اللهم عجل لولیک الفرج
-
@jahad-20 والله چجوری بگم
-
@jahad-20 احساس میکنم از عمد این جمله رو تو اینترنت گذاشتن تا به هدفشون برسن
مشکوک و بو داره -
@jahad-20 احساس میکنم از عمد این جمله رو تو اینترنت گذاشتن تا به هدفشون برسن
مشکوک و بو داره -
جریان ظهور..
(نظر من)
.
.
جریان کرونا رو در انسان ها با قرنطینه کردن میشه کنترل کرد(که داره میشه)، اما جدیدا حیوانات هم دارن مبتلا میشن؛ که متاسفانه روی حیوانات کنترلی نمیشه داشت (به دلیل گستردگی).اگه دقت کنید کرونا از خفاش شروع شد(طبق گفته ها) والان حکایت ها ناشی از اینه که سگ ها هم دارن مبتلا میشن..
یکم برگردیم عقب، قبل از وحشت کرونا؛ در اوایل شیوع در چین یکسری خوک ها رو هم برای پیشگیری سوزوندن..تکمیل پازل: اگه به حیوانات نامبرده توجه کنید، متوجه میشین که تمامی این حیوانات در اسلام حرام اعلام شده. اگه با همین روال پیش بریم، در آینده مردم بخشی از حرامات رو کنار گذاشته و به اسلام و در نهایت منجی ایمان میارن، و میشه این رو نقطه عطف آغاز ظهور تلقی کرد.
اینها همش یک نظریه هست، اما جای تفکر داره..
(N_PENDAR)
-
جریان ظهور..
(نظر من)
.
.
جریان کرونا رو در انسان ها با قرنطینه کردن میشه کنترل کرد(که داره میشه)، اما جدیدا حیوانات هم دارن مبتلا میشن؛ که متاسفانه روی حیوانات کنترلی نمیشه داشت (به دلیل گستردگی).اگه دقت کنید کرونا از خفاش شروع شد(طبق گفته ها) والان حکایت ها ناشی از اینه که سگ ها هم دارن مبتلا میشن..
یکم برگردیم عقب، قبل از وحشت کرونا؛ در اوایل شیوع در چین یکسری خوک ها رو هم برای پیشگیری سوزوندن..تکمیل پازل: اگه به حیوانات نامبرده توجه کنید، متوجه میشین که تمامی این حیوانات در اسلام حرام اعلام شده. اگه با همین روال پیش بریم، در آینده مردم بخشی از حرامات رو کنار گذاشته و به اسلام و در نهایت منجی ایمان میارن، و میشه این رو نقطه عطف آغاز ظهور تلقی کرد.
اینها همش یک نظریه هست، اما جای تفکر داره..
(N_PENDAR)
-
@jahad-20 امسال سالیه که انقلاب وارد چله دوم میشه، دشمن به اعتقادات ما از خود ما معتقد تره..
امسال میخواستن و میخوان با حمله به رهبری انقلاب رو نابود کنن و چون انقلاب ما زمینه ظهور آقاست، ظهور به تعویق بیوفتهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@N_Pendar ما تو روان شناسي ميخونيم نظريه چيزيه كه اثبات شده باشه ولي ايني كه شما گفتين يه جواب هوشمندانه اس كه ازش مطمئن نيستيم به لحاظ اماري در نتيجه فرضيه اس