1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
@alireza.yousefi75yahoo.com
سلام
جزوه همایش ایشون هم تا جلسه یازده موجود است
حتی جزوه خانم احمدکلهری هم تا جلسه یازده موجودهکلا بعد از جلسه یازده جزوه نوشته نشده آیا؟
لطفا اگر از دوستان کسی هست که جزوه کامل رو نوشتن برای ما هم آپلود کنند.
ممنونم -
farzadhafezi89yahoo.com
سلام
کتاب ایشون چاپ شده از سایت کانون خریداری کنید -
سلام
کتابشون گویا دیگه موجود نیست برای خریدشما کتابشون رو خریدید؟ میشه لطفا شابک کتاب رو برام بنویسید تا اگه توی نمایشگاه بود بتونم بخرم
ممنون -
farzadhafezi89yahoo.com
داداش جزوه همایش تو سایت کامله !ISBN:978-600-00-0266-4
-
متوجه هستم چی میگی داداش ، من جزوه کلاس کنکور 2 استاد ناصح زاده مد نظرمه ، بابت پاسخگوییت هم ممنون
یه تشکر ویژه هم بابک شابک کتاب
ممنون -
farzadhafezi89yahoo.com
خواهش میکنم
چون کتاب چاپ شده آلا حق پخش جزوه نداره !
تنها راه خرید کتاب یا نوشتن جزوه دست نویس هست !
ان شا الله که موفق باشی -
سلام ببخشید عربی استاد ناصح زاده تموم شده؟
-
shahmohammadiayahoo.com
سلام بلی -
سلام
من دنبال خرید کتاب عربی جامع قرمز قلم چی میلاد ناصح زده گشتم و کل سایت های فروش کتاب حتی خود قلمچی هم موجود نداشتواس همین از دوستانی که این کتاب رو خریدند و الان لازم ندارند میخوام که اعلام کنند چون قصد خریدش رو دارم
و اینکه اگه کسی اطلاعاتی در مورد خود شخص آقای ناصح زاده دارند خوشحال میشم ما رو هم در جریان بذارنداطلاعاتی مثله وب سایت ایشون ، شماره ، اینستاگرام یا حتی فیس بوک ، هر چیزی که بشه باهاش با آقای ناصح زاده حرف زد
ممنوووون
-
farzadhafezi89yahoo.com
سلام داداش از جزوه همایش ایشون استفاده کن تو اون دو تا جزوه فک نکنم چیزی کم باشه -
ستایش در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
اگه امکانش هست ی لطفی کنید واسه عربی کنکور انسانی هم بزارید ممنون میشیم واقعا..فیلماتون عالیه الخصوص تدریستون..اجرتون با خدای متعال..
سلام انسانی همین عربی رو داره بعلاوه چند تا مطلب بیشتر مثلا تفاوت کل عربی انسانی با عربی ریاضی ها 7 الی 10 جلسه کلاسه پس این فیلم ها مناسب شما هست
-
@فاطمه-کنکوری سلام... ببینین...فرق لازم و متعدی بودن فعل در نیاز به مفعول هستش...که باید لغت حفظ باشین تا تشخیص بدین که فعل مربوطه لازم هست یا متعدی...حالا منظور از جملات مجهول جملاتی هست که فاعلش حذف شده و نایب و مفعول داریم ..این تا اینجا...اما ببینین باید تشخیص بدین که فعل به کار رفته تو جمله معلوم و مجهول متعدی هست یا لازم و مفعول تو جمله دارین یا نه... که تنها روشش فقط حفظ لغت و تشخیص از روی معنی فارسی هست...امید وارم منظورمو رسونده باشم...
-
mehran pax در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
دستتون دردنکنه اقامهران خیلی زحمت کشیدین .بله متوجه منظورتون شدم.
-
سلام به جلسات 11 و 12 و13 مراجعه کن
ولی به طور خلاصه اگر فعلی به سوال
چه کس را ؟
چه چیزی را؟
جواب داد متعدی است در غیر این صورت لازم است -
سلام دوستان خسته نباشید
میشه یکی من رو راهنمایی کنه
من حدود دوهفته است عربی رو به طور جدی شروع کردم ومتاسفانه درطول سال زیاد نخوندم در حالی که عربیم خیلی هم بد نیست.
الان با ترجمه درصدم حدود ۳۲هستش میخواستم ببینم در این مدت کم کدوم مباحث رو بخونم وکدوم فیلم های استاد ناصح زاده رو ببینم تادرصدم به حدود ۵۰ ، ۶۰ برسه چون برای قبولی تو رشته ای که میخوام بهش نیاز دارم اگه میشه لطفا راهنماییم کنید -
mohammad222 در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام دوستان خسته نباشید
میشه یکی من رو راهنمایی کنه
من حدود دوهفته است عربی رو به طور جدی شروع کردم ومتاسفانه درطول سال زیاد نخوندم در حالی که عربیم خیلی هم بد نیست.
الان با ترجمه درصدم حدود ۳۲هستش میخواستم ببینم در این مدت کم کدوم مباحث رو بخونم وکدوم فیلم های استاد ناصح زاده رو ببینم تادرصدم به حدود ۵۰ ، ۶۰ برسه چون برای قبولی تو رشته ای که میخوام بهش نیاز دارم اگه میشه لطفا راهنماییم کنیداول منصوبات رو بخون که 16 درصد کنکور است و بعد تحلیل صرفی و بعد تشکیل.
-
این پست پاک شده!