آسمانيان همه محو تماشاي تو ميشوند؛ من ميخواهم فقط در هواي تو نفس بکشم و در آسمان تو پَر باز کنم و با دلتنگي 1180 ساله ام به اندازه ي هزار ماه تو را بخوانم...