1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس عربی آقای ناصح زاده
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
reza.autgmail.com گفته است:
admin
سلام
آیا جلسات کلاس به پایان رسیده ؟با سلام ، خیر کلاس ایشان ادامه خواهد داشت
-
سلام ببخشید قسمت 5قسمت مشتقات استاد تست حل میکنه شما نزاشتید با قسمت 13 تست ساختار جملات وکلا تست های بیشتر بخش هارا نزاشتید وفقط جزوات هست شما خودتان تو توضیحات هم می توانید ببینید ممنون
-
mahdi.ahmadi07gmail.com گفته است:
سلام ببخشید قسمت 5قسمت مشتقات استاد تست حل میکنه شما نزاشتید با قسمت 13 تست ساختار جملات وکلا تست های بیشتر بخش هارا نزاشتید وفقط جزوات هست شما خودتان تو توضیحات هم می توانید ببینید ممنون
ممنون از گزارش شما
اگر لطف کنید تموم ناقصی جزوات را مثل همینکه نوشتید در پاسخ به بنویسید
اسم مبحث + شماره ی جلسه
خیلی سریع پی گیری میشه و سلی می کنیم تا قبل از شروع دوباره ی کلاس ها ناقصی ها برطرف بشه -
سلام
علت خاصی وجود داره بعد از چند هفته همچنان فیلم های اقای ناصح روی سایت گذاشته نمیشن؟
اصلا کلاسهاشون برگزار و ضبط میشه؟ -
hsnsh73gmail.com گفته است:
سلام
علت خاصی وجود داره بعد از چند هفته همچنان فیلم های اقای ناصح روی سایت گذاشته نمیشن؟
اصلا کلاسهاشون برگزار و ضبط میشه؟کلاسهای ایشان از 19 دی دوباره تشکیل خواهد شد . ضمنا اینجا رو هم بخونید . با تشکر
-
مشتق جلسه 5 تستاش مبحث ساختار جمله قسمت 13 تستاش
-
این پست پاک شده!
-
سلام
در این مدت تعطیلی ،کلاس عربی برای دانش اموزان هم برگزار نشد؟ -
چرا تست های مبحث ترجمه قسمت عربی به فارسی که در جلسه 17 سر کلاس حل میکنن رو قرار ندادین تو رو خدا رسیدگی کنید شما فقط تستهای فارسی به عربی رو گذاشتین
-
a s گفته است:
سلام ،یکسری تست برای قسمت ترجمه قرار داده شده که کلا متفاوت با روند حل سوالات سر کلاسه ،من چند تا سوال مشابه با سوالایی که سر کلاس حل میشد داخلش پیدا کردم ،اگه بررسی کنید ممنون میشم
میشه مشکلی که بهش برخوردید رو واضحتر بیان کنید با تشکر
-
سلام ،جلسه ۱۹ و ۲۰ استاد ناصح زاده سر کلاس تست هایی که روی ورقه به بچه ها داده شده را حل میکنند که مربوط به مبحث ترجمه هست ،اما تست های مربوط به مبحث ترجمه که توی بخش جزوات قرار داده شده اون تستایی که سر کلاس حل میشه نیست ،چند تایی سوال مشابه دارند (در حد سه چهار تا سوال مشابه) ،فکر میکنم تستهایی که داده شده به بچه ها حدود بیست سی تایی باشه!
حالا یا من نتونستم سوالات رو پیدا کنم یا اینکه کلا سوالا قرار داده نشده. -
سلام به دوستان کنکوری خودم
از این پس درسنامه های خودمو براتون اینجا پست می کنم(برای بقیه دروس هم همینکارو دارم انجام میدم)
درسنامه جلسه(1)و(2) استاد ناصح زاده گرامی (در نیمسال94-95) آپدیت شد 24/10/94
ارسال توسط : سمیرا احمد کلهری/فردیس-کرج
جهت دانلود با لینک مستقیم اینجا کلیک کنید!
-
neg in tn سلام
اگه زنجیره اسمی ما ،همه اضافی باشند ،معرفه یا نکره بودن اسم ها ،به اخرین کلمه زنجیره بستگی داره .اگه اخرین کلمه معرفه بشه تمام مضاف های قبلی هم معرفه هستند اما چون مضاف نمیتونه ال بگیره نمیتونند معرفه بودنشونو با ال نشون بدند پس میگیم همه مضاف ها معرفه به اضافه هستند ،همینطور اگه در زنجیره اسمی کلا اضافی، اخرین کلمه نکره باشه باید تنوین ٍ بگیره ،و بازم تمام کلمات قبلی که همه نقش مضاف دارند ،نکره میشن ،اما چون مضاف تنوین نمیگیره نمیتونن نکره بودنشونو با تنوین نشون بدند .
اما در ترکیبات کلا وصفی موضوع فرق میکنه و موصوف و صفت باید در چهار چیز از جمله نکره و معرفه بودن مطابقت داشته باشند،پس یا همه کلمات معرفه اند و ال میگیرند یا همه کلمات نکره اند و تنوین میگیرن
در صورتیکه ترکیبی از اضافی و وصفی داشته باشیم ،اول باید مضاف و مضاف الیه یا موصوف و صفت بودن رو تشخیص بدیم بعد با توجه به نکات بالا معرفه یا نکره بودن رو مشخص کنیم