اللهم عجل لولیک الفرج
-
@جهاد
-
Mono در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Doyle بله کاملا فهمیدم مرسی
فداتشم
..خودت بخای بری باید علوم حوزه بخونیا،و تا۴٠سالگی ادامه داره تحصیل تا ب درجه اجتهاد برسی
Doyle در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
فداتشم
..خودت بخای بری باید علوم حوزه بخونیا،و تا۴٠سالگی ادامه داره تحصیل تا ب درجه اجتهاد برسی
اخه من ک نمیخام رییییز بشینم مسائل و یاد بگیرم در حدی ک بتونم سوال های دم دستیمو جواب بدم
-
Doyle در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
فداتشم
اخه من ک نمیخام رییییز بشینم مسائل و یاد بگیرم در حدی ک بتونم سوال های دم دستیمو جواب بدم
-
Mono خب راستش منم ب همه حرف هاشون عمل نمیکنم کلا میگم بدونه شرط بندی حرام نیست و هم شطرنج بازی میکنم و هم ورق و تخته و آهنگ هم گوش میدم
ولی خب در اصول اعتقادی بهشون عمل میکنم -
@Fatemeh_Baghaee منم تا حدودی خیلی محدود معتقد هستم به برخی مسائل ولی نمیتونم با خیلیاشون کنار بیام
-
دوستان، احکامی ک خدا دستور داده ب انجام انها، چ در قران، چ پیامبر و امامان گفتن، انسان همشونونمیتونه با عقل و علم خودش درک کنه! چون عقل انسان در برابر حکمت و علم خدا ناچیز و ضعیفه،بعضی از احکام رو میشه اره، بریم علوم روانشناسی، یا طبیعی یادبگیریم یکم، میفهمیم علت اینکه خدا دستور ب انجامش داده چیه، ولی اکثر حرام حلالها را نمیتوان فلسفشو فهمید، این کلام معصومه ن من...
-
@jahad-20 ن خوب جدی یکی نداشته باشه چی میشه؟
مثلا من ک ندارم قرار چی بشه؟
اگ خدا واقعن هدفش از دین رسیدن به کمال باشه پس براش فرقی نداره ک خود طرف بهش رسیده یا رسوندن -
دوستان، احکامی ک خدا دستور داده ب انجام انها، چ در قران، چ پیامبر و امامان گفتن، انسان همشونونمیتونه با عقل و علم خودش درک کنه! چون عقل انسان در برابر حکمت و علم خدا ناچیز و ضعیفه،بعضی از احکام رو میشه اره، بریم علوم روانشناسی، یا طبیعی یادبگیریم یکم، میفهمیم علت اینکه خدا دستور ب انجامش داده چیه، ولی اکثر حرام حلالها را نمیتوان فلسفشو فهمید، این کلام معصومه ن من...
-
اگ خدا واقعن هدفش از دین رسیدن به کمال باشه پس براش فرقی نداره ک خود طرف بهش رسیده یا رسوندنMono در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
اگ خدا واقعن هدفش از دین رسیدن به کمال باشه پس براش فرقی نداره ک خود طرف بهش رسیده یا رسوندنبرا خدا ک فرق نداره
فقد خودت برسی ب علمش خون دل خوردن میخاد.حاضری؟