اللهم عجل لولیک الفرج
-
Doyle خوب چرا قبول نیست؟
کسی که فقط خدارو قبول داره و نمازشم میخونه به یکسری اصول مثل حق نخوردن دروغ نگفتن یا خیلیای دیگه پایبنده چون مرجع تقلید نداره قبول نیس؟
خوشمان نیامدمگه زوره
Mono در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Doyle خوب چرا قبول نیست؟
کسی که فقط خدارو قبول داره و نمازشم میخونه به یکسری اصول مثل حق نخوردن دروغ نگفتن یا خیلیای دیگه پایبنده چون مرجع تقلید نداره قبول نیس؟
خوشمان نیامدمگه زوره
خب نگاه کن،اسلام اخرین دین و کاملترین دین هس،این اصول دین و احکام ک گفته شده،ب مرور زمان و تغیراتتی ک در اداب و رسوم و خیلی شرایط دیگر زندگی پیش میاد نیازه متناسب با همون عصر و زمان،احکام داده بشه..
مراجع تقلید هم اول میان همین احکامی ک همه میدونیم رو مطالعه میکنن و خیلی علوم دیگه مثلا علم اصول ک برای استنباط مطالب هس و،علوم قرانی،کلام،فلسفه و تحصیل میکنن..بعد میان علوم تجربی از جمله فیزیک،زیست و..مطالعه میکنن تا بتونن از احکام و روایات،حکم استنباط کنن، و متناسب شرایط و عصر ما حکم بدن،اخه بعضی احکام خیلی ریز هس و فقد مسایل ظاهری ک همه میدونیم مثل حق نخوردن و..اینا نیس.
اخر اینکه، مراجع تقلید، با استفاده از وحی(قران)، علم، و عقل حکم میدن..
ببخشین طولانی شد، امیدوارم رسونده باشم -
Mono خیر ما وظیفمون ک عمل ب حرف مرجعxبوده رو انجام دادیم و گناهی برای ما نیست و همچنین اون مرجع هم تحقیق کرده تا ب این نتیجه رسیده و از خودش نگفته پس تلاشش رو کرده و گناهی هم برعهده اون مرجع نیست
این نظرمنه@Fatemeh_Baghaee در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Mono خیر ما وظیفمون ک عمل ب حرف مرجعxبوده رو انجام دادیم و گناهی برای ما نیست و همچنین اون مرجع هم تحقیق کرده تا ب این نتیجه رسیده و از خودش نگفته پس تلاشش رو کرده و گناهی هم برعهده اون مرجع نیست
این نظرمنهواقعن خدا اونقدر سخت گیری نمیکنه و همه رو عذاب نمیکنه خدا خیلی مهربون تر از اونیه ک فکرش رو بکنیم و اسلام دین راحتیه
-
Mono الان بازم زوریه؟
جدی میگم شما خودت بری دنبالش بهتره یا از کسی که این راه و رفته تقلید کنی ؟ -
Doyle خوب چرا قبول نیست؟
خوشمان نیامدمگه زوره
خب نگاه کن،اسلام اخرین دین و کاملترین دین هس،این اصول دین و احکام ک گفته شده،ب مرور زمان و تغیراتتی ک در اداب و رسوم و خیلی شرایط دیگر زندگی پیش میاد نیازه متناسب با همون عصر و زمان،احکام داده بشه..
مراجع تقلید هم اول میان همین احکامی ک همه میدونیم رو مطالعه میکنن و خیلی علوم دیگه مثلا علم اصول ک برای استنباط مطالب هس و،علوم قرانی،کلام،فلسفه و تحصیل میکنن..بعد میان علوم تجربی از جمله فیزیک،زیست و..مطالعه میکنن تا بتونن از احکام و روایات،حکم استنباط کنن، و متناسب شرایط و عصر ما حکم بدن،اخه بعضی احکام خیلی ریز هس و فقد مسایل ظاهری ک همه میدونیم مثل حق نخوردن و..اینا نیس.
اخر اینکه، مراجع تقلید، با استفاده از وحی(قران)، علم، و عقل حکم میدن..
ببخشین طولانی شد، امیدوارم رسونده باشم -
jahad.20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Mono الان بازم زوریه؟
جدی میگم شما خودت بری دنبالش بهتره یا از کسی که این راه و رفته تقلید کنی ؟این که خودم برم راحت تره تا اینکه بخام به دستور های کسی عمل کنم ک باور قلبی ندارم
-
jahad.20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Mono الان بازم زوریه؟
جدی میگم شما خودت بری دنبالش بهتره یا از کسی که این راه و رفته تقلید کنی ؟این که خودم برم راحت تره تا اینکه بخام به دستور های کسی عمل کنم ک باور قلبی ندارم
-
@جهاد
-
Doyle بله کاملا فهمیدم مرسی
فداتشم
..خودت بخای بری باید علوم حوزه بخونیا،و تا۴٠سالگی ادامه داره تحصیل تا ب درجه اجتهاد برسی
Doyle در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
فداتشم
..خودت بخای بری باید علوم حوزه بخونیا،و تا۴٠سالگی ادامه داره تحصیل تا ب درجه اجتهاد برسی
اخه من ک نمیخام رییییز بشینم مسائل و یاد بگیرم در حدی ک بتونم سوال های دم دستیمو جواب بدم
-
Doyle در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
فداتشم
اخه من ک نمیخام رییییز بشینم مسائل و یاد بگیرم در حدی ک بتونم سوال های دم دستیمو جواب بدم
-
Mono خب راستش منم ب همه حرف هاشون عمل نمیکنم کلا میگم بدونه شرط بندی حرام نیست و هم شطرنج بازی میکنم و هم ورق و تخته و آهنگ هم گوش میدم
ولی خب در اصول اعتقادی بهشون عمل میکنم -
@Fatemeh_Baghaee منم تا حدودی خیلی محدود معتقد هستم به برخی مسائل ولی نمیتونم با خیلیاشون کنار بیام