اللهم عجل لولیک الفرج
-
بچه ها شما امام زمان بيان اماده اين؟ من گاهي اوقات ميترسم از وضع خودم چيكار كنم كه اماده ي ظهور باشم؟
-
@خانوم-وكيل خواستم دیروز این سوالو بزارم ولی کسی نبود
با احیای اصول دینی میتونیم حداقل بارمون رو سبک تر کنیمGole Narges خيلي وضع دينداري سخت شده
همه اش ادم خودشو توجيه ميكنه. هي همه ميگن سخت نگير انقد كه خود ادم باورش ميشه نبايد سخت بگيره. من حس ميكنم دارم با مرج جامعه همراه ميشم و بارم داره هي سنگين و سنگين تر ميشه
-
-
شايد مسخره به نظر برسه و البته بيشتر از مسخره بودنش تاسف باره
من وقتي واسه ظهور اقا دعا ميكنم ته دلم شايد ميخوام فعلا نيان
چون خودم اماده نيستم همه اش ميگم بايد كلي كار انجام بدم ولي كو همت
اين سوال خيلي برام مهمه جزء مهمترين سوالاي زندگيمه ميشه هركي كه ميتونست لطف كنه و راهنماييم كنه؟ چطور به اون حس برسم كه از ته دلم راضي باشم از خودم و اماده ي اماده باشم؟ اصن ميشه رسيد به اون حس؟ خيلي از اين حالت اضطرار خودم راجب امام زمان بدم مياد
-
Gole Narges خيلي وضع دينداري سخت شده
همه اش ادم خودشو توجيه ميكنه. هي همه ميگن سخت نگير انقد كه خود ادم باورش ميشه نبايد سخت بگيره. من حس ميكنم دارم با مرج جامعه همراه ميشم و بارم داره هي سنگين و سنگين تر ميشه
-
اين سوال خيلي برام مهمه جزء مهمترين سوالاي زندگيمه ميشه هركي كه ميتونست لطف كنه و راهنماييم كنه؟ چطور به اون حس برسم كه از ته دلم راضي باشم از خودم و اماده ي اماده باشم؟ اصن ميشه رسيد به اون حس؟ خيلي از اين حالت اضطرار خودم راجب امام زمان بدم مياد
-
@خانوم-وكيل
این یه حقیقته،برای منم همینطوره.
ولی ما هیچوقت نباید از خودمون راضی باشیم، چون احساس رضایت کامل،ما رو به حدی از عجب و تکبر میرسونه که احساس نیاز به خدا و میل خداسرشت رو در وجودمون سرکوب میکنه..من وقتی خیلی دلم میگیره زیارت آل یاسین گوش میکنم
توی هر لحظه باید تلاشمون بیشتر و بیشتر باشه تا به بی نهایت میل کنه..
-
-
-
@خانوم-وكيل
این یه حقیقته،برای منم همینطوره.
ولی ما هیچوقت نباید از خودمون راضی باشیم، چون احساس رضایت کامل،ما رو به حدی از عجب و تکبر میرسونه که احساس نیاز به خدا و میل خداسرشت رو در وجودمون سرکوب میکنه..من وقتی خیلی دلم میگیره زیارت آل یاسین گوش میکنم
توی هر لحظه باید تلاشمون بیشتر و بیشتر باشه تا به بی نهایت میل کنه..
Gole Narges راه حل عملياتي به ذهنت نميرسه؟ اين چيزا چون كلي هستن تغييري در ما بوجود نميارن
-
Gole Narges راه حل عملياتي به ذهنت نميرسه؟ اين چيزا چون كلي هستن تغييري در ما بوجود نميارن
-
@خانوم-وكيل
متاسفانه چون خود مانده ام، توانایی راهنمایی ندارم
ولی کانالهای مهدویت هستن..
مصاف
مهدیاران
...@masaf
@Mahdiaran -
@masaf
@MahdiaranGole Narges من امروز يه گشتي تو تل مامانم زدم خيلي بد بودش از درس فاصله گرفتم يه كم
مگه اينكه مامانم بخونن مهماشو بهم بگن
-
Gole Narges من امروز يه گشتي تو تل مامانم زدم خيلي بد بودش از درس فاصله گرفتم يه كم
مگه اينكه مامانم بخونن مهماشو بهم بگن
-
-
@خانوم-وكيل سلام ، یه کتابی رو من چند وقت پیش خوندم فکر کنم براتون مفید باشه ، کتاب کمی دیرتر ، نوشته سید مهدی شجاعی
این پست پاک شده!