اللهم عجل لولیک الفرج
-
گفتی که: رفته رفته چو عمر، آیمت به سر
عمــرم ز دیر آمدنت، رفتــه رفتــه رفت -
-
اللهم عجل لولیک الفرج
-
️سلام امام زمانم
️
السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا نُورَاللَّهِ فِي ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ
-
-
اَلسَّلاَمُ عَلَي شَمْسِ الظَّلاَمِ وَ بَدْرِالتَّمَام
سلام بر آفتابِ تاريکی ها، و ماه تمامیٰا اَبٰاصٰالِح اَلمَهدی
-
-
#سلام_امام_زمانم
جمعه به جمعه چشم من
منتظرنگاه تو ...
کی دل خستهام شود
معتکف پناه تو...زمـزمهی لبان من
این طلب است از خدا...
کاش شـوم من عاقبت
یک نفر از سپاه تو...#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
-
-
. . . . . . ما را به خیر تو امـــیدی هست بسیار . . .
-
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْخَلَفُ الصَّالِحُ لِلْأَئِمَّةِ الْمَعْصُومينَ الْمُطَهَّرينَ...
سلام بر تو ای صاحب علم علی علیه السلام و ای آیینه دار صبر حسن علیه السلام و ای وارث شجاعت حسین علیه السلام و ای میراث دار غربت فرزندان حسین علیهم السلام .
صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها
#امام_زمان
-
-
گر میسر نیست ما را کام او
عشق بازی میکنیم با نام او -
-
درسته حرف قشنگ زدن خوبه شعر خوبه ادبیات خوبه درسته یاد کردن از امام زندمون قشنگه ولی دل اماممونو حرفای قشنگ و عملای زشت بیشتر از همه به درد میاره...
دنیای تلخی شده جای حق و باطل و خیلیی قشنگ و بدون هیچ عذاب وجدانی عوض میکنن همه چیو با هم قاطی میکن تعمیم میدن آدما زخم میزنن زخم دارن دل مرده شده روزگار..قشنگیش همین امیده همین عمل قشنگ امثال من و شماست که آینده رو عوض میکنه اون آدما بدای روزگارم یه روزی جای ما نشسته بودن و نمیخواستن خودشونو عوض کنن خواستن جواب بدی و با بدی بدن..(گرتو با بد بد کنی پس فرق چیست؟)
حتی اگر تنها اشتراک ما آدما زمان و مکان و باور به خدا باشه همون کافیه برای تیم شدن برای قشنگ تر کردن خیلی چیزا حداقل برای بیرون اومدن از باتلاق یأس
امروز سالروز همون روزیه که قرار بود حاکم یه باور کسی بشه که که خزانه رو باید با دستای خودش جارو میزد تا تو دلش به خدا بگه خدایا ببین همشو دادم به مردم فرق نداشت دین اون مردم چیه برابر بود حتی برا نزدیک تریناشم حق اضافه نمیذاشت..خیلی ها نتونستن تحمل کنن خیلی ها نخواستن...
ما فرسنگ ها فاصله داریم با اون مرام و معرفت حتی درد کشیده هاشم ممکنه بعد قدرت خودشونو نشناسن حتی من و شما
برا همینه جمعه هامونو دلتنگی پر کرده
به امید عمل خوب نه فقط حرف با شروع از خودمون به عنوان دانش آموز و کنکوری بچه های خوب خونه
یا حق
من زنده ام به عشق تو یاصاحب الزمان
هرچه تپش که هست در این دل برای تو -
-
محرم تنها آغازیست که با تسلیت آغاز میشود.
غمتان تسلیت امام مهربانیهااین الطالب بدم المقتول بکربلا
-
محرم یه مکتبه مکتبی که باید یادمون بده کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا تاریخ روزگار ما بی شباهت با اون دوران نیست
امام زمانی که چشم انتظار جواب هل من ناصر ینصرنی
و روزگاری که یزیداش نه تنها کم نیستن زیاد هم میشن
غم محرم غم هزارو چند سال پیش نیست غم همین امروزه -