اللهم عجل لولیک الفرج
-
-
بچه ها من گيج شدم
از يه طرف بايد گول اونايي كه ادعا ميكنن امام زماننو نخوريم از يه طرف خود امام زمان هم كه بيان يه عده از منتظرين باور نميكنن
چطوري قضاوت كنيم خب؟@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
بچه ها من گيج شدم
از يه طرف بايد گول اونايي كه ادعا ميكنن امام زماننو نخوريم از يه طرف خود امام زمان هم كه بيان يه عده از منتظرين باور نميكنن
چطوري قضاوت كنيم خب؟جوابشو ميدونستين ممنون ميشم
-
@خانوم-وكيل من دقیق نمیتونم جواب بدم اما عقل ناقص من همیشه میگه که امام زمان از نظر علمی تو جایگاهی قرار داره که الان هیچکس در حد ایشون نیست و از طرفی به طور مثال گفته میشه که ائمه حتی به لهجه های زبان های محلی تسلط کامل دارن پس حتما برای کسانی که ادعای امام زمان بودن دارن با یه مباحثه علمی مشخص کرد که درست میگن یا نه
-
بچه ها کسی اهنگ یگان حامد زمانی رو گوش داده
-
@خانوم-وكيل من دقیق نمیتونم جواب بدم اما عقل ناقص من همیشه میگه که امام زمان از نظر علمی تو جایگاهی قرار داره که الان هیچکس در حد ایشون نیست و از طرفی به طور مثال گفته میشه که ائمه حتی به لهجه های زبان های محلی تسلط کامل دارن پس حتما برای کسانی که ادعای امام زمان بودن دارن با یه مباحثه علمی مشخص کرد که درست میگن یا نه
مرید سید علی اختيار دارين
اخه تو كتاب انتظار نوشته امام زمان كه بيان يه عده از منتظرا ميگن نه ايشون نيستخب چطوري بفهميم
-
@حسین-81 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
بهترین اهنگ :facepunch: :facepunch: :facepunch: :facepunch:
من عاشق اينم
http://meysammotiee.ir/post/815
رفته بوديم تشييع جنازه سردار داشتيم برميگشتيم من ميخوندم لبيك ياخامنه اي لبيك ياحسين است خواهرم تكرار ميكرداصن حواسمون نبود تو خيابونيم يه اقايي برگشت نگاه كرد خجالت كشيدم ادامه ندادم
@خانوم-وكيل
این اهنگ زنگ مامانمه
رفته بودیم عقد
وسط خطبه خوند
ای لشگر صاحب زمان .... -
مرید سید علی اختيار دارين
اخه تو كتاب انتظار نوشته امام زمان كه بيان يه عده از منتظرا ميگن نه ايشون نيستخب چطوري بفهميم
@خانوم-وكيل من این کتابو خیلی سرسری خوندم فک میکنم این قسمت مال انتظار عامیانه است و مردم عام انتظاراتشون از امام زمان متفاوته اونا انتظار دارن همه چیز همون روز اول تغییر کنه
بازم برداشت خودمه -
@خانوم-وكيل من این کتابو خیلی سرسری خوندم فک میکنم این قسمت مال انتظار عامیانه است و مردم عام انتظاراتشون از امام زمان متفاوته اونا انتظار دارن همه چیز همون روز اول تغییر کنه
بازم برداشت خودمهمرید سید علی احسنت
#عوامانه_نينديشيم -
@حسین-81 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
بهترین اهنگ :facepunch: :facepunch: :facepunch: :facepunch:
من عاشق اينم
http://meysammotiee.ir/post/815
رفته بوديم تشييع جنازه سردار داشتيم برميگشتيم من ميخوندم لبيك ياخامنه اي لبيك ياحسين است خواهرم تكرار ميكرداصن حواسمون نبود تو خيابونيم يه اقايي برگشت نگاه كرد خجالت كشيدم ادامه ندادم
@خانوم-وكيل یادش به خیر یه مدت تو خونه راه میرفتم بلند میگفتم نه سازش نه تسلیم نبرد با آمریکا
-
@golenarges من که جز ظهور آقا هیچی نمیخوام
-
مرید سید علی
حضور در ظهور اقا رو چی -
مرید سید علی در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
خب چه جایگاهی توی امر ظهور خواهیم داشت
-
مرید سید علی
حضور در ظهور اقا رو چیبچه رزمنده
البته اینم مهمه هنگام ظهور در کدوم جبهه باشیم -
مرید سید علی در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
خب چه جایگاهی توی امر ظهور خواهیم داشت
@golenarges فعلا ک سعی میکنم از لحاظ علمی رو خودم کار کنم اما بعد کنکور حتما تو انجمن های دانشجویی دوس دارم فعالیت های زیادی بکنم
من دوس دارم وزیر بهداشت دولت کریمه آقا باشم -
@golenarges فعلا ک سعی میکنم از لحاظ علمی رو خودم کار کنم اما بعد کنکور حتما تو انجمن های دانشجویی دوس دارم فعالیت های زیادی بکنم
من دوس دارم وزیر بهداشت دولت کریمه آقا باشممرید سید علی در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
من دوس دارم وزیر بهداشت دولت کریمه آقا باشمان شاءالله
-
@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
بچه ها من گيج شدم
بچه ها من گيج شدم
زمانی که حضرت ظهور کنن همه حقایق آشکار میشن،
با ندای اَنا مهدی..
قلب های آلوده لجباز قبول نمیکنن فقط،
کسی ادعایی کرد، بگو معصومین در آتش نمیسوزن
بیا من تورو آتیش بزنم.. -
بچه ها من گيج شدم
زمانی که حضرت ظهور کنن همه حقایق آشکار میشن،
با ندای اَنا مهدی..
قلب های آلوده لجباز قبول نمیکنن فقط،
کسی ادعایی کرد، بگو معصومین در آتش نمیسوزن
بیا من تورو آتیش بزنم..@golenarges سخنرانی رائفی پور رو در این زمینه گوش کردید دیگه؟