اللهم عجل لولیک الفرج
-
@jahad-20
ولی بهنظر من برای ظهور و مسائل مربوط بهش، برج و خانهی خدا و... لازم نیست.
خدا که مادی نیست بخوایم براش خونه در نظر بگیریم، خدایی که سوشیانت یا همون مهدی (عج) رو از چشمها پنهان کرده، نیازی به خونه نداره که. امام زمان هم بهموقعش میاد، ولی تا زمانی که این همه دوری و کینه بین انسانها(نه فقط مسلمین) وجود داره، چرا باید همچین شخصی فرستاده بشه؟ حتی من و شما که از این مورد دم میزنیم درست به وظایفمون عمل نمیکنیم. نه بلدیم از هم حمایت کنیم و نه میدونیم حق کیه و کجاست که بخوایم حمایت کنیم.
خلاصه که بد دورهای هست. حکومتها جووناشون رو سپر خودشون میکنن و اسم خودشون رو میذارن ج.ا. باید شکیبا باشیم و هر لحظه آماده و به هرکس و هرچیزی اعتماد نکنیم، حتی به نزدیکترینامون. -
@jahad-20
خدا که مادی نیست بخوایم براش خونه در نظر بگیریم، خدایی که سوشیانت یا همون مهدی (عج) رو از چشمها پنهان کرده، نیازی به خونه نداره که. امام زمان هم بهموقعش میاد، ولی تا زمانی که این همه دوری و کینه بین انسانها(نه فقط مسلمین) وجود داره، چرا باید همچین شخصی فرستاده بشه؟ حتی من و شما که از این مورد دم میزنیم درست به وظایفمون عمل نمیکنیم. نه بلدیم از هم حمایت کنیم و نه میدونیم حق کیه و کجاست که بخوایم حمایت کنیم.
خلاصه که بد دورهای هست. حکومتها جووناشون رو سپر خودشون میکنن و اسم خودشون رو میذارن ج.ا. باید شکیبا باشیم و هر لحظه آماده و به هرکس و هرچیزی اعتماد نکنیم، حتی به نزدیکترینامون. -
@jahad-20
Vonarian به نظرم منتظر واقعی کسیه که دوست و دشمنشو بشناسه
یادمون که نرفته بالاخره یه سری از افراد قراره با امام زمان بجنگنپیروز
دقیقا، و منتظر بودن هم نباید به اسم باشه، حتی نباید کسی رو دشمن خودمون بدونیم، پیامبران ادیان مختلف از عنوان دشمن یاد نمیکردن، و یا حتی اگر کلمه دشمن بوده تفسیر چیز دیگست، میشه از عنوان هدایتنشده یا جاهل استفاده کرد، با این تعاریف این افراد رو میشه هدایت کرد خیلیاشونو. -
پیروز
دقیقا، و منتظر بودن هم نباید به اسم باشه، حتی نباید کسی رو دشمن خودمون بدونیم، پیامبران ادیان مختلف از عنوان دشمن یاد نمیکردن، و یا حتی اگر کلمه دشمن بوده تفسیر چیز دیگست، میشه از عنوان هدایتنشده یا جاهل استفاده کرد، با این تعاریف این افراد رو میشه هدایت کرد خیلیاشونو. -
اونا دشمن ما نیستن ما دشمن اوناییم
-
سالانه میلیارد ها دلار برای مبارزه با شعیان خرج میشه
-
توی مدارس اسراییل به بچه ها به عنوان دشمن شناسی فارسی یاد میدن و ساعت هایی رو برای شناخت ایران و به خصوص شیعه تو مدرسه میگذرونن
-
پیروز
توی مدارس اسراییل به بچه ها به عنوان دشمن شناسی فارسی یاد میدن و ساعت هایی رو برای شناخت ایران و به خصوص شیعه تو مدرسه میگذرونن
-
Vonarian خدا در صفحه ی 10 قران اولین ایه یعنی ایه 62 بقره خدا میگه هر یک از پیروان یهودی و نصاری و صائبیان که از روی حقیقت به خدا ایمان بیاورند و نیکوکاری پیشه کنند انها پاداش میگیرند و توی تفسیر این ایه من خوندم که میگه یعنی کسانی که در زمان خودشون پیامبر یهودی ظهور کرده و ایمان اوردند هیچ ولی وقتی بعد دین کامل تری مثل اسلام اومده اونا ملزم بودن ایمان بیارن که نیوردند
-
از طرفی ما با یهودی ها مشکلی نداریم این صهیونیست هست که دشمن شعیه بوده و هست
-
پیروز دقیقا همین حرفه منظورم. استفاده از کلمهی دشمن خودش یه منتظر واقعی رو از هدفش دور میکنه. ما دشمن نداریم. مخالف داریم ولی دشمن نه. نامیه منتظر با دشمنتراشی و دشمن خطاب کردن خدشهدار میشه.
Vonarian امه وسطی
-
Vonarian در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
پیروز همین بچهها هستن که ناخواسته مخالف میشن. از بن و پایه مغزشون شستشو میشه. توی خیلی مدارس ما هم اینطور هست. عملا علیه خدا و راهش صحبت میشه ولی غیر مستقیم...
حتی تو مهدکودک های ایران کار میکنن و بچه ها رو تو شیعه خونه امام زمان زد امام پرورش میدن
-
ببخشید اگه بچه ها خوششون از این کلمه که ما دشمن اونا حساب میشیم خوششون نمیاد عیب نداره به جاش میگیم اونا از ما متنفرن یا خوششون از ما نمیاد
این حرفا بازی با کلماته که مارو از موضوع دور میکنه -
این کلیپ یکم طولانیه بعدا حتما ببینید
https://www.aparat.com/v/E1x0c/تشریح_کتاب_آیات_شیطانی_توسط_استاد_رائفی_پور -
بچه ها مثل اینکه نیستید خداحافظ