اللهم عجل لولیک الفرج
-
-
سلام بچه ها خسته درس ها نباشید کسایی که میتونید یکم درباره فرقه شیرازی ها و دراویش تحقیق کنید واگه از چیزی فهمیدین به صورت روون وساده و یک متن مسنجم(که بشه اینجا پیداش کرد) اینجا بگین برا بچه ها ممنون میشم منم خودم دارم تحقیق می کنم خودمم همینجا اگه چیزی فهمیدم میگم
-
https://www.instagram.com/p/B93mptVlE02/?utm_source=ig_web_copy_link
اینم اولیش خودم میزارم لطفا خوب گوش بدید -
ینی ۳۰۰ و خورده ای عادم ک کامل ایمان داشته باشن نیس ک امام ظهور کنه...البته طبق عقیده کتابای دینی..
@m-v در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
ینی ۳۰۰ و خورده ای عادم ک کامل ایمان داشته باشن نیس ک امام ظهور کنه...البته طبق عقیده کتابای دینی..
واقعیت اینه که متاسفانه نیس
میددنید ایمان های ما معمولا زبانی هست یعنی از ته دل نیست و راحت میفروشیمش... -
واقعیت اینه که متاسفانه نیس
میددنید ایمان های ما معمولا زبانی هست یعنی از ته دل نیست و راحت میفروشیمش... -
@jahad-20 پس این همه روحانیی
خوب اولا خیلی ها عبا عمامه دارن ولی چیزی از دین نمیدونن یا اینکه اصلا ب این هدف درس دین و حوزه میخونن ک دین مردم رو سست کنن !
و خوب هرکی ظاهر مذهبی داره ک الزاما مذهبی نیس...!
ی داستان تو ذهنم هست ک ی بار ی عالمی ی مدت چله میگیره روزه میگیره دعا میخونخ ب امام زمان توسل میکنه و.. تا شاید امام زمان رو تو خواب هم ک هس ببینه...
بعد ی مدت میبینه فایده نداره عصبانی میشه و نو دلش از امام زمان گله میکنه..
اون شب امام زمان میان ب خوابش اون عالم میگه چرا شما جواب من رو نمیدین چرا ب دیدن من نمیاین ؟
امام زمان ی ادرس ب اون مرد میدن و میرن
اون مرد فردا میره ب اون ادرس ک مغازه ی مرد کلید ساز بوده ی جا وای میسه تا ببینه اون مرد چی کار میکنه ک اینقدر برا امام زمان عزیز بوده ؟!
چن دیقه بعد ی پیرزنی میاد ک کلیدش رو بفروشه ب اون مرد
بهش میگه این کلید شما 50 تومن می ارزه (اعداد فرضی هست) پیرزنه تعجب میکنه گیگه داری مسخره ام میکنی ؟! صب تاحالا کسی بالاتر از 5 تومن روش قیمت نذاشته !!
اون مرد هم میگ ن والا من اگ ی کم رو این کلید کار کنم راحت میتونم 60 تومن بفروشمش من اینو از شما 55 تومنم میخرم !
خوب این یعنی چی ؟
یعنی فقط ب گریه و زاری و درس مذهبی خوندن نیس
ب عمل کار براید ب سخن دانی نیس !
اون مرد فقط در حد شعار نگفت ککم.فروشی حرومه واقعا بهش عمل کرد حتی اگ سود کمتری گیرش اومد
متاسفانه هنوز اون 313 یار اصلی امام زمان پیدا نشدن ک پای حرفشون وای سن و ایمانشون رو عملی کنن...
راستی یاران امام خیلی بیشتر از 313 نفر هستن این 313 نفر یاران اصلی و در واقع فرماندهان امام اند... -
تب تند بیماری #کرونا این روزا خیلی منو به فکر انداخته. این چند روز کاملا فهمیدم که اگه بدونیم چیزی به ما آسیب میزنه با همه وجود سعی می کنیم از اون دور بشیم.
اما یه سوال! مگه نمیشه گفت گناه برای روح مثل کرونا برای جسمه؟ همون قدر خطرناک و حتی مُسری.
مگه گناه روحمون رو آلوده به عفونت و زندگی مون رو مختل نمیکنه؟پس چرا وقتی برای کرونا نگرفتن، مدام دست هامون رو میشوریم، فکری برای ضدعفونی کردن روحمون از گناهان نمی کنیم؟ اگه برای کرونا نگرفتن از افراد مشکوک به بیماری، فاصله می گیریم، چرا برای آلوده نشدن روحمون، از همنشینی با گناهکارا خودداری نمی کنیم؟
انگار بیماری روح رو بی اهمیت تر از بیماری جسم می دونیم و باور نداریم که آلودگی روح هم، اول از ویروس غفلت و گناه شروع میشه و بعد گناه آروم آروم تمام وجودمون رو می گیره.
باور کنید که روح هم مثل جسم حتی شاید بیشتر، به مراقب و مداوا احتیاج داره! چون همون طور که ویروس کرونا جسم رو ضعیف می کنه، ویروس گناه هم روح رو ضعیف می کنه.#منتظر_که_گناه_نمیکند
-
-
-
@Fighter-Bad در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
دیگه ساعت 8 اینجا نمیان بچه ها؟
جبران میکنیم
امیدوارم
-
@Fighter-Bad در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
دیگه ساعت 8 اینجا نمیان بچه ها؟
جبران میکنیم
امیدوارم
@jahad-20 به امید خدا
-
-
هارون الرشید در کاخ بود و امام کاظم در زندان...
و شیعیانی که فقط برای اباعبدالله عزاداری میکردند........ چه سکانس آشنایی!
سالها
در سیاهچالها گذراندی و
مردم می گفتند
امام در غیبت است!
تا آنروز که روی پل
همه دیدند که با شهادت
ظهور کرده ای!شهادت امام کاظم علیه السلام را محضر امام زمان و شما تسلیت میگوییم.